PLANER FOR HELGEN

WEEKEND PLANS

Fredag: Så langt i dag har jeg jobbet og hatt hjemmekontor siden jeg våknet. Produktiv start på helgen! Resten av formiddagen skal jeg shine over huset og legge på nytt sengetøy. Beste som er! Er det bare jeg som seriøst kunne byttet annen hver dag? Eeelsker det! Og så er det jo… VALENTINES DAY! Lurer på hva kjæresten min finner på. Blir det nok en nedrevet vegg, en død hjort hengende i garasjen eller en valp? Det er jammen ikke godt å si med han! 😂 Så fort Preben er ferdig på jobb reiser vi avgårde på nok en helgetur til hytta og jeg gleder meg så til å være sammen med den beste i verden. Reker, hvitvin og datenight står på fredagsplanen. ❤️
Lørdag: Denne dagen våkner vi opp på hytta og det er uten tvil den beste følelsen. Livets plass å kose seg på! På lørdag har vi planer om å gå en lang tur uansett vær og være ute i frisk luft i noen gode timer. På kvelden blir det indrefilet av hjorten fra garasjen (lol), fløtegratinerte poteter og soppstuing. Mums! Og seriemaraton. Jeg har blitt med på å se Doctor Foster på nytt med P, og det gjør jeg uten problemer – for den serien er meeegabra!
Søndag: Rolig morgen på hytta, før vi skal avgårde for for å spise buffet på et hotell utpå formiddagen. Så tenker jeg vi kjører hjemover, og bruker resten av dagen sammen med familie.

•  •  •  •  •  •  •  •

Nå roper støvsugeren på meg, så her er det bare å sette igang før det blir roadtrip til fjells! Hva står på helgeplanen din? Hva enn du finner på må du kose deg MASSE ❤️

7 kommentarer på “PLANER FOR HELGEN

  1. caroline skriver:

    Hei søte ! random spørsmål men kjøper du hettejakker og hettegensere i herreavdelingen noen ganger? ahah hater sånn innsving på damemodellene og bare lurte på om du har noen erfaringer med det i forhold til størrelser og slik ? <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *