DENNE UKEN HAR JEG

.. Ikke kjøpt annet enn mat. Flink! Jeg har et sparemål fremover som jeg håper å nå, og motivasjonen er mildt sagt stor. Litt nye klær må jeg ha med tanke på jobben min, men unødvendig kjøp av ting prøver jeg å kutte helt ut.

.. Hengt med bestevenninna mi Hilde og fadderbarnet mitt Oskar. Herregud, han er verdens skjønneste lille gutt! Så blid og fornøyd. Smiler som en sol bare man sier hei til han og er bare så sykt sjarmerende. Venner med barn er det koseligste som finnes.

.. Vært på leirdueskyting med Preben, kompisene hans og min lillebror. Noe så GØY! Og definitivt noe jeg vil gjøre igjen. Traff derimot bare to leirduer, så heretter kan det bare gå oppover.

.. Revet opp teppet på soverommet og lagt nytt. Altså, det blir så fiiint at jeg orker det ikke en gang! Nå er straks soverommet ferdig og jeg gleder meg maks.

.. Som alltid kost meg masse med kjæresten min. Det har blitt en god del Breaking Bad på kveldene, som plutselig gikk fra ok+ til å bli helt sykt bra. Jeg regner med de fleste av dere har sett den? Hvis ikke er det bare til å kjøre på, hehe.

.. Prøvd å lære Målte gleden med å ha en egen hundegård. En hundegård med hele to rom + stor uteplass. Han skjønner ikke helt hvorfor han må være der enda, og blir så overlykkelig når han kommer ut at han hyyyler mens han logrer…. 😂

.. Trent, og gått masse fine turer i det fine været. Sørlandet har blomstret i det som føles som full vårstemning denne uken og jeg kan ikke annet enn å elske det. Tenk at dette ble årets vinter?

H A P P Y  F R I D A Y

Ellers er jeg i godt humør og begynner å bli fin i formen igjen. Yey! Denne fredagen har jeg jobbet siden 06.30 og skal holde på frem til jeg skal til dyrlegen en tur med Milo. Ingenting alvorlig, bare kloklipp – den særigen nekter å la meg klippe neglene hans så da trenger jeg hjelp. Haha! Etterpå blir det rett hjem til kontorarbeid igjen, før helgen ringes inn med ridetur i finværet. Så utrolig deiliiiig! Hva står på helgeplanen din? ❤️

27 kommentarer

 1. Hei! Du skriver at du må ha litt nye klær på grunn av jobben. Hva mener du med det? Er det slik at du føler at du må ha nye klær for bloggen sin skyld? 🙂

  1. kristinaandersen

   Absolutt. Både for annonser, dagens antrekk og innlegg generelt syns jeg det er fint å ha litt nytt i blant 🙂

 2. Når sånn ca blir Breaking Bad kjekk? Kom oss gjennom ca halve første sesong, men syns liksom ikke den var så bra 😂 Ha en super helg!

  1. kristinaandersen

   Sesong tre….😂😂

 3. Hei Kristina🙋🏼
  Så godt å høre at du at formen din er oppadgående, og du må trives nå ser jeg for du gløder, vakre deg🌸
  Jeg holder på å pusse opp tre soverom, så her hos meg finnes ingen glød for tida, men fint skal det bli👍🏻
  Ville blitt glad for den skjorta di om du vil fortelle hvor den er fra.
  Ha en super fin helg😊

  1. kristinaandersen

   Så gøy med oppussing, Gunn! Selv om sånt uten tvil tar på, hehe.. Skjorta er fra HM, i fjor. Klem og god helg <3

 4. God helg🤩
  hvilken leppestift har du? Var så fin farge!

  1. kristinaandersen

   Åh! En gloss fra Clarins, kan dele den i et innlegg 🙂

 5. Høres ut som du har hatt en fin uke Kristina, håper du får en minst like fin helg! 🌸😊 God helg til deg!

  1. kristinaandersen

   Nyt søndagen, Rebecca <3

 6. Syns jeg ser reaksjonen til Målte når han blir sluppet ut 😅 Cocker spanielen er kjent for å ville være familiens midtpunkt og har et stort kontaktbehov, som gjør at de ikke liker å være alene lenge av gangen. På hundekurset jeg nettopp gikk på var det en gjenganger at de med Cocker slapp å trene innkalling fordi de alltid befinner seg en halvmeter unna eieren, hehe! Så jeg tror dessverre ikke han kommer til å stortrives i noe hundegård 🙈

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Det merkes, han liker best å være rundt oss konstant <3

 7. Så mye digg mat i forrige innlegg👍🏻 Tar gjerne oppskrift på kotelettene. Ellers vil jeg bare si at uansett er du en av mine favorittbloggere fordi du alltid sprer god energi og positivitet på bloggen. Det er absolutt lov å ikke alltid være positiv, men får alltid en god følelse av å klikke meg inn på din blogg. Elsker forøvrig oppskriftene dine. De skuffer aldri. God helg til deg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Goding, såå koselig!! Takk for fine ord Jenni, håper helgen din har vært fin <3

 8. Hva tenker du om å leve mer miljøvennlig med tanke på de enorme klimautfordringene vi som mennesker må håndtere?

  1. kristinaandersen

   Jeg flyr sjeldent, sorterer søppel og kjører el-bil. Er uten tvil for å tenke mer miljøvennlig 🙂

 9. Så flink du har vært! Oppussing er alltid gøy 😀 Spennende!
  Har flyttet til en ny blogg hvor jeg håper du har lyst til å ta en titt <3 Jeg skal følge deg videre i hvert fall !

  1. kristinaandersen

   <3

 10. Hei. Så du svarte i kommentarfeltet på et annet innlegg at du hadde bukse fra nakd. Lurer på om du har erfaring med modellen «super high waist skinny jeans» strørrelsesmessig? Isåfall hvilken strl har du?

  1. kristinaandersen

   Stor i størrelsen, så gå ned en størrelse. Jeg har 36:)

   1. Takk for raskt svar <3

 11. Hei, så super blogg 🙂 Lenge siden jeg har klikket meg inn på den, men nå blir det oftere 🙂 Gratulerer med hus, kjæreste og alt nytt… 🙂 Hva jobber kjæresten din med? Ha en fin helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Og velkommen tilbake hit 🙂 Preben er byggmester og driver eget firma. Klem!

 12. Hei!
  Du har det så utrolig fint hjemme, og jeg finner masse inspirasjon! Men på studentbudsjett så har man ikke råd til så mye dyrt 🙁 lurte derfor på om du kunne lage et innlegg med litt billig interiør du syns er fint?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Karen! Og jo, det kan jeg notere ned og se om jeg får til <3

 13. Så fin dongeriskjorte, Kristina! Hvor er den fra? Hilsen Solveig 🙂

  1. kristinaandersen

   Hm <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *