DATENIGHT, TURSØNDAG OG LOVE ISLAND

For en fiiin helg det har vært! Fredag var det datenight med reker, blåskjell og god vin her hjemme, og gårsdagen brukte vi sammen med venner og dro ut å spiste digg meksikansk med en fin gjeng når kvelden kom. Og i dag våknet vi til strååålende sol, så da var det bare en ting å gjøre: snøre på seg turskoene og komme seg ut. ❤️

PANNEKAKER PÅ BÅL


Vi tok med verdens beste pannekakerøre, stekepanne, ved så vi kunne brenne bål og god drikke i sekken. Det var Preben som bestemte turrute denne søndagen, og for å være helt ærlig aner jeg ikke hvor vi gikk…. Haha! Vi spaserte nemlig rett ut fra huset, opp i skogen bak oss og gikk laaaangt oppover til vi kom til topps på et fjell. Og der rigget vi oss skikkelig til i solsteiken, stekte pannekaker med bringebærsylt og koste oss en haug. Tror faktisk jeg duppet av i noen minutter med sola rett i fleisen, så vanvittig deilig! Tenk at dette er februar, dere? Det er jo helt vilt. I fjor på denne dagen var det full snøstorm utenfor, mens det nå minner mer om vår.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Her har vi akkurat kommet inn døra igjen, og jeg sitter egentlig bare her å tripper. For hallooo! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som venter på ny episode av Love Island? Får så lyst å hoppe gjennom skjermen for å gi Ali en skjennepreken at jeg blir helt dårlig. Snakk om å gjøre ting i feil rekkefølge, da?! Stakkars, stakkars Mie! Jeg som egentlig ikke hadde planer om å følge med på denne serien i år har plutselig blitt helt oppslukt. En ting er sikkert: jeg håper Ali velger Mie, at hun svarer med å dumpe han i rekordfart, kommer seg på beina igjen og at det deretter kommer en ny fyr inn som sjarmerer henne i senk… Takk for meg! 😂

6 kommentarer på “DATENIGHT, TURSØNDAG OG LOVE ISLAND

 1. Beate skriver:

  Åhhh, er spent på Love Island i kveld jeg også! Fikk Ali litt i vranga ass… Tror kanskje han velger hun nye… Det er nok mest «safe» for han. Hvis han velger Mie, vil hun nok ikke ha han, så det tenker han nok på… Det ble plutselig spennende å se på gitt! Haha! Ha en fortsatt fin Søndag! Jeg har også hatt en nynyydelig helg! Deilig! 🙂 Klem! <3

 2. Karoline skriver:

  Hei 🙂 Jeg lurer på et par ting, henter litt inspirasjon fra deg da dere har fått det så flott hjemme. Hvor er den runde skjærefjølen du har på kjøkkenhyllen og den lille potten du har urter i oppi plantboxen? Lurer også på hvor sofagruppen og bordet (utemøblene) er ifra?❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Karoline! Den runde fjølen er fra House Doctor, og potten husker jeg ikke merke på. Det er kun en vanlig keramikkpotte 🙂 Sofagruppen er fra Slettvoll, og utemøblene fra Søgne Home + Netthandelen. Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *