FRUSTRASJON, SOFAJAKT OG HELGEHANDEL

Denne fredagen skal vi faktisk ringe inn med en aldri så liten tur på Ikea. Dere vet den grå sofaen vi har i tv-stuen nede? Den har vært et lite helsikke siden den kom inn i hus. Etter bare to uker var den stappet med nupper og den ser rett og slett ikke ut. Møbelbutikken vi kjøpte den på nekter oss å heve kjøpet, og jeg kjenner jeg blir så provosert. Altså, en flunka ny sofa skal jo ikke se ti år gammel ut og være ødelagt etter knappe tre måneder i hus? En ting er sikkert, og det er at jeg kommer ikke til å gi meg før det kjøpet blir hevet. Men i mellomtiden får vi bare kjøpe ny, fordi jeg seriøst ikke orker synet av den mer. Så i dag blir det sofajakt! Jeg syns Söderhamn modellen til Ikea er så vanvittig fin og en perfekt tv-sofa. For her i hus sitter vi ikke å ser på tv, vi ligger straka veien ut og vil derfor ha en skikkelig kosesofa som er supergod. Er det noen av dere som har erfaringer med denne modellen og kan anbefale den?

HELGENS MENY

Fredag: taco i minitubs og nachos.
Lørdag: bakt potet og grønn salat.
Søndag: laksepanne med ovnsbakte poteter.

Har dere prøvd å lage nachos med disse tortilla stripsene med ostesmak? Det forandret seriøst nachoslivet mitt! Det er så digg. Og med granateple, mangosalat, guacamole og masse rødløk til er det heeelt himmelsk! Så mye bedre enn de vanlige salte tacochipsene jeg alltid har brukt. Prøv det, and thank me later! 😂

Helgen skal bli fin og kjøleskapet er som alltid fylt opp. Denne helgens cravings er kick lakris (beste som er), smågodt fra Europris og grovbrød med banan. Haha! Nå skal jeg ta et dykk i sminkeveska, få på masken og ta med meg mannen på Ikea. Ønsk oss lykke til! 🤓😂

36 kommentarer på “FRUSTRASJON, SOFAJAKT OG HELGEHANDEL

 1. Kine skriver:

  Söderhamn er kjempefin, MEN den er så dyp så ryggen får seg en knekk. Egner seg ikke til og sitte i. I tillegg blir trekket stygt veldig fort. Men fordelen er jo at du kan bytte trekk

 2. T skriver:

  Vi har en Södehamn treseter i hus, og kan anbefale den på det sterkeste! Nesten litt farlig god; man kommer seg nesten ikke opp når man først har satt seg ned, haha! Også greit at man kan kjøpe nytt trekk om man skulle ønske det. Lykke til med sofakjøp, og god helg til deg og dine <3

 3. Sandra b skriver:

  Har samme problemet med sofa bare at min er fra Bohus! Der nekter de også å rydde opp å mener man ikke skal ha pledd osv i sofa for det nupper seg! Hørt noe så dumt?! Kan jo ikke sitte som i kirken. Sofaen er bare 2 år nå og halvt år etter vi fikk den begynte den å nuppe

 4. Trine skriver:

  En sofa har garanti, så dette må du ikke gi deg på! Kjenner ei som fikk hevet kjøpet etter flere mnd fordi putene sank sammen og fikk masse skrukker og nupper. Sofa koster endel, så der hadde jeg ikke gitt etter!

 5. Jorunn skriver:

  Håper dere sa i fra med en gang problemet oppstod, etter to uker, ( jfr. teksten over), og ikke først nå tre måneder etterpå!

 6. Astrif skriver:

  Lykke til med ny sofa! Synd at det skulle bli slik med den dere har, men jeg må innrømme at det ikke sender ut særlig gode vibber å klage over luksusproblem som en sofa som nupper. Jeg opplever på bloggen at ting er enten helt fantastiske eller helt forferdelige. Og det kan sikkert stemme. Men det er også fint å høre om alt som er midt imellom 🙂 Det er kanskje lettere å relatere seg til for oss vanlige mennesker. God helg!

 7. Maria skriver:

  Söderhamn er ikke bare digg, den er også nydelig å se på! Også et pluss at trekkene kan vaskes eller kjøpes nye hvis man er uheldig! Jeg elsker den!

 8. Emily skriver:

  Søderhamn sofaen er god å ligge i. Men putene blir flate og most etter noen timer i sofaen. Må fluffe de på nytt hver dag. Og putene man sitter på «sklir» utover 10 cm, så de må alltid dyttes tilbake på plass.. så anbefaler den IKKE.

 9. Stine skriver:

  Hei!
  Om dere er på jakt etter en skikkelig cosy sofa, så vil jeg anbefale dere å sjekke ut Cosima sofa fra Bolia. Ved første øyekast syntes jeg den så litt rar ut, men etter å ha sett den noen ganger falt jeg pladask. Er superfornøyd med både stoff og modellen! Den er relativt ofte på -50% kampanje også.
  Lykke til på sofajakt!

  • kristinaandersen skriver:

   Den er suuperfin, sett på den før 😀 Men litt for kraftig for stilen vi ønsker å ha her hjemme, så vi gikk for Søderhamn:)

 10. Elia skriver:

  Jeg er spent på hvordan det går med klagen din. Vi har kjøpt en flott sofa som har blitt grusom stygg på få mnd. Jeg har også sendt inn klage. Lykke til!

 11. kristinaandersen skriver:

  Åh nå ble det den modellen her.. Håper vi blir happy med den, vi valgte det nye beige stoffet som visst nok skal være mer solid. Fingers crossed <3

 12. kristinaandersen skriver:

  Det med at man sover godt i den kjenner jeg til, haha <3 Den er superDIGG! Vi bestilte i de nye beige trekkene, litt med praktisk enn hvitt håper jeg 😀

 13. Anonym skriver:

  Vi hadde også det problemet med vår nye sofa, men det er ofte litt «overflødig» stoff første månedene fikk vi beskjed om. Og når det hadde gått ca. 5 mnd så var ikke dette et problem lengre. Jeg brukte enten nuppefjerner eller barberhøvel til å gå over den i blant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *