UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor opptatt er du av penger?

Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg de siste årene har ‘higet’ etter å tjene best mulig, slå egen omsetning og jobbe meg halvt ihjel for å bli fornøyd. Men det siste året har noe snudd inni meg, og det er jeg så glad for. Jeg husker en gang regnskapsføreren min sa til meg at han håpte jeg en dag møtte den store kjærligheten, for da var han sikker på at jeg ville endre fokus. Jeg var selvfølgelig heelt uenig den gangen, hehe. Men etter at jeg fant nettopp kjærligheten har nettopp det skjedd, og jeg er for første gang på lenge fornøyd akkurat der jeg er. Bare jeg har en trygg økonomi, har det fint og kan jobbe normale dager så kan jeg ikke ønske meg mer. Hverdagen min er ikke lengre preget på samme måte lengre av jaging etter mer jobb og høyere inntekt, jeg har et helt annet fokus nå og for første gang på ti år har jeg funnet tryggheten i livet og jobben slik det er.

Kommer det snart en housetour?

Ja, så fort vi er ferdige med soverommet. Har egentlig lyst å vente til sommeren for å få med uteområdet også, men jeg får heller lage to tenker jeg.

Hvordan har du det om dagen?

På privaten kunne jeg ikke hatt det bedre. Livet har virkelig smilt det siste året og jeg er så heldig ❤️ På jobbforten er jeg mye i tankeboksen om dagen, jeg lurer litt på forandringer og stresser litt med det. Dette er i så fall ikke noe dere vil merke noe særlig til, men meg. Alt i alt er livet fint og jeg er happyyy! Nå må jeg bare bli frisk, så har jeg ikke stort å klage på, hehe.

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge som 16 åring etter å ha jobbet i to år som journalist i lokalavisa og virkelig oppdaget lidenskapen min for skriving. Jeg elsket virkelig å skrive og hadde så lyst å starte mitt eget lille magasin. Så da ble løsningen for meg å starte blogg. En skikkelig rakkefant blogg…. 😂 Hvem skulle tro at jeg den gang faktisk startet det som skulle ende med å bli levebrødet mitt og til slutt Kristina Andersen AS? Sprøtt.

Hva liker du å kjæresten å gjøre sammen?

Jeg og kjærsten er veldig glad i å være sammen. Han er min favoritt i hele verden å bruke tid med og uten tvil min aller beste venn. ❤️ I ukedagene på kveldene er vi veldig glad i å kose oss hjemme, lage god mat, rigge oss i sofaen med en god film, tv-serie eller bare snakke sammen og ha gode samtaler. Ellers er vi glade i å være ute, holde på med prosjekter i huset, gå fine turer, være med vennene våre og ikke minst familiene våre. Jeg har heldigvis funnet meg en som er like familiekjær som det jeg er, hehe. Vi er glade i rutiner og hverdagen begge to, og fungerer veldig fint sammen uansett hva vi gjør. Alt er liksom koselig og greit, bare vi er sammen – det skal ikke så mye til. Og det er jeg glad for.<3

Savner du å bo i Kristiansand?

Nei. Nå bor jeg 25 minutt unna Kristiansand og halleluja så deilig det er! Jeg har funnet så utrolig mye mer roen etter at jeg flyttet ut av byen og trives skikkelig, skikkelig godt her.

Hvor kjøper du jeans?

Som regel alltid BikBok eller Nakd. Jeg er den type person som bruker jeansene mine ihjel før jeg kjøper nye, hehe. Den jeansen jeg går mest med har jeg seriøst hatt i tre år og jeg håper den lever i tre år til, minst. Man finner seg liksom noen favoritter man bruker igjen og igjen.

Din to-go middag når du har dårlig tid?

Da er det som regel alltid denne retten med pestokylling og ovnsbakte poteter jeg lager. Den går overraskende raskt å lage og er så sjukt god! En stor favoritt her hjemme.

Savner du noen gang en normal jobb?

Ja, det gjør jeg. Jeg kan savne å ha kollegaer, følelsen av å være med i et fellesskap og ha noen å kunne drodle med. Hele teamet mitt holder til i Oslo, så blogging er for meg en relativt ensom jobb. Men nå har jeg gjort dette i så mange år at jeg husker nesten ikke noe annet, og ville ikke byttet ut denne jobben mot noe annet. Ja, det kan være slitsomt og i blant lite motiverene å hele tiden jobbe alene. Men så veier friheten, gleden med selve jobben og tilbakemeldingene dere gir meg opp for alt det som i blant kan føles litt kjipt.

Hvor har du kjøpt de sorte kjøkkenhyllene?

Åh, jeg kjøpte de på en eller annen nettbutikk jeg ikke husker navnet på. Merket er i hvert fall Woood, tror jeg. Superfine og delikate å ha på veggen!


15 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

  1. hhh skriver:

    Er så jævla lei av Åse det fuckings kjøkkenet ditt hele jækla tida, trodde du skulle vise mer interiør i løpet av høsten som var???

  2. kristinaandersen skriver:

    Takk for fine ord, Marita! Tuusen takk <3 Jeg syns de high waist buksene i superslim er veeeldig gode 😀 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *