FILMTIPS TIL SØNDAGSKVELDEN

Søndag ❤️ Mest avslappende dagen i uka! Her har vi nettopp kommet hjem fra livets deiligste hyttetur, som ble avsluttet med besøk og søndagsbuffet sammen med mine foreldre. Så koselig! Søndager er og forblir en familiedag i mine øyne, det er en så fin dag å prioritere hverandre på. Jeg vil gjerne runde av denne uka med å komme med et skikkelig bra filmtips til dere. Som dere vet eeeelsker jeg psykolgiske dramafilmer, så denne – den bør du så absolutt snurre!

UKENS FILMTIPS 🍿✨

Fractured er ukens filmtips, og den ligger på NetFlix. Filmen handler om en familie på tre som nettopp har feiret Thanskgiving sammen med familien. De er på roadtrip på vei hjem når jenta i familien trenger en tissepause, og de bestemmer seg for å stoppe på en bensinstasjon. Plutselig kommer en hund som presser henne mot kanten av et stup hvor hun faller ned og slår hodet. Pappaen hennes hopper etter, men får seg også et kraftig hodesmell. Så hele familien kjører til nærmeste sykehus, et sykehus som er stappet til randen av pasienter. Her begynner merkelige ting å skje, og jeg satt seriøst med hjertet i halsen fordi jeg syns det var så ufattelig creepy. Etter en evigvarende ventetid blir jenta til slutt undersøkt mens mor blir med henne, og far sitter på venterommet. Der blir han sittende lenge, før problemene begynner å skje. Legene på sykehuset hevder de aldri har møtt verken kona eller datteren hans, og familien hans virker til å være sporløst forsvunnet på et sykehus det kan virke som de aldri burde satt sine bein hos….
Snurr film, dere! Denne var så sjukt spennende atte hjelp…. Og nyt siste rest av helgen, det skal jeg! Vi sees igjen snart ❤️


11 kommentarer på “FILMTIPS TIL SØNDAGSKVELDEN

 1. Victoria skriver:

  Hei! Sykt bra film, har sett den jeg også! Ikke for å være nyskjerrig, men lurer så på hvordan det gikk med soverommet og gulvteppet? Fikk dere reddet det? Og har dere fiksa vinduet?

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, så god du er som spør <3 Begge deler er ødelagt, dessverre. Ikke fikset vinduet enda, i mellomtiden har vi en plate over vinduet frem til det nye kommer 🙂

 2. Anja skriver:

  Ikke avslør noe med filmen da dere….. ! Denne skal jeg se neste helg. Elsker filmtips fra deg. Håper du har en god action thriller film å komme med snart. But mandagen. Her er det helg ennå, av og til må man elske turnus liv. Så nå blir det frokost før en skitur i storm. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Anita skriver:

  Åh, denne filmen er så bra! Hvordan går det med deg? Savner litt mer blogging i løpet av uken, føler det er flere dager uten og at du kanskje har mistet motivasjonen. Har forstått at det kanskje er litt mye negativitet i kommentarfeltet om akkurat dette, men håper ikke du tar dette som kritikk. Er vel heller bare et stort savn, da du er en av de få bloggene jeg bare får en skikkelig positiv vibe av, som fortsatt har føttene godt plantet på jorden.
  Uansett; håper du får en fin uke, og at vi kanskke hører mer og mer fra deg fremover! Stor klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *