DETALJENE JEG HAR HJEMME

Annonselenker Royaldesign.no.


Så mange av dere har spurt om enkelte ting jeg har hjemme, så jeg tenkte å dele linker til de mest etterspurte tingene.♥ Musslikrukkene vi har på kjøkkenet, som er så fine å style med alt mulig. Akkurat nå har jeg pasta i den ene, kakao i den andre og havregryn i den tredje. De gjør så mye ut av seg og er såå fantastisk fine på kjøkkenbeken. Ellers har mange av dere spurt om de store krukkene vi har bak sofaen i stua, og de virkelig elsker jeg. Herregud så fine de er! Vi har fra størrelse 1000 mm og den rett under. Samt den minste i benken på gangen.

INTERIØR FAVORITTER

1: skohylle her. 2: muslikrukke her. 3: bordbrett her. 4: vase her. 5: stor krukke her. 6: knaggrekke her. 7: skål her. 8: stort speil her.

Speilet, knaggrekken og skohyllen har vi i gangen jeg viste dere i går. Superfine detaljer som virkelig setter prikken over i’en. Alt kan kjøpes hos RoyalDesign.no, som har fri frakt over 799,- og leverer suuuperraskt. Onsdagsklem fra meg!♥

6 kommentarer på “DETALJENE JEG HAR HJEMME

  1. Anna skriver:

    Hvorfor er spagettien i krukkene på kjøkkenbenken din bølgete? Har du kokt de før du puttet de oppi?

Comments are closed.