BÅLPANNE-VELT OG FAMILIESØNDAG

Denne søndagen bestemte vi oss nok en gang for å ta lunchen ute. Så vi pakket med oss sekken, sitteunderlag og fyrte opp i bålpanna for å steke pannekaker ute. Kjempesteming! Helt frem til pannekake nr.3, da jeg av en eller annen grunn følte det var en god idé å hvile beina på stativet til bålpanna og hele greia veltet over ende…. Da ble det liv i skogen, gitt! En bråstopp på søndagsturen, men man kan vel ikke vinne hver gang? 🤓😂

FAMILIESØNDAG ❤️

Ellers har vi selvfølgelig hatt familiebesøk i dag, tradisjonen tro. Søndager er i mine øyne til for nettopp familie, det er jo det koseligste som finnes! I dag var både min side og svigers på besøk, og jeg må bare takke høyere makter for en svigerfamilie som er like kul som min egen family. Hva mer kan man ønske seg en nettopp det? Der vant jeg virkelig i lotteriet! Og som den wifeyen jeg plutselig har blitt svingte jeg meg selvfølgelig litt på på kjøkkenet for anledningen. Det ble toffeemuffins og boller med gul krem på dagens meny! Mums!

Nå skal jeg hoppe i joggingsen, dra dyna ned i stua og benke meg foran tv’n sammen med kjæresten. Vi ble forresten nettopp ferdige med Heksejakt på tv2 sumo og jeg har seriøst litt sorg over at den er ferdig. Noe så ekstremt bra! Har du ikke sett den, så do it! Jeg misunner dere som enda ikke har trykket play på den… 😄

22 kommentarer

 1. du skriver så fint og jeg blir i så godt humør av bloggen din! takk for at du deler så ærlig om store og små ting 💜

  1. kristinaandersen

   Åå, så koselig!! Takk for fin kommentar, snille <3

 2. Mmm! Så deilig! Koselig med familiesamling! Klem! <3

  1. kristinaandersen

   Håper mandagen din er fin Beate 😀 Klem!

 3. De muffinsene så magsike ut! Kan du legge ut oppskrift?
  Ha en fin søndag videre, du ser strålendes ut!!

  1. kristinaandersen

   Yes 😀 Deler neste gang de lages, tok ikke flere bilder i går <3

 4. Så digg søndag <3 Som ekte Kristiansandsjente, har du et tips til koselig hytte å leie i sommerferien for "rolig slappe av og bade ferie"? Hvilken område i Kr sand vil du anbefale?

  1. kristinaandersen

   Åh, å leie hytte i Krs på sommeren er virkelig en drøm <3 Søgne skjærgården er helt fantastisk, samme med Tømmerstø og Skippergada området. Anbefales 🙂 Klem!

 5. Her kan du lese om saken som serien er basert på: https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/nyheter/hyller-ba-hr-direktoren-som-vaget-a-varsle/69765555/amp

  Helt vilt spennende og ekkel historie fra virkeligheten, sjokkerende at det som skjedde faktisk er virkelig. Jeg brukte mange timer som privatetterforsker etter jeg ble ferdig med serien😂

  1. kristinaandersen

   Oi!! Takk for link Birte, må rett inn å lese 😀

 6. Haha, lo godt når jeg så for meg at bålpanna veltet 😂 Uff, som du sier; man kan ikke vinne vær gang! Håper du har hatt en fantastisk helg! 🥰

  1. kristinaandersen

   😂 😂 I like så, Rebecca <3

 7. Du virker så lykkelig for tiden, så fint å se! Kan jeg spørre om hvor det avlange brettet på bildet er fra?

  1. kristinaandersen

   Koselig å høre det skinner gjennom, Therese <3 Hvilket brett her tenkte du på?

 8. Det er SÅ fint å se og å lese at du har det så bra! Du virkelig stråler for tiden og det er så utrolig fortjent!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, snille <3

 9. Hvilken størrelse er det på Luna krukkene fra Muubs ?

  1. kristinaandersen

   Den største, medium og liten.

   1. Mener du da stor= 1300 og medium = 1000 ? 🙂 Ser de har veldig mange forskjellige høyder !

 10. Tenkte på det du har krydder og urter i ved platetoppen <3

  1. kristinaandersen

   Ferm Living <3

 11. Stine Haugland

  Hva heter de hvite skålene du har chips i? 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *