SNOPESTOPP OG FAMILIESØNDAG

Preben: føler meg så halvklein i kroppen.
Meg: det er helt sikkert fordi vi ikke har hatt sukker.
Preben: ja. Jeg tenkte å åpne den chipsposen for å se om det er derfor?

Her er det to stk som har hatt sukkerstopp etter jula, og herregud så slitsomt det var de første dagene. Du vet det er galt når man føler for å reparere med godis. Eller, sukkerstopp etter jula blir kanskje feil å si. For vi har vel egentlig hatt kosekveld hver eneste kveld i snart ett år nå. Alt blir jo så himla koselig med kjæreste, og det er fryktelig fort gjort å alltid ha noe digg på bordet. Men de siste ukene har vi faktisk vært skikkelig flinke, og har byttet ut snop med fruktfat om kveldene. I ukedagene. Nå som det er helg og søndag i dag er det ingen tvil om at jeg skal stupe ned i denne skåla når kvelden kommer. 😂

S U N D A Y ❤️

Her har det vært familiesøndag frem til nå, mine foreldre og Knoll kom på besøk til oss for cookies og is. Når man snakker om usunt. Høhø! Regnet plaaasker ned her i dag, og etter syv dager i strekk med masse sol kjennes det faktisk helt greit med litt gråvær på utsiden. Så nå tenkte jeg å ta med meg både mann og hund ut i uværet, gå en lang tur og deretter hjem for å spise noe av det beste jeg vet til middag. Kjøttkaker i brun saus. Det er så godt, det! Og i kveld blir det uten tvil godis og 71 grader nord kjendis som vi har fått heeeelt dilla på. Hvor gøy er det ikke med Almaas, Follestad og Melina? Jeg knekker meg helt av den trioen…

11 kommentarer

 1. Altså; Almaas, Follestad og Melina utgjør jo HELE 71 grader nord! Makan til trio!:))
  Fin søndag til dere:)

  1. kristinaandersen

   SÅ enig! 😀

 2. Haha, man må väre hard på det med å kutte ut godis ass… Jeg var dårlig på det for mange år siden, småspiste litt uken igjennom! Men jeg kuttet det HELT ut i mange mnd for å bli kvitt det suget! Etter hvert begynte jeg å spise godis fredag og Lördag, og det funker så bra! Rörer ikke noe ellers i uken og gleder meg SÅ masse til helgene! Hehe! 😀 Blir så glad over å ha den kontrollen! Yeeei! Klem til deg, fine! <3

  1. kristinaandersen

   Den kontrollen er fin å ha, så blir helgene ekstra koselige <3

 3. Aldri fulgt med på 71grader nord tidligere, men den sessongen er jo helt fantastisk! Elsker virkelig den trioen! Måtte de alle 3 henge med leeenge i programmet😂🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Samme sier jeg! Måtte ingen av de ryke..😂😂

 4. Kan du ha litt lenger spørsmålsrunde igjen? Er så mye jeg lurer på 😀 Hehe…

  1. kristinaandersen

   Yes, spør i vei – så svarer jeg. 🙂

 5. Å eg er så enig i den trioen der! Det er en fryd å se på😂😃 Kos deg i kveld, det skal eg også, her blir det straks kylling-middag😊

  1. kristinaandersen

   Håper søndagskvelden ble fiin, Mona <3

 6. Hvor et gulv vasene ifra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *