BESØK, LUNSJ OG TIPS ØNSKES

HEII TIRSDAG

Her har  jeg brukt formiddagen sammen med Hildebestis og verdens skjønneste Oskar. ❤️ Såå koselig med besøk her hjemme midt på dagen, skikkelig hverdagsglede. Vi gikk oss en langtur den lille timen det var oppholdsvær, og kom akkurat inn døren når himmelen åpnet seg. Snakk om flaks! Og dagens lunsj ble dette:

DAGENS LUNSJ

Grove briks med salat, ost og skinke. Med sjokomelk. Jeg er hekta, haha! I skrivende stund prøver jeg å planlegge litt bloggstoff fremover, så jeg tenkte å høre med deg. Har du noe du ønsker å se mer av her fremover? Noe du savner? Tips til  innlegg og ønsker generelt? Kom gjerne med det, så skal jeg notere ned og motivere meg selv litt. Alltid godt å få litt innspill fra dere! Denne tiden på året er uten tvil den kjipeste å være blogger på, så jeg lengter virkelig til våren og lysere tider. Da blir aaalt hundre ganger lettere, det er i hvert fall helt sikkert. Stor klem til dere alle! ❤️

42 kommentarer

 1. System i skuffer og skap på kjøkken og bad

 2. Jeg elsker middagstipsene dine, så ønsker gjerne med av dette! Innlegg om interiør, kjøleskapet og generelt hverdagen din er interessant å lese om✨ Ha en fin uke! Som jeg har sagt tidligere gir bloggen din meg så mye positiv energi og en skikkelig boost!🤩

 3. Forslag til blogginnlegg: Dine matvaner (spørsmålene fra Emilie Nereng sin podkast)

 4. – En dag på jobben der du skriver mer utfyllende om arbeidsoppgaver og tar bilder underveis.
  – Organiseringstips med før/etter bilder

 5. Savner mer sminke på kanalen din.

 6. Milo? Vet du sier du deler han med foreldrene dine, men lurer på hvorfor du gjør det. Hundehjertet mitt får vondt av milo😪

  1. Gi deg, herregud. Tror nok Kristina vet hva som er best for sin hund. Hvorfor gjør «hundehjertet» ditt vondt for han? Du aner ikke hvordan han har det

 7. Litt sånn tilfeldige innlegg – ting vi kanskje ikke vet om deg, favoritting, en tanke eller mening du har om et eller annet – ikke noe som fører til masse uenigheter og krangling i kommentarfeltet da (politikk f.eks kan det bli voldsomt styr av), ting du brenner for, ting som gjør deg glad/irritert. Hvordan du og kjæresten din møttes kanskje, hva liker du med ham, morsomme historier mellom dere.. Eller i det hele tatt – noe morsomt eller pinlig du har opplevd i det siste, irritasjonsmomenter. Steder du ønsker å reise til som du ikke har vært? Ting du ønsker å oppleve før du blir for gammel?

  Bare noen eksempler. Sånne ting synes jeg er gøy å lese 😃

 8. Tips til hva man kan gjøre med kjæresten, små enkle gleder og sånn.
  For oss som har vært sammen i så mange år at ting går litt på repeat😅
  Jeg elsker mannen min over alt på denne jord, men den nyforelsket følelsen har liksom glidd litt over i en del av hverdagen☺️💕
  Du og din kjære virker så flinke til å gjøre det lille ekstra for hverandre🤗

 9. Jeg kunne tenke meg innlegg om favoritt treningstøyet ditt, mer bilder fra når du er ute på tur og visst du er i stallen, så hadde det vært gøy med med et innlegg om det😄
  Kunne også tenke meg et innlegg som Marthe Borge hadde, om matvaner 😊
  Og et innlegg om Instagram erre og youtubere du følger 😅
  Ble litt masse her men, haha 😊

 10. Fiiin!
  Elsker rydde og organiseringstips 😀
  Og kanskje litt lifehacks / mer tips.
  Og en typisk dag fra morgen til kveld + typisk dag i matveien 🙂
  Testing av produkter ( for eksempel nyheter i matvarehyller )

  Klem <3

 11. Kom gjerne med med enda flere oppskrifter!! Det er alltid kjekt med inspirasjon på middagsfronten, både sunne hverdagsretter og helgekos! Ellers savner jeg litt «dypere» innlegg med refleksjoner rundt livet, feks hvordan det har vært for deg å gå fra singel byjente til å plutselig ha kjæreste, hus og bonusbarn 🙂 Heier på deg! Klem fra Caroline

 12. Har du hørt baneheia-podcasten? Hadde vært interessant å høre dine tanker, siden du bor i byen 😊

 13. Mer personlige innlegg. Ikke private altså, men personlige. Har full forståelse for at du er i en ny livssituasjon og har lyst å ivareta privatlivet til de involverte (og det er kjempebra at du er bevisst på det). Men jeg savner litt upolerte fortellinger om hverdagen. Selv kunne jeg klart meg fint uten både oppskrifter, filmtips og interiør, det finner jeg andre steder.

 14. Det er nok bare tirsdag 🙃

 15. Syns alltid det er veldig interessant når du viser frem ukes handler. Kanskje du har noen organiseringstips?
  Har du noen nyttårsforsett, eller planer for året du vil dele?

 16. Hei! Du er veldig inspirerende 🙂 Skulle gjerne ønske det var onsdag, men idag er det tirsdag, heheh!!!
  Kunne gjerne tenke meg å se hvordan du planlegger uka, ukeshandel osv, som en egen «spalte» hver uke😍
  Håper du får en fin uke!!

 17. Hei. Skriv om hverdagslige ting. Trenger ikke å ta førsteklasses bilder for å legge ut. Du for mye spørsmål om huset. Ta en runde rom for rom. Savner når du la ut serie tips. Åssen du sminker deg. Du ser alltid så fin og fresh ut. Ikke minst skriv om ulemper og fordeler med å ha en samboer. Savner når du blogget 2 ganger PR dag, Savner også disse innleggene du hadde på Morningen. Tror nok St du mister endel lesere når det er ustabilt på bloggen. Håper ikke du tar det som kritikk.

 18. Jeg ønsker å se inni kjøkkenskuffene- og skapene dine, samt forklaring på hvorfor du har plassert ting der du har gjort! Jeg syns også det er gøy med tips og triks innen rydding og organisering, noe jeg føler du har rimelig kontroll på! Kjøkken er det gøyeste å se, men også vaskerom, bad, garderobe osv. Klem <3

 19. Tips: at du faktisk blogger og kommer med oppdateringer.
  Ikke vondt ment, men blogger er ikke spesielt bra om dagen… håper du finner motivasjonen snart for savner innlegg 🙁

 20. Det er bare tirsdag, Kristina 🙈 Men ha en fin dag! Ikke så lenge igjen til helg uansett 😉

 21. Jeg ønsker meg innlegg om interiør og matoppskrifter.

 22. Innlegg om valpen. Tips og triks. Mer interiør og hverdagsliv 😊

 23. Film og serietips er alltid velkommen!
  Samme med interiør, vil se enda mere fra huset, feks bad og vaskerom. Interiørdetaljer, favorittdesignere/kunstnere og hva som står på ønskelista deres til huset.
  Tips og inspirasjon til vårgarderoben, og her er det gøy med slike luksus vs budsjett Gjelder forøvrig møbler og interiør også.
  Reiseplaner, reisedrømmer.
  Hva gjør deg glad, takknemlig, irritert og sint (paraplyinnleggene til Ida Wulff er kjempegøy).
  Fremtidsplaner, drømmer og ønsker.
  Sminke, hudpleie og kroppspleie.
  Beste vs verste! Feks reiser, restauranter, div skjønnhetsprodukter, film, mat, drikke osv
  Gleder meg til nye innlegg fra deg, fine du😊

 24. Interiør<33 Gir så mye inspo!

 25. Det er jo tirsdag i dag 🙄

 26. Ønsker meg flere hverdagsinnlegg, praktiske/utprøvde tips (ikke bare annonser og reklame), erfaringer med å få valp, flere oppskrifter, tips til parweekend i Kristiansand med alt fra hoteller til aktiviteter og update på treningsfronten! Hesteupdates/blogg/vlogg fra stallen er også koselig 🙂

 27. Hørtes ut som en deilig dag! 🌸 Kunne du skrevet et innlegg hvor du samler dine topp favoritt oppskrifter? Og et innlegg om Kristiansand (beste butikker, restauranter, stedet med best kaffe og fineste turområdene)? 😀

 28. Filmtips og serietips er topp 🙂

 29. En skikkelig housetour med bilder fra alle rom, fargekoder og produktopplysninger.
  Ellers en ny oppskrift (med framgangsmåte) på en digg gryte/rett du lager, du er jo så flink!! 😀

 30. Kan du vise bade deres? 🙂

 31. Har du smakt sjokomelken fra Oatly? Den er sååå god 😍 mye bedre enn vanlig sjokomelk!

  1. kristinaandersen

   Yes, elsker den! 😀

 32. Detaljer fra kontorpulten, underveis bilder fra oppussing, tips til hvem du følger på YouTube, bloggere og Instagram (alltid kjekt å finne nye å følge) 🌸 – gjerne flere bilder fra tur & natur, mat er alltid kjekt – også interiør… – noen tips fra meg her 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin uke 💕

 33. Kjøleskap og handlekurven osv! Oppskrifter og mat generelt!

 34. Filmtips og serietips, inspirasjon og oppskrifter til frokost og lunsj, mer interiør og ellers er hverdagslige innlegg veldig kost 🙂

 35. At du faktisk blogger og kommer med interessante innlegg som er gøy å lese. Litt lei av å se filmkos og helgekos og «7 ting jeg vil gjøre i februar» for eksempel. Synes du har mistet piffen og bloggen din preges av lite innsats og som om du er tom for ideer. Det er min ærlige mening og håper det gir deg litt mer motivasjon til å blogge og gi bloggen din et løft 😊👍

 36. Savner skikkelig blogg innlegg om alt. Synes bloggen din er blitt kjempe dårlig. Håper stadig den skal bli like bra som før men enten er du syk været er for dårlig til blogg innlegg eller så har du ikke motivasjon eller så har du blogg fri familie prioritering OL. Det er nå kommet inn masse bra forslag så håper det blir noe bra her snart..

 37. Enig med flere her som etterlyser flere og regelmessige innlegg! Forstår at du ønsker helgene fri, men hva med å forhåndsposte innlegg for helgen?
  Gjerne om hverdagslige tips, matoppskrifter og interiør 🙂
  Hvilke visjoner har du for blogg, karriere osv. i fremtiden? Har du noen spennende prosjekter eller samarbeid på gang?

 38. Jeg elsker mat-innleggene dine og vil gjerne ha mer av det!

 39. Reisemål du anbefaler 🤩

 40. Trening og interiør😍😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *