GANGEN VÅR

Dere har etterlyst mer interiør, and your wish is my command! Hehe. I dag tenkte jeg å dele bilder av gangen vår, som er ferdig – men samtidig ikke. Det er nemlig relativt tomt der, så gangen blir mitt neste prosjekt med å gjøre hjemmekoselig.

Gangen har vi valgt å male i en matt svart farge. En farge som strekker seg videre inn på vaskerommet, opp i andre etasje og som også er i tv-stua. Jeg elsker virkelig mørke farger hjemme, spesielt her hvor det er relativt stort – en mørk farge er kjent for å gjøre ting mye lunere. Og er det en ting jeg liker, så er det når hjemmet er nettopp lunt.

DETAILS

Den fine store krukken fikk vi i julegave og jeg er så glad i den! Den er av samme sort som de to krukkene jeg har i stua, bare de er i de to største størrelsene. Det er så fint å ha en rød tråd gjennom hele hjemmet, da blir ting i samme stil og ting hører mer sammen.

Videre er planen for gangen å få tak i en stol eller benk som vi kan ha ved siden av trappen, i tillegg til noen store krukker med grønne planter for å fylle ut litt. Og ikke minst: personlige bilder! Her har jeg planer om å fremkalle to stk store familiebilder, som skal få komme opp på veggen. Såå koselig å ha noe som er personlig på veggene. Gleder meg til å bli helt ferdig her, og å vise dere bilder igjen da. En ting er sikkert: når man skal fylle opp et hus og et hjem, er det viktig å bruke tid. Ikke haste for mye, slik at man heller kjøper ting som kan være i maaange år fremover! 💛

21 kommentarer

 1. Jeg sier bare: AWSOME! Elsker stilen din…og deg! 😉 Og, Ali må være den største vinglepetter eller?! Haha! Håper virkelig ikke Mie tar han tilbake! :O Stor klem! <3

  1. kristinaandersen

   Snilling, TAKK! Er så lei av denne kontrollerende Ali nå, får lyst å rive han ut av hele skjermen….😂

 2. Hei,
  Så gøy med mer interiørbilder, det ble lunt og fint med fargen og levende lys. Hvordan har dere løst det med oppbevaring i gangen? Antar kanskje skjenken brukes til oppbevaring av sko, votter, luer etc. Alltid fint med inspo her. synes den kabalen med mye jakker og sko er vanskelig.

  1. kristinaandersen

   Skjenken brukes til oppbevaring, samt knaggrekken hvor de jakkene vi bruker mest henger. Ellers har vi valgt å skjule nettopp oppbevaringsmøbler på vaskerommet. Der har vi et stort skap til alt av jakker, vintertøy, ekstra sko..osv.. 🙂

 3. Hei
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det runde speilet på veggen der? Så fint du har det 😍

  1. kristinaandersen

   Det er fra House Doctor. Tuusen takk, Anne!

 4. Kjempe fint! Hvor er dørmatta fra?

  1. kristinaandersen

   Det er jeg usikker på :/ Beklager!

 5. Virkelig en kjempe flott gang! Vet du hvor vasen er fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Muubs <3

 6. Hvor er skohyllen fra?😍

  1. kristinaandersen

   Merket er Maze 🙂

 7. Har dere pusset opp alle rom? Og hvor lang tid har dere brukt på det i så fall? 🙂
  Bodde Preben i huset før du flyttet inn?

  1. kristinaandersen

   Ja, jeg flyttet inn til Preben. Vi har forandret på alle rom, men ikke pusset opp alle 🙂

 8. Så fint! 🙂 Men et spørsmål. Du som er så glad å ha det rent, hehe. Noen tips for å vaske fliser? Føler det ser mer skittent ut etter jeg har vasket noen ganger.

  1. kristinaandersen

   Fliser er faktisk skikkelig vanskelig å få fint med vasking. Mitt beste tips må være dampvasker, det fungerer gull 🙂

 9. Dere har det så utrolig fint! Dette kan du:) hvor er bilderammen fra?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Mia! Zara Home <3

 10. Hvor er lysestakene på kommoden fra?😁

  1. kristinaandersen

   Usikker på merke her, beklager :/

 11. Hva heter fargen på veggen/hvor er den fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *