MORGENIDYLL

WINTER WONDERLAND

•  •  •  •  •  •  •  •

I dag var jeg ute av huset allerede 09.00, iført gode vintersko og tøy det var umulig å fryse i. For en gangs skyld klarte jeg å kle meg riktig. Jeg og Målte fikk en skikkelig god start på dagen i det magiske vinterlandet som er utenfor nå, herrefred så utrolig fint det er med snø! Og er det en ting Målte elsker mer enn det meste, så er det nettopp snø. Stakkaren vil helst være ute hele tiden, så når han må være inne sitter han i sofaen og stirrer sørgelig ut vinduet… Livet ekke lett når man bare er en liten hund som ikke kan bestemme sjæl, gitt. Sjarmøren vår har forøvrig lagt på seg godt over fem kilo siden vi fikk han og vokser i rekordfart. Selv syns jeg bare han blir skjønnere og skjønnere, samt mer og mer lik på en levende bamse for hver dag som går. Kunne kost den lille klumpen ihjel, han er bare så snill, kosete og god. ♥ Ellers har dette vært en fin dag, jeg har jobbet masse og vært skikkelig produktiv. I kveld blir det hjemmebakte rundstykker til kvelds sammen med kjæresten min. Onsdagslykke! 😄

30 kommentarer

 1. Så koselig innlegg, Kristina =) Må innrømme at jeg har savnet denne «type» innlegg, jeg er en enkel sjel og syns det er veldig hyggelig de gangene du bare deler litt om hvordan dagen har vært og hva du har gjort 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig LH!! Skal få til mer av dette fremover <3 Det enkle er ofte det beste 😅

 2. Silje Christine

  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre 😅 men kan jeg spørre hvilken høyde du har i den store svarte glassvase /lyskrukken fra slettvoll som du har på sofabordet med blomst oppi?😊😊 så vanskelig å avgjøre på bildet😊. Tenkte selv å kjøpe en sånn og bruke til krukke til blomster, såå fint😀😃❤️

  1. kristinaandersen

   Heii Silje! Deeet er jeg usikker på, men den er relativt stort. Vis de bildet mitt, så kanskje de kan se utifra det? Klem!

 3. Så fint 😍 Hvor er dette?

  1. kristinaandersen

   Tømmerrenna i Vennesla. Anbefales, et av de fineste turområdene på Sørlandet 🙂

 4. Allerede ute av huset kl 9? Full forståelse for at ulike yrker har ulike goder, men de fleste av oss må være PÅ en arbeidsplass før kl 8. Jeg må dra hjemmefra kl 7 hver dag og er heldig om jeg har en uke med 50 timer på jobb. Full respekt for din opplevelse av en hektisk hverdag, men du er ganske langt unna normalen hvilket gjør det vanskelig å forholde seg til bloggen …

  1. kristinaandersen

   Slapp helt av, jeg våkner 06.00 hver morgen og er på jobb ti minutter etter det 90% av arbeidsdagene mine 🙂 Fordelen med å være sin egen sjef er blant annet friheten til å kunne ta en times tur ila dagen dersom jeg ønsker det.

  2. Pippi: «De fleste av oss» som må være PÅ en arbeidsplass før kl 8, kan også gå hjem i 15-16-tida, sånn er det å ha regulert arbeidstid. Er man privat næringsdrivende, kan man ha mulighet til å påvirke egen arbeidstid, men dette fører igjen til at man blir nødt til å»ta igjen» det tapte senere på ettermiddag/kveld/helger. Ikke mye mulighet til å legge fra seg jobben når man har direkte ansvar for egen inntjening. Det er slett ikke «langt unna normalen», mange mennesker jobber sånn enten de er bloggere eller ikke. Hvis dette gjør det vanskelig å forholde seg til bloggen, kan det kanskje være greit å løfte litt på skylappene.

   1. kristinaandersen

    <33

  3. Haha, noen goder er det hærlig å ha når man har klart å skape sin egen arbeidsplass vel? Det er nice, Kristina! 😉 Hvis jeg kan velge, går jeg heller ut på tur kl. 09 eller kl. 10 fremfor kl. 06 liksom! Koselig med sånne innlegg! Stor klem! <3

   1. kristinaandersen

    <33

  4. Hva hvis Kristina hadde jobbet i butikk eller som sykepleier? Det er plenty av yrker der ute som jobber til alle døgnets tider, og dermed også har fri på alle mulige rare tidspunkt 🤗 for at vi andre skal kunne stikke på butikken å handle på ettermiddagen/kvelden må naturligvis noen jobbe sende dager også. Og da har man kanskje mulighet til å stikke en tur i marka kl 09.00 om morgenen 🤗 eller hvis jeg må på legevakten en lørdag kveld med et sykt barn, da er det noen der på jobb 🤗 kjedelig hvis alle jobbet 07-15 eller 08-16, da hadde verden stoppet litt opp 🙈

   Hilsen Nina, som løper ut av sengen kl 05.15 hver morgen for å smøre matpakker, gå tur med hunden og levere på SFO for å rekke jobb til 07.30 🤗😂 Men priser meg lykkelig over at etter 15.00har jeg fri, uansett (noen goder er det i alle yrker) 🤩

   1. kristinaandersen

    <33

 5. Sjalu,Pippi? 🤣
  Synes du høres veldig ut jeg,Pippi. Har du det for ille kan du alltids bytte arbeid med andre arbeidstider. Min arbeidsdag starter kl.07 på et Sykehjem. Kjører til jobb halv syv. Før det går jeg tur med hund og kler på både meg selv og to barn. Må også frakte disse barna til barnehagen til halv syv. Jeg står altså opp kl.04:45 hver dag. Men hva så? Jeg har valgt yrket helt selv:) På lik linje med deg. Hva er vitsen i å være sjalu på andre sine livssituasjoner da? Du er din egen lykkessmed, Pippi! 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 6. Veldig heldig * skulle det stå.

 7. Hei, jeg savner litt «dypere» innlegg for tiden. Vet dette har vært oppe tidligere også😊

  1. kristinaandersen

   Notert <3

 8. Så koselig innlegg ❤️ og skjønneste lille Målte – sååååå skjønn…
  Ønsker deg en fortsatt fin uke – her har jeg så vidt kommet meg ut på tur igjen etter nesten tre uker med influensa og lungebetennelse – herlighet ble helt ødelagt i kroppen… 😅 Klem fra Mette

  1. kristinaandersen

   Ååå så godt du er på bedringens vei, Mettemor! Håper dagen din blir så god den kan <3 Klem!

 9. Kan vi snakke litt om Mie og Ali? Altsååå… jeg blir så frustrert over at hun i det hele tatt vurderer å ta han tilbake?! 😩 Hvis Ali ikke blir sendt hjem i dagens episode, er jeg overbevist om at hun vil ta han tilbake. Hååååper han blir sendt hjem 🙉😅

  1. kristinaandersen

   Jeg OGSÅ!! Orker ikke…. Måtte han ryke hjem asap, så Mie kommer på bedre tanker <3

   1. Hahah åhh så godt at vi er flere som har latt seg bite av love Island basillen 😂 Og at vi er flere som er enige i at Mie fortjener bedre 💪🏻

 10. Jaaaa! Håper Ali ryker!!! Håper karma vinner, ass! Haha! 😉 <3

 11. Dette er innlegg etter min smak 😀 Helt hverdagslige oppdateringer <3 Savner dog litt dypere innlegg, bare sånn innimellom <3

  1. kristinaandersen

   Koselig<33

 12. Altså er det mulig å bli skjønnere eller😄 nesten så jeg har lyst til å bruke Målte som bakgrunnsbilde på mobilen min😂. He He gjør ikke det altså. Men god helg tok dere. Klem fra Jenni

 13. Jeg er ute av min leilighet 0540.. Samme det vel 🙂

 14. Jeg er ute av min leilighet 0540. Samme det vel 🙂

  Den skulle da gå til «Pippi» 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *