TIDENES VERSTE HELG

Unnskyld meg, men herregud for en helg sendt rett fra et mareritt det har vært. På lørdag reiste vi opp på hytta for å slappe av, lade batteriene og egentlig bare kose oss. Men det gikk ikke helt etter planen, for å si det mildt. Grytidlig søndag morgen våknet vi til telefon fra naboen med beskjed om at vi burde komme oss hjem i rekordfart. Vinduet på soverommet vårt hadde blåst av i stormen som hadde herjet, og knust i tusen biter nede i hagen. Så da var det bare å kjøre avgårde fra  hytta, og komme hjem til full storm, og et nedregnet soverom uten vindu. Livet.
Så gårsdagen gikk til å tørke soverommet, spikre opp en plate der vi en gang hadde et vindu og stresse i vei. Nevnte jeg at vi nettopp har lagt på nytt gulvteppe der? Håååper så inderlig vi klarer å redde det… Nei, flaksen var virkelig ikke med oss denne helgen. Men nå stråler sola igjen og det kan vel bare gå oppover? 😌

Målte ser ut som en trassig tenåring som har blitt tvunget med på hyttetur…😂

Beste stedet i verden. Ingenting er som  å være på hytta!

Har dere smakt Drumstick i godteriform? Min nye favoritt!

Denne så vi lørdagskveld og er absolutt et filmtips verdig. Så sterk og rørende historie, anbefales skikkelig!

Liten venn klar for hjemreise.

Denne mandagen skal gå til jobb, jeg har helt angst fordi jeg henger så etter. Og så skal jeg trene! Håper helgen din har vært bedre enn min! ❤️

14 kommentarer på “TIDENES VERSTE HELG

  1. Jeanette skriver:

    Uff,så kjedelig! Har vært storm her også,helt sykt hvor det har blåst. Synes dette kan gi seg nå, kan heller bli vår og sol synes jeg!

  2. Beate skriver:

    Næææi, så kriiise! Huff! Bra dere hadde en fin Lørdag da i det minste, haha! Håper det løser seg så fint det går! Klem! <3

  3. Linn skriver:

    Tidenes verste helg? Jøss da har du jammen meg hatt det enkelt i livet. Skjønner at det var kjedelig og stressende å få vinduet ødelagt, men hallo, det er bare et vindu.. Og dere er to unge og spreke folk som klarer å få ordnet opp i det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *