Q&A: MINE MATVANER

Dette morsomme innlegget fant jeg hos flinke Marthe, og bestemte meg for å kopiere det 100%. No shame in the game, haha! Her kommer et innlegg om mine matvaner. ❤️

Hva spiser du helst til frokost?

Jeg har perioder på frokosten, og med det mener jeg at jeg får oppheng på ting og spiser det hver eneste dag. Denne frokosttallerkenen er en stor favoritt, og en skikkelig fresh start på dagen. Ellers elsker jeg grønne smoothies, havregrøt med digg topping eller bare en skyr på de dagene jeg har mindre tid.

Hva spiser du oftest til middag?

Vi har god middag hjemme hver eneste dag. To kjøttfrie dager i uka der vi har fisk eller vegetar. Ellers går det mye i innebakt pestokylling, hjemmelagte kjøttkaker, laks med grønnsaker i ovnen, gryteretter, indisk tikkamasala, pastaretter og slike ting. Middag er så viktig og ikke minst koselig.

Hva er du dårligst på å lage?

Ting som tar laang tid, hehe. Jeg eier ikke tålmodighet, så ting som krever tid og en haug av ingredienser styrer jeg lett  unna.

Hva er din absolutte favorittrett?

Åh, det er jo umulig å bare velge en ting! Jeg elsker alt av skalldyr. Reker, krabber og blåskjell er virkelig det beste jeg  vet. Ellers er kjøttkaker i brun saus og fløtegratinerte poteter med hjortefilet en stor favoritt.

Er du en salt eller søtmoms?

Begge deler.

Hva er din største guilty pleasure?

Smågodteri fra Europris. Dette oppdaget jeg for en måned siden og jeg kan ikke forstå hva jeg har drevet med de andre 29 årene? Haha! Europris har liiivets beste smågodt.

Er det noe du absolutt ikke liker?

Fårikål og blekksprut – for å nevne noe. Jeg er egentlig ikke kresen, men disse to tingene bare klarer jeg  ikke. Spesielt ikke  blekksprut, usj så ekkelt! Når jeg er i utlandet har jeg heelt panikk for at det skal være i maten. 😂

Hva drikker du helst?

Vann med masse isbiter i ukedagene. Pepsi max i helgene.

Hvis du skulle spist én rett hver dag resten av livet, hva ville du valgt?

Tapas, haha! Da kan man jo variere i det uendelige.

Du skal ha take away, hva bestiller du?

Sushi. Det er alltid en sikker vinner!

Hva har du alltid i kjøleskapet?

En stor bolle med ferdiglaget grønn salat. Skyr, mager kesam og gresk yoghurt. Grønnsaker og oppkuttet gulrot som jeg snakser av hele dagen. Egg, masse pålegg, paprika og agurk.

Hva har du alltid i fryseren?

Hjemmebakte boller, så kjekt å ha på fryseren og ta opp hvis man får besøk. Hjortefilet, det er såå godt! Alt for mye is, hehe. I sommer fylte vi opp frysen med ikke mindre enn 500 is, så disse tar opp irriterende mye plass. Gøy på sommeren, men ikke nå.

Hva var det siste du bakte?

Boller med gul krem på søndag.

Hvor mye bryr du deg om at maten du spiser skal være sunn?

I ukedagene har vi alltid sunn middag, så her prøver jeg å være flink. Gjennom dagen spiser jeg normal og sunn mat, mens i helgene er det viktig med rom for kos.

Hva craver du akkurat nå?

Sushi med chilimayo! Mmm, det er så innmari digg! Og reker på fletteloff. Det skal vi har på fredag og jeg gleder meg allerede!

8 kommentarer på “Q&A: MINE MATVANER

  1. ia skriver:

    Så bra innlegg, Kristina! Syns det er så fint at du fronter både sunn mat i hverdagen men med rom for kos 🙂
    Hvordan oppbevarer du de oppkuttede grønnsakene i kjøleskapet? Føler de blir så tørre når de står hele tiden :/

Comments are closed.