CALLING IN SICK

Og der smalt det for meg også med feber og forkjølelse. Jeg har hanglet så i formen den siste uka, og i går våknet jeg opp helt kaputt i hele kroppen. Herre, jeg tror ikke jeg har vært så dårlig på langt over ett år? Det er sjeldent jeg tar meg tid til å legge meg ned en hel dag, men i går hadde ikke noe annet valg. Jeg sov faktisk i hele fem timer midt på dagen, lå under dyna og bare lot kroppen hvile. I dag føler jeg meg hakket bedre, så da håper jeg det løsner snart. Jeg får helt klump i magen av å være syk, spesielt siden jeg ikke får oppdatert dere og gruer meg til å logge inn på bloggen. Vel, er man borte så er det som regel en grunn for det..

CAFFELATTE MED HAVREMELK, MMM..

I dag står det ingenting annet på planen min enn å slappe av, og håpe formen er enda bedre til i morgen. Vi har forresten begynt å se på Heksejakt her hjemme, som går på tv2. Er det noen av dere som har sett den? Herregud, jeg blir så provosert og dårlig av den serien at det er til å bli kvalm av. Skikkelig spennende med andre ord, så jeg gleder meg til å snurre den nyeste episoden vi har spart i kveld. Håper dere er i bedre form enn meg? God klem til dere alle! ❤️

24 kommentarer på “CALLING IN SICK

 1. Maren skriver:

  God bedring! Jeg lå langflat de to første ukene på januar med høy feber og verkende kropp, så du har all min medfølelse <3

 2. Jeanette skriver:

  Det er lov å være syk. Håper du føler deg bedre snart 😉 Heksejakt er en superbra serie ja! Har lyst å hoppe inn i tv’en og riste de folkene

 3. Astrid skriver:

  God bedring! Prøv å legg fra deg dårlig samvittighet (lettere sagt enn gjort). Alle er borte fra jobben i blant. Helt menneskelig.

 4. Henriette skriver:

  God bedring ❤️ Har sett noen episoder av Heksejakt og av og til må jeg ta meg noen pauser fordi jeg blir så forbanna! Helt utrolig hvor mye man kan leve seg inn i serier..

 5. Lene skriver:

  Viktig å tenke på at historiene serien bygger på skjedde for 20år siden, og i tillegg bare «bygger» på. Nå er det mange flere kvinner i bransjen og en helt annen kommunikasjonsmåte mellom oss advokater.
  Hilsen kvinnelig advokat 🙂

 6. Jenni skriver:

  Masse god bedring fine Kristina. Har selv hatt to runder med forkjølelse i vinter, så utrolig kjedelig, men kroppen trenger hvile for å restituere så ta det med ro og ta vare på deg selv. God bedring klem fra Jenni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *