SPICY KYLLINGSUPPE OG HJEMMEBAKTE RUNDSTYKKER

Åh, denne middagen er så GOD! Spicy kyllingsuppe med hjemmebakte rundstykker som får hele huset til å luke som et lite bakeri. Elsk! Denne oppskriften er en favoritt jeg aldri går lei av, og absolutt en du må prøve. ♥

KYLLINGSUPPE TIL TO PERSONER:

en halv paprika – en halv løk – en halv purre – en chili – en boks créme fraiche – en halv kylling – 8 dl vann – 1 halv ts karri – 2 stk kyllingbuljong

SLIK GJØR DU:

Dersom du vil ha suppen til fire personer, dobler du bare oppskriften. Fremgangsmåten er veldig enkel! Start med å løse opp buljongen i vannet, og kutt så opp grønnsakene til små hakkede biter. Stek de litt i stekepanna, før du tar de over i vannet. Tilsett boksen med créme fraiche, ha i kyllingen og la suppen småkoke i 20 minutt mens du rører rundt.

TIL RUNDSTYKKENE TRENGER DU:

250g fint sammalt hvetemel – 500g hvetemel – 200g havregryn – 1ts salt – 1 pk tørrgjær – 6 dl lunkent vann

SLIK GJØR DU:

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland godt. Ha over vannet og la deigen elte godt i minst ti minutter i kjøkkemaskin, jeg bruker hastighet 7 på kitchen aid. Dekk bakepollen med plastikk og la deigen heve til dobbel størrelse, cirka en time. Rull ut til rundstykker. Stek på midterste rille i ovnen på 225 grader i cirka 20 minutter. Avkjøles på rist.

HÅPER DET SMAKER

Server og nyyyyt! Rundstykkene er forresten helt supre å fryse ned, jeg lager disse sikkert en gang i uka og tar opp etter behov. Håper det smaker ♥

12 kommentarer på “SPICY KYLLINGSUPPE OG HJEMMEBAKTE RUNDSTYKKER

  1. Tina skriver:

    Er fortsatt bloggen fulltidsjobben din, eller har du en annen jobb i tillegg nå? Lurer basert på at mengden innlegg har endret seg såppas.

    • kristinaandersen skriver:

      Bloggen er ikke det eneste jeg driver med akkurat nå, nei. Ett til to innlegg daglig er hva du kan forvente 🙂

  2. Kathrine skriver:

    Du poster mange fristende oppskrifter, det må prøves 😀 Hvor mange rundstykker blir det på oppskriften ca? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *