BÅLPANNE-VELT OG FAMILIESØNDAG

Denne søndagen bestemte vi oss nok en gang for å ta lunchen ute. Så vi pakket med oss sekken, sitteunderlag og fyrte opp i bålpanna for å steke pannekaker ute. Kjempesteming! Helt frem til pannekake nr.3, da jeg av en eller annen grunn følte det var en god idé å hvile beina på stativet til bålpanna og hele greia veltet over ende…. Da ble det liv i skogen, gitt! En bråstopp på søndagsturen, men man kan vel ikke vinne hver gang? 🤓😂

FAMILIESØNDAG ❤️

Ellers har vi selvfølgelig hatt familiebesøk i dag, tradisjonen tro. Søndager er i mine øyne til for nettopp familie, det er jo det koseligste som finnes! I dag var både min side og svigers på besøk, og jeg må bare takke høyere makter for en svigerfamilie som er like kul som min egen family. Hva mer kan man ønske seg en nettopp det? Der vant jeg virkelig i lotteriet! Og som den wifeyen jeg plutselig har blitt svingte jeg meg selvfølgelig litt på på kjøkkenet for anledningen. Det ble toffeemuffins og boller med gul krem på dagens meny! Mums!

Nå skal jeg hoppe i joggingsen, dra dyna ned i stua og benke meg foran tv’n sammen med kjæresten. Vi ble forresten nettopp ferdige med Heksejakt på tv2 sumo og jeg har seriøst litt sorg over at den er ferdig. Noe så ekstremt bra! Har du ikke sett den, så do it! Jeg misunner dere som enda ikke har trykket play på den… 😄

17 kommentarer på “BÅLPANNE-VELT OG FAMILIESØNDAG

 1. Marianne skriver:

  Så digg søndag <3 Som ekte Kristiansandsjente, har du et tips til koselig hytte å leie i sommerferien for "rolig slappe av og bade ferie"? Hvilken område i Kr sand vil du anbefale?

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, å leie hytte i Krs på sommeren er virkelig en drøm <3 Søgne skjærgården er helt fantastisk, samme med Tømmerstø og Skippergada området. Anbefales 🙂 Klem!

 2. Jeanette skriver:

  Det er SÅ fint å se og å lese at du har det så bra! Du virkelig stråler for tiden og det er så utrolig fortjent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *