DETTE GJØR MEG GLAD

Jeg tenkte å starte dagen med å dele ting som gjør meg glad i hverdagen. Sånne småting man kanskje ikke tenker så mye over, men som jeg personlig mener utgjør selve livet. Både små og store ting. Det er så viktig å tenke over sånt, ta seg en pust i bakken og tenke på alt man faktisk blir glad over. For det er ikke lite! Hverdagsgleder er det beste, og jeg heier så på å sette pris på alle de gode tingene man har i livet sitt. Samme hva det er, hvis det gjør deg glad – så nyt det!

M A K E S   M E  H A P P Y

Bursdager, både min egen og andre sin. Feiringer, jeg eeelsker alt som kan feires. Trygghet i livet. Stearinlys når det er mørkt ute. Høsten, den er så koselig. Følelsen når alle regninger er betalt og man ikke har ting hengende over seg. Bryggekonserter på sommeren. Roadtrips med høy musikk. Tom mailboks. Fyr i peisen. Friske blomster i hjemmet. Lillebror aka Knollen, han gjør meg alltid glad. Ballonger i alle regnbuens farger. Når jeg finner roen og baker noe godt på kjøkkenet. Følelsen av at noen er glad i meg og setter pris på meg. Preben, det beste mennesket jeg vet om.

En produktiv og fin dag på jobb. Lyden av regn når jeg skal sove, det er så magisk. Lukten av nytraktet kaffe på morgenkvisten. Rent hus med skikkelig orden, det er så digg. Nyvasket sengetøy som lukter tøymykner, aller helst med kokoslukt. Følelsen av å lande en deal jeg har ønsket meg lenge. Ferier, det å komme seg bort er så deilig. Jul, det er bare det beste med hele året. Gode samtaler med de jeg er glad i. Våkne til solskinn utenfor og bare vite at det blir en fin dag. Appelsinjuice med isbiter. Fine, oppløftende og koselige kommentarer fra leserne mine. Milo og Måøte, og hunder generelt. Dyr, jeg elsker virkelig alle dyr. Vannsport. Gamle mennesker, spesielt de som er imøtekommende og har mye på hjertet. Latterkramper.

Familien min. Svigerfamilien min. Islald sangria med masse isbiter og frukt i solsteiken. Et ryddig og fult kjøleskap. Kosekveld med dyne i sofaen, lave skuldre og en skikkelig god film. Mennesker som motiverer meg og løfter meg opp. Følelsen av å gjøre noe fint for andre. Det første snøfallet i desember. Vannscooter en varm sommerdag. Naturen og deilige turer i skogen. Trening. Gladsanger, musikk har enormt mye å si på humøret mitt. Sykle med vinden i håret. Å se andre har det bra. Lister, jeg elsker å ha kontroll på alt som er. Vennene mine. Langrenn en fin vinterdag. Sjokomelk. Fisketurer på kveldingen. Å jobbe med noe jeg virkelig elsker. Følelsen av frihet.

Q: hva gjør deg glad?

26 kommentarer

 1. Det som gjør meg glad er iskaffe.være med venner. Høre på gøye podcaster og glad musikk.At det begynner å bli lyst ute. Trening. Latterkramper.Ryddig hjem.Familie.

  1. kristinaandersen

   Fine ting, Linnea <3

 2. Innlegg som dette gjør meg glad 🥰

  1. kristinaandersen

   Ååå, så koselig <3

 3. Hærlig! 😀 Fint å ta fram en sånn liste hvis man har en dårlig dag/periode! Hjelper noen % det altså! Jeg har mye det samme som deg egentlig. + egentid, verdens beste grøt og kaffe om morgenen, mat generelt, sette meg ned i soffaen etter en lang dag med digg kveldsmat og noe underholdende å se på tv! Eeelsk! Klem til deg, solstråle! <3

  1. kristinaandersen

   Så sant, Beate <3 Og nydelige ting som gjør deg også glad, skikkelig hverdagsgleder 😀 God klem!

 4. Så mange fine ting som gjør deg glad, ble glad bare av å lese selv😃

  Ting som gjør meg glad er, familien min, hyttetur til fjells, desember og jul, at det er rent og ryddig rundt meg, min kjære mann og den lille skatten som vokser i magen💕

  1. kristinaandersen

   Fiiine ting Kine! Og så koselig med bebis i magen, gratulerer<33

 5. De dagene jeg trener og rekker å spise god frokost m tv-en i bakgrunnen før jeg må videre. Det er så sjeldent jeg får det til, må alltid haste avgårde etter trening. Så det gjør meg glad det 😄😄

  1. kristinaandersen

   Åh, det er hverdagslykke med litt ekstra god tid på morgenen 😀

 6. Hvilken støvsuger landet dere på? Er du fornøyd med valget?

  1. kristinaandersen

   Testvinneren til Philips. ELSK!

 7. At våren er i anmars, solen, fuglekvitter, at mannen har ferdig middag når jeg kommer fra jobb, treningsglede, ut på tur, en avslappende kveld med en god film og mye av det du allerede nevner. Herlig innlegg😃.

  1. kristinaandersen

   <33

 8. Iskaffi, hjemmet mitt, mamma og pappa, den roen jeg har fått etter jeg ble mor, kidden min gjør meg glad! Merk at jeg ikke skrev mannen min, han gjør meg ikke så glad i dag, men kanskje imorgen 😂

  1. kristinaandersen

   HAHA! En ny mulighet i dag, si😂

 9. Digger deg, Kristina! Elsker å titte innom bloggen din, blir skikkelig glad av den positive energien din. Håper du har en fin onsdag <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for fine ord Ingrid<33

 10. Livet mitt her i Trondheim, sykepleierkollegaene mine på jobb, at dagene blir lengre, at jeg og samboeren min har kjøpt vår første leilighet og flytter inn 3, mars, egentid, tom skittentøyskurv, rent sengetøy, grønne planter som trives, gode bøker som fanger interessen min, familien min på Østlandet og den nye labrdaorvalpen der hjemme <3

  1. kristinaandersen

   Labradorvalp<333 Herregud, de er så nydelige!!

 11. Her må jeg bare si at jeg begynte å lese, så første bilde av deg og tenkte: «Sånn vil jeg se ut til sommeren!» Du er så pen! 🤩

  1. kristinaandersen

   Ååå snilling!! TAKK<3

 12. nettothoughts

  I needed thiiiis! Har hatt noen skikkelige møkkadager hvor jeg bare går i ring og er irritert over at jeg ikke setter pris på livet. Nå skal jeg ta vårrengjøring på kjøkkenet og høre på you-can-do-this sanger til smilet går rundt. Takk for inspo <3

 13. Så bra, takk for svar 😊 Har du akkurat navn på den? Og bråker den mye? Føler noen av de kan bråke en god den mer en vanlig.

 14. Mann, barn, Familie, venner, jobb, trening, Så koselig liste du hadde.

  Dette gjør meg glad: leiligheten vår, venner, utfordringer, hverdag, reiser, gode samtaler, rydde, sengetøy i silke, selge det jeg ikke bruker, miljøfokus, oslo, styreverv og tanker om fremtiden.

 15. Så koselig liste du hadde.

  Dette gjør meg glad: Mann, barn, Familie, venner, jobb, trening, leiligheten vår, venner, utfordringer, hverdag, reiser, gode samtaler, rydde, sengetøy i silke, selge det jeg ikke bruker, miljøfokus, oslo, styreverv og skiføre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *