MORGENIDYLL

WINTER WONDERLAND

•  •  •  •  •  •  •  •

I dag var jeg ute av huset allerede 09.00, iført gode vintersko og tøy det var umulig å fryse i. For en gangs skyld klarte jeg å kle meg riktig. Jeg og Målte fikk en skikkelig god start på dagen i det magiske vinterlandet som er utenfor nå, herrefred så utrolig fint det er med snø! Og er det en ting Målte elsker mer enn det meste, så er det nettopp snø. Stakkaren vil helst være ute hele tiden, så når han må være inne sitter han i sofaen og stirrer sørgelig ut vinduet… Livet ekke lett når man bare er en liten hund som ikke kan bestemme sjæl, gitt. Sjarmøren vår har forøvrig lagt på seg godt over fem kilo siden vi fikk han og vokser i rekordfart. Selv syns jeg bare han blir skjønnere og skjønnere, samt mer og mer lik på en levende bamse for hver dag som går. Kunne kost den lille klumpen ihjel, han er bare så snill, kosete og god. ♥ Ellers har dette vært en fin dag, jeg har jobbet masse og vært skikkelig produktiv. I kveld blir det hjemmebakte rundstykker til kvelds sammen med kjæresten min. Onsdagslykke! 😄

20 kommentarer på “MORGENIDYLL

 1. LH skriver:

  Så koselig innlegg, Kristina =) Må innrømme at jeg har savnet denne «type» innlegg, jeg er en enkel sjel og syns det er veldig hyggelig de gangene du bare deler litt om hvordan dagen har vært og hva du har gjort 🙂

 2. Pippi skriver:

  Allerede ute av huset kl 9? Full forståelse for at ulike yrker har ulike goder, men de fleste av oss må være PÅ en arbeidsplass før kl 8. Jeg må dra hjemmefra kl 7 hver dag og er heldig om jeg har en uke med 50 timer på jobb. Full respekt for din opplevelse av en hektisk hverdag, men du er ganske langt unna normalen hvilket gjør det vanskelig å forholde seg til bloggen …

  • kristinaandersen skriver:

   Slapp helt av, jeg våkner 06.00 hver morgen og er på jobb ti minutter etter det 90% av arbeidsdagene mine 🙂 Fordelen med å være sin egen sjef er blant annet friheten til å kunne ta en times tur ila dagen dersom jeg ønsker det.

  • Bente skriver:

   Pippi: «De fleste av oss» som må være PÅ en arbeidsplass før kl 8, kan også gå hjem i 15-16-tida, sånn er det å ha regulert arbeidstid. Er man privat næringsdrivende, kan man ha mulighet til å påvirke egen arbeidstid, men dette fører igjen til at man blir nødt til å»ta igjen» det tapte senere på ettermiddag/kveld/helger. Ikke mye mulighet til å legge fra seg jobben når man har direkte ansvar for egen inntjening. Det er slett ikke «langt unna normalen», mange mennesker jobber sånn enten de er bloggere eller ikke. Hvis dette gjør det vanskelig å forholde seg til bloggen, kan det kanskje være greit å løfte litt på skylappene.

  • Beate skriver:

   Haha, noen goder er det hærlig å ha når man har klart å skape sin egen arbeidsplass vel? Det er nice, Kristina! 😉 Hvis jeg kan velge, går jeg heller ut på tur kl. 09 eller kl. 10 fremfor kl. 06 liksom! Koselig med sånne innlegg! Stor klem! <3

 3. kristinaandersen skriver:

  Heii Silje! Deeet er jeg usikker på, men den er relativt stort. Vis de bildet mitt, så kanskje de kan se utifra det? Klem!

 4. H skriver:

  Dette er innlegg etter min smak 😀 Helt hverdagslige oppdateringer <3 Savner dog litt dypere innlegg, bare sånn innimellom <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *