KLAR FOR EN BRA DAG

I dag står det følgende på planen min: trening 08.00, telefonmøte 09.30, fire timer med hjemmekontor, telefonmøte igjen og bursdagsmiddag for lillebror. I dag har jeg planer om å være produktiv, for gudene må vite hva jeg holdt på med i går. Før jeg visste ordet av det hadde jeg holdt på med snapchat i en halvtime, i et desperat forsøk på å få ‘hva-slags-dyr-likner-du-på’ til å si at jeg liknet på noe annet enn en tjukk bjørn. Jeg lyktes ikke.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Her er det nok en tidlig morgen, med jobb direkte fra sofakroken, kaffekopp nummer to og selvfølgelig frokost-tv surrende i bakgrunnen. Det må alltid til! Om litt skal jeg altså hoppe i treningsklærne og få unnagjort ukens første økt, jeg er sånn halvveis igang med styrken igjen og det føles superdigg. Selv om jeg er sjokkert over hvor ekstremt svak jeg har blitt, altså hjelp. Men hva annet kan jeg forvente etter ett år uten rutiner på treningen og en arm jeg har måtte trene veldig forsiktig opp igjen etter brudd? Det er jo bare å henge i, ha tålmodighet og starte forsiktig, så kommer det seg plutselig tenker jeg. Ønsker dere en god start på tirsdagen, så sees vi igjen plutselig. Klem!

11 kommentarer på “KLAR FOR EN BRA DAG

 1. Lise skriver:

  Fine bilder av deg <3.
  Jobber du med noe annet uten om bloggen ? Tenkte siden du jobber mange timer, men på bloggen er det 1 innlegg om dagen og relativt enkle
  Føler bloggen din har dabbet av :(.

 2. Jeanette skriver:

  Du er veldig inspirerende Kristina! Jeg har fulgt deg i lang tid, og husker den perioden du var veldig i rutine med tanke på trening. Jeg elsker trening selv, og blir inspirert av å se studio dere har hjemme samt at du kommer deg i rutine igjen. Har hatt kyssesyken i hele Januar så merker jeg er rastløs. Gledes til å komme tilbake på trening samt føle meg sterk igjen. Men er alltids kjedelig ikke føle seg like sterk som man var. Må bare ta den tiden det tar. Håper du får en veldig fin helg når den tid kommer! Og veldig glad for å se at du har det bra for tiden. Stor klem<3

  • kristinaandersen skriver:

   Snille deg, takk Jeanette <3 Få ting som er så deilig som å være i gode rutiner på det meste 😀 God klem <3

 3. A skriver:

  synes bloggen din har blitt så kjedelig, veldig synd for du var en så flink blogger før. Ser du skriver at du nå lever et famileliv og at bloggen din da er annerledes. Hva mener du med det? Føler du at du levde et vilt partyliv før? For det er ikke mitt inntrykk. Merker også veldig på energien fra deg om at du lenger ikke er motivert til å blogge. Savner helt enkle ting, som at du deler seneste innkjøp innen feks interiør, tips&triks, kosedager med mormoren din, bilder av Milo, snacksbordet til helgen som du alltid delte før. Du delte også så mange detaljbilder av leiligheten din, hvilket var veldig gøy, nå bor du i en «mansion» men viser kun den samme sofakroken gang på gang. Håpe du forstår hvor jeg vil og hva jeg mener og at du svarer noe annet enn: takk for at du delte din mening», da det er tydelig at mange av dine blogglesere mener det samme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *