CALLING IN SICK

Og der smalt det for meg også med feber og forkjølelse. Jeg har hanglet så i formen den siste uka, og i går våknet jeg opp helt kaputt i hele kroppen. Herre, jeg tror ikke jeg har vært så dårlig på langt over ett år? Det er sjeldent jeg tar meg tid til å legge meg ned en hel dag, men i går hadde ikke noe annet valg. Jeg sov faktisk i hele fem timer midt på dagen, lå under dyna og bare lot kroppen hvile. I dag føler jeg meg hakket bedre, så da håper jeg det løsner snart. Jeg får helt klump i magen av å være syk, spesielt siden jeg ikke får oppdatert dere og gruer meg til å logge inn på bloggen. Vel, er man borte så er det som regel en grunn for det..

CAFFELATTE MED HAVREMELK, MMM..

I dag står det ingenting annet på planen min enn å slappe av, og håpe formen er enda bedre til i morgen. Vi har forresten begynt å se på Heksejakt her hjemme, som går på tv2. Er det noen av dere som har sett den? Herregud, jeg blir så provosert og dårlig av den serien at det er til å bli kvalm av. Skikkelig spennende med andre ord, så jeg gleder meg til å snurre den nyeste episoden vi har spart i kveld. Håper dere er i bedre form enn meg? God klem til dere alle! ❤️

27 kommentarer

 1. God bedring 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille <3

 2. uffda, masse god bedring!

  Hvor er sofaen og bordene fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Mette <3 Sofaen er fra Slettvoll og bordene fra Skeidar 🙂 Klem!

 3. God bedring, Kristina! 😊 selv ligger jeg hjemme pga kraftig migreneanfall, så håper dagen i morgen blir bedre for oss begge to 😄

  1. kristinaandersen

   Neii så kjedelig!! Håper du er bedre i dag, LH <3

 4. Masse god bedring, Kristina! 💛
  Jeg vil anbefale deg en helt sinnsykt bra serie på hbo som heter The Outsider! Den er basert på en roman av Stephen King og har 9 i score på imdb 🤯 Har kun kommet ut 4 ennå, men man blir helt grepet fra start av hvor bra den er. Krim altså 🤩

  1. kristinaandersen

   Åh! Den må jeg sjekke ut 😀 ELSKER krim!

 5. God bedring fine deg ❤️✨🌿

  1. kristinaandersen

   Takk<33

 6. God bedring! Jeg lå langflat de to første ukene på januar med høy feber og verkende kropp, så du har all min medfølelse <3

  1. kristinaandersen

   <33

 7. Det er lov å være syk. Håper du føler deg bedre snart 😉 Heksejakt er en superbra serie ja! Har lyst å hoppe inn i tv’en og riste de folkene

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 8. God bedring! Prøv å legg fra deg dårlig samvittighet (lettere sagt enn gjort). Alle er borte fra jobben i blant. Helt menneskelig.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille deg <3

 9. God bedring ❤️ Har sett noen episoder av Heksejakt og av og til må jeg ta meg noen pauser fordi jeg blir så forbanna! Helt utrolig hvor mye man kan leve seg inn i serier..

  1. kristinaandersen

   Haha.. Sliter med det samme. Den er superbra!

 10. Anna Justyna

  Go’ bedring, Kristina! Klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 11. Viktig å tenke på at historiene serien bygger på skjedde for 20år siden, og i tillegg bare «bygger» på. Nå er det mange flere kvinner i bransjen og en helt annen kommunikasjonsmåte mellom oss advokater.
  Hilsen kvinnelig advokat 🙂

  1. kristinaandersen

   Veldig sant. Men viktig budskap likevel 🙂

 12. Omg jaaa, Heksejakt er så spennende og samtidig provoserende.. er spent på utfallet, men sier bare “Go Ida!”.god bedring til deg! <3 🙂

  1. kristinaandersen

   Go Ida, hun er knalltøff! <3

 13. Masse god bedring fine Kristina. Har selv hatt to runder med forkjølelse i vinter, så utrolig kjedelig, men kroppen trenger hvile for å restituere så ta det med ro og ta vare på deg selv. God bedring klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Jenni <3

 14. Hvor er telysholderen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *