BESØK, LUNSJ OG TIPS ØNSKES

HEII TIRSDAG

Her har  jeg brukt formiddagen sammen med Hildebestis og verdens skjønneste Oskar. ❤️ Såå koselig med besøk her hjemme midt på dagen, skikkelig hverdagsglede. Vi gikk oss en langtur den lille timen det var oppholdsvær, og kom akkurat inn døren når himmelen åpnet seg. Snakk om flaks! Og dagens lunsj ble dette:

DAGENS LUNSJ

Grove briks med salat, ost og skinke. Med sjokomelk. Jeg er hekta, haha! I skrivende stund prøver jeg å planlegge litt bloggstoff fremover, så jeg tenkte å høre med deg. Har du noe du ønsker å se mer av her fremover? Noe du savner? Tips til  innlegg og ønsker generelt? Kom gjerne med det, så skal jeg notere ned og motivere meg selv litt. Alltid godt å få litt innspill fra dere! Denne tiden på året er uten tvil den kjipeste å være blogger på, så jeg lengter virkelig til våren og lysere tider. Da blir aaalt hundre ganger lettere, det er i hvert fall helt sikkert. Stor klem til dere alle! ❤️

24 kommentarer på “BESØK, LUNSJ OG TIPS ØNSKES

 1. Astrid skriver:

  – En dag på jobben der du skriver mer utfyllende om arbeidsoppgaver og tar bilder underveis.
  – Organiseringstips med før/etter bilder

 2. Cecilie skriver:

  Fiiin!
  Elsker rydde og organiseringstips 😀
  Og kanskje litt lifehacks / mer tips.
  Og en typisk dag fra morgen til kveld + typisk dag i matveien 🙂
  Testing av produkter ( for eksempel nyheter i matvarehyller )
  Klem <3

 3. Caroline skriver:

  Kom gjerne med med enda flere oppskrifter!! Det er alltid kjekt med inspirasjon på middagsfronten, både sunne hverdagsretter og helgekos! Ellers savner jeg litt «dypere» innlegg med refleksjoner rundt livet, feks hvordan det har vært for deg å gå fra singel byjente til å plutselig ha kjæreste, hus og bonusbarn 🙂 Heier på deg! Klem fra Caroline

 4. Silje skriver:

  Mer personlige innlegg. Ikke private altså, men personlige. Har full forståelse for at du er i en ny livssituasjon og har lyst å ivareta privatlivet til de involverte (og det er kjempebra at du er bevisst på det). Men jeg savner litt upolerte fortellinger om hverdagen. Selv kunne jeg klart meg fint uten både oppskrifter, filmtips og interiør, det finner jeg andre steder.

 5. Pia skriver:

  Syns alltid det er veldig interessant når du viser frem ukes handler. Kanskje du har noen organiseringstips?
  Har du noen nyttårsforsett, eller planer for året du vil dele?

 6. Rita skriver:

  Hei. Skriv om hverdagslige ting. Trenger ikke å ta førsteklasses bilder for å legge ut. Du for mye spørsmål om huset. Ta en runde rom for rom. Savner når du la ut serie tips. Åssen du sminker deg. Du ser alltid så fin og fresh ut. Ikke minst skriv om ulemper og fordeler med å ha en samboer. Savner når du blogget 2 ganger PR dag, Savner også disse innleggene du hadde på Morningen. Tror nok St du mister endel lesere når det er ustabilt på bloggen. Håper ikke du tar det som kritikk.

 7. Line skriver:

  Jeg ønsker å se inni kjøkkenskuffene- og skapene dine, samt forklaring på hvorfor du har plassert ting der du har gjort! Jeg syns også det er gøy med tips og triks innen rydding og organisering, noe jeg føler du har rimelig kontroll på! Kjøkken er det gøyeste å se, men også vaskerom, bad, garderobe osv. Klem <3

 8. ChrIstina skriver:

  Tips: at du faktisk blogger og kommer med oppdateringer.
  Ikke vondt ment, men blogger er ikke spesielt bra om dagen… håper du finner motivasjonen snart for savner innlegg 🙁

 9. Stine skriver:

  Ønsker meg flere hverdagsinnlegg, praktiske/utprøvde tips (ikke bare annonser og reklame), erfaringer med å få valp, flere oppskrifter, tips til parweekend i Kristiansand med alt fra hoteller til aktiviteter og update på treningsfronten! Hesteupdates/blogg/vlogg fra stallen er også koselig 🙂

 10. Heidi skriver:

  En skikkelig housetour med bilder fra alle rom, fargekoder og produktopplysninger.
  Ellers en ny oppskrift (med framgangsmåte) på en digg gryte/rett du lager, du er jo så flink!! 😀

 11. Yvonne skriver:

  Filmtips og serietips, inspirasjon og oppskrifter til frokost og lunsj, mer interiør og ellers er hverdagslige innlegg veldig kost 🙂

 12. Stine H skriver:

  Savner skikkelig blogg innlegg om alt. Synes bloggen din er blitt kjempe dårlig. Håper stadig den skal bli like bra som før men enten er du syk været er for dårlig til blogg innlegg eller så har du ikke motivasjon eller så har du blogg fri familie prioritering OL. Det er nå kommet inn masse bra forslag så håper det blir noe bra her snart..

 13. Victoria skriver:

  Enig med flere her som etterlyser flere og regelmessige innlegg! Forstår at du ønsker helgene fri, men hva med å forhåndsposte innlegg for helgen?
  Gjerne om hverdagslige tips, matoppskrifter og interiør 🙂
  Hvilke visjoner har du for blogg, karriere osv. i fremtiden? Har du noen spennende prosjekter eller samarbeid på gang?

 14. Sara skriver:

  Gi deg, herregud. Tror nok Kristina vet hva som er best for sin hund. Hvorfor gjør «hundehjertet» ditt vondt for han? Du aner ikke hvordan han har det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *