VINN GAVEPAKKE TIL DEG OG DIN MOR

Annonse i samarbeid med Filorga.


Morsdagen nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg som alltid til å gjøre ekstra stas på mammaen min. En fin blomsterbukett, et koselig kort eller en middag sammen – det trenger ikke alltid være så mye. I forbindelse med morsdagen har jeg nå en superkoselig konkurranse gående på instagram, hvor du kan vinne en superfin gavepakke fra Filorga til deg og din mamma. 💛

GAVEPAKKE TIL DEG OG MAMSEN ✨

Innholdet i pakken er to flotte hudpleieserier fra merket jeg selv bruker, Filorga. Jeg eeeelsker disse produktene og kan ikke få skrytt de nok opp i skyene. Til mor finner du Time Filler serien, med deilige anti aging produkter som reduserer rynker, minsker tretthetstegn og gir masse fuktighet. Til datter finner du Oxygen Glow serien, en serie som er helt rå på glød. Min personlige favoritt der er Oxygen Glow-masken i rosa tube, den skal virke i bare ti minutter og gir en sååå fin hud etterpå. Masse glød, fukt og alle ting vi jenter liker.

KONKURRANSE ✨

Vil du vinne? Stikk innom instagrammen min ‘kristinaandersen’ og delta der. Jeg trekker en heldig vinner om tre dager, og sender produktene i tid før morsdagen. Superklem fra meg! 💛

2 kommentarer på “VINN GAVEPAKKE TIL DEG OG DIN MOR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *