GANGEN VÅR

Dere har etterlyst mer interiør, and your wish is my command! Hehe. I dag tenkte jeg å dele bilder av gangen vår, som er ferdig – men samtidig ikke. Det er nemlig relativt tomt der, så gangen blir mitt neste prosjekt med å gjøre hjemmekoselig.

Gangen har vi valgt å male i en matt svart farge. En farge som strekker seg videre inn på vaskerommet, opp i andre etasje og som også er i tv-stua. Jeg elsker virkelig mørke farger hjemme, spesielt her hvor det er relativt stort – en mørk farge er kjent for å gjøre ting mye lunere. Og er det en ting jeg liker, så er det når hjemmet er nettopp lunt.

DETAILS

Den fine store krukken fikk vi i julegave og jeg er så glad i den! Den er av samme sort som de to krukkene jeg har i stua, bare de er i de to største størrelsene. Det er så fint å ha en rød tråd gjennom hele hjemmet, da blir ting i samme stil og ting hører mer sammen.

Videre er planen for gangen å få tak i en stol eller benk som vi kan ha ved siden av trappen, i tillegg til noen store krukker med grønne planter for å fylle ut litt. Og ikke minst: personlige bilder! Her har jeg planer om å fremkalle to stk store familiebilder, som skal få komme opp på veggen. Såå koselig å ha noe som er personlig på veggene. Gleder meg til å bli helt ferdig her, og å vise dere bilder igjen da. En ting er sikkert: når man skal fylle opp et hus og et hjem, er det viktig å bruke tid. Ikke haste for mye, slik at man heller kjøper ting som kan være i maaange år fremover! 💛

16 kommentarer på “GANGEN VÅR

 1. Beate skriver:

  Jeg sier bare: AWSOME! Elsker stilen din…og deg! 😉 Og, Ali må være den største vinglepetter eller?! Haha! Håper virkelig ikke Mie tar han tilbake! :O Stor klem! <3

 2. Inger skriver:

  Hei,
  Så gøy med mer interiørbilder, det ble lunt og fint med fargen og levende lys. Hvordan har dere løst det med oppbevaring i gangen? Antar kanskje skjenken brukes til oppbevaring av sko, votter, luer etc. Alltid fint med inspo her. synes den kabalen med mye jakker og sko er vanskelig.

  • kristinaandersen skriver:

   Skjenken brukes til oppbevaring, samt knaggrekken hvor de jakkene vi bruker mest henger. Ellers har vi valgt å skjule nettopp oppbevaringsmøbler på vaskerommet. Der har vi et stort skap til alt av jakker, vintertøy, ekstra sko..osv.. 🙂

 3. Astrid skriver:

  Har dere pusset opp alle rom? Og hvor lang tid har dere brukt på det i så fall? 🙂
  Bodde Preben i huset før du flyttet inn?

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, jeg flyttet inn til Preben. Vi har forandret på alle rom, men ikke pusset opp alle 🙂

 4. Lene skriver:

  Så fint! 🙂 Men et spørsmål. Du som er så glad å ha det rent, hehe. Noen tips for å vaske fliser? Føler det ser mer skittent ut etter jeg har vasket noen ganger.

  • kristinaandersen skriver:

   Fliser er faktisk skikkelig vanskelig å få fint med vasking. Mitt beste tips må være dampvasker, det fungerer gull 🙂

Comments are closed.