ENERGIPÅFYLL OG PROSJEKT KLESROM

I dag våknet jeg opp med full energi og skikkelig godt humør. Akkurat det med energien er det lenge siden jeg har kjent på, for jeg blir så værsyk at det er helt latterlig. Storm, gråvær og regn i flere uker tar på, og jeg er så innmari lei av denne evig kjipe vinteren. Men i dag, dere! I dag er det sol og deilig vær her, noe som virkelig gjør meg godt. Gleder meg så til vår, sommer og ikke minst å kunne ta i bruk uteplassen vår igjen. Leeengter skikkelig!

CLOSET CLEAN OUT

Ukens lille prosjekt her hjemme er å tømme klesrommet. Eller, tømme og tømme. Jeg vil sortere bort alt jeg ikke bruker, og deretter lage en liten slagplan. Noe skal doneres bort, og jeg lurte på om dere har noen tips? Vanligvis har jeg alltid gitt  til Unicef, men det skader jo ikke å se seg litt rundt etter flere flinke organisasjoner som gir tingene til noen som trenger det. Og noen ting skal selges. Jeg tenkte å sette sammen diverse pakker og selge på snap eller insta. Hva tror dere om det? Det er så deilig å få rensket skikkelig opp, rydde og brette alt fint. Da får jeg så mye bedre kontroll på hva jeg faktisk har, samtidig som det blir plass til litt vårnyheter. Akkurat nå er det relativt bombet der inne… 😭😂

Nå skal jeg henge i og få unnagjort litt kontorarbeid. Utnytte energien mens den er der, hehe. Jeg har en stor jobb som må leveres til en kunde, samt telefonmøte angående solskjerming her hjemme og litt bildeknipsing til dere. Fiiin tirsdag til dere alle! ❤️

18 kommentarer

 1. Så enig! Er jo bare regn og vind og storm etter storm. Skal bli sol i morgen her i Bergen, men det tror jeg ikke før jeg ser det altså! Om det stemmer, blir det en lang tur i såfall

  1. kristinaandersen

   Er altså så KRISE! Håper dere får sol imorgen Jeanette, har hørt Bergen ikke akkurat stråler om dagen.. 😭😂

 2. Hallo Kristina,
  yes, make your “sale” on Instagram. Maybe will be some choice from your Garderobe for your women- followers 🙂

  1. kristinaandersen

   Thanks for your feedback, Dominika❤️

 3. Så herlig! Ønsker deg en fantastisk uke! Stor klem fra fast leser, som bare er alt for dårlig med å kommentere. Skjerpings til meg! Vil bare at du skal vite at det settes stor pris på jobben du gjør, det er en fryd å følge deg <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad for sånne tilbakemeldinger at du aner ikke. TAKK for koselig kommentar, Ragnhild. ❤️ Håper tirsdagen din blir knallfin 😀 God klem!

 4. Elsker sånne random innlegg ❤️ Måtte le av den nissen som titter ut av skapet😂Ha en fin dag😍

  1. kristinaandersen

   HAHA <3 Julegenseren til kjæresten.😂 Ha en fiiin dag du også Rita❤️

 5. Hei! Hvor har du kjøpt vegg tom vegg teppe deres og hvilken farge er det? 😄

 6. Selg på Tise 😃

  1. kristinaandersen

   Syns snap / insta er hakket enklere :/

 7. Har dere noe krisesenter for kvinner/barn ? De trenger nok sårt donasjoner , for de kommer jo gjerne kun i det de kun står og går i❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! Skal sjekke ut <3

 8. Jeg synes du burde gi til organisasjonen hjelp til å hjelp vest-agder. Søk den ev. opp på face. Synes det er så fint å også hjelpe noen som har det vanskelig i byen vår. De som får hjelp det er flyktninger og andre som av en grunn ikke har mulighet for å kjøpe seg ting selv. Både barn og voksne. Og alt er frivillig. Så fint synes jeg 🙂

  1. kristinaandersen

   Har støttet de flere ganger, fantastisk organisasjon:)

 9. Når tenker du å legge ut ting for salg? 🙂

  1. kristinaandersen

   Så fort jeg får tid <3

 10. Kan du skrive litt mer om garderobesystemet dere har? Har lyst på lignende, men usikker på om jeg skal prioritere skuffer, hengeplass, hyller osv. Ønsker gjerne å få noen tips!
  Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *