SLIK STARTER JEG DAGEN

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Jeg er endelig tilbake på smootihekjøre etter noen ukers pause, og det føles skikkelig bra. Det å starte dagen med en smoothiefrokost som inneholder ting som utelukkende er bra for kropp og hud anbefales skikkelig. For i min smoothie får du i deg både grønnsaker, bær, proteiner og masse vitaminer. Og selvfølgelig, The Solution! Ingen morgen uten.

MIN SUPERSMOOTHIE ✨

1 dl frossen brokkoli ♥ 1 dl frosne gulrøtter ♥ 2 dl frosne skogsbær ♥
1 skyr blåbær ♥ litt vann ♥ en pose The Solution

Ha alt i en blender, og nyyyt! Jeg liker også å tilsette bittelitt funlighsaft, det demper den ‘grønne’ smaken totalt og man merker ikke at man egentlig drikke grønnskaker. Et smart lite tips til alle som booster smoothien sin med grønnsaker.

Ellers starter selvfølgelig alltid dagen også med masse hundekos, hehe. Altså, se på den bamsen! Målte blir bare skjønnere og skjønnere. ♥

BESTILL THE SOLUTION HER

Men, tilbake til kollagenet jeg har i smoothien min. Du lurer kanskje på hva det er? Jeg tenkte å dele litt.  Kollagen finnes naturlig i kroppen vår og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden vår ung og spenstig. I slutten av 20-årene synker kollagen-nivået i huden gradvis, noe som gjør at linjer og rynker kommer til syne. Det er her The Solution kommer inn i bildet! Et daglig inntak av dette har gjennom solide studier vist seg å både kunne redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Hva jeg har merket med å drikke The Solution i godt over ett år? Først merket jeg at jeg fikk en fantastisk fin glød i ansiktet, huden ble så spenstig og fresh. Etter rundt åtte uker merket jeg at linjene jeg har under øynene var blitt merkbart mindre og at huden på hele kroppen generelt var blitt veldig myk. Dette året fyller jeg 30, så det er ingen tvil om at dette pulveret blir min bestevenn i alle år fremover. Begynner å bli gammel, si!

•  •  •  •  •  •  •  •

Har du også lyst å prøve The Solution? Klikk her for å få 60% rabatt (!!) på første bestilling og 30% på de neste leveringene. Pakken kommer direkte i postkassen din og det er ingen bindingstid. ♥

7 kommentarer på “SLIK STARTER JEG DAGEN

 1. Anita skriver:

  Professorer ved Universitetet i Oslo sier at dette er bare tull, og har forsket seg frem til at dette pulveret umulig kan bli collagen igjen inne i kroppen. Hva sier du til det?

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har testet vilt mange kosttilskudd gjennom årene som blogger, som aaaldri har kommet gjennom nåløyet for å skrives om her på bloggen. Men dette står jeg hundre prosent inne for, og det er et produkt JEG måtte jobbe hardt for å få jobbe med. Egen (og venninners) erfaring med dette produktet er virkelig helt supert, så derfor blogger jeg om det.

 2. Line skriver:

  Digger smoothie, men tørr ikke å bruke frosne bær i dem. Mattilsynet advarer mot hepatitt-smitte fra uvaskede bær som ikke blir varmebehandlet, det gjelder også frosne. De bør aller helst kokes før de brukes i for eksempel smoothie!
  Svigerinna mi fikk hepatitt og fordi hun jobber på sykehus ble det gjort undersøkelser for å finne ut av hvordan hun var blitt smittet. Konklusjonen var at det mest sannsynligvis var uvaskede bær fra butikken. Superskummelt!
  https://www.kk.no/helse/viktig-beskjed-til-alle-smoothie-elskere/67773827

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *