UKENS HELGEHANDEL

Jeg handlet inn til helgen allerede i dag, jeg! Så deilig å starte helgen uten å måtte planlegge og handle inn på fredagen. Og siden det ikke alltid er lett å finne på ting man kan spise, tenkte jeg å dele dagens og helgens meny med dere.

PÅ HELGENS MENY

Torsdag: koteletter med parmesan og hvitløkssaus.
Fredag: pizza med salat.
Lørdag: bakt potet med digg tilbehør.
Søndag: hjemmelagte kjøttkaker i brun saus.

Jeg lagte kjøttkaker i bruns saus fra bunnen av for første gang i forrige uke, og ble så imponert over smaken at jeg nesten gikk i bakken, haha! De var seriøst like gode som mamma sine, så da kan dere tro jeg ble stolt. Hvem skulle tro at jeg som tidligere svidde alt som var av mat og overhodet ikke var husmor skulle finne frem en indre kokk? Ikke jeg! Men jeg storkoser meg på kjøkkenet og syns det er så gøy. Ingen tvil om at det måtte en kjæreste inn i bildet for at jeg skulle syns det var koselig å lage mat, hehe.. Det er jo hakket mer hyggelig å ha noen man faktisk lager mat til og kan spise sammen med.

Ellers er jeg hekta på speltlomper med skinke om dagen, Funkygine sitt brød som er det beste som finnes og kalde gulrøtter som jeg hakker opp og snackser på. Mmm, så digg!

26 kommentarer

 1. Fra tidligere bilder ser jeg dere har 2 nydelige stor sorte vaser/ krukker som står på gulvet i deres stue.
  Hvor er de kjøpt?
  Fint blogg du har:)

  1. kristinaandersen

   Heii Heidi! Tusen takk, koselig å høre 😀 De krukkene er fra Muubs. Klem!

 2. Vil du dele oppskriften på de hjemmelagde kjøttkakene? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til 😀

 3. hei spiser du kjøtt hver dag? 🙂 har kjøttfri mnd, hadde vært gøy om du kunne gjort noe liknende og skrevet om det på bloggen. mye god vegetarmat!

  1. kristinaandersen

   Nei, vi har fisk to ganger i uka cirka. 🙂

 4. Kan du dele oppskrift på bakt potet med tilbehøret ditt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er bare bakt potet med rømme, cheddar, mozarella, smør, skinke, mais og bacon 🙂 Ellers er bakt potet superdigg med sopp stekt i fløte, litt parmesan, smør og litt rømme. Annerledes og digg vri!

   1. Tusen takk for svar 😀 god helg <3

 5. Hvitøkssaus <3 Oppskrift please? Har du poteter ved siden av kotelettene eller noe annet?

  1. kristinaandersen

   Yes! Skal dele oppskrift til uken 😀 Ble helt MAGISK digg!

 6. Så fint å se at du spiser variert og ikke minst kjøtt! Applaus til deg for å ikke fronte kjøttfritt 👏😊

  1. kristinaandersen

   Det å IKKE frote kjøttfritt fortjener mildt sagt ikke applaus. Men det er nå min menig, hehe 🙂

 7. Tiiips til GOD skrubb og serum!? 😊

  1. kristinaandersen

   Kommer med et sånt innlegg ila god tid 😀

 8. Bloggen din har blitt så trist, før var det en av de beste! Nå kommer det lite oppdateringer.:-(.. og nesten bare om enten mat eller film/serietips.. innleggene dine har også blitt veldig korte, og virker ikke ut som du gjør en innsats i det hele tatt

  1. kristinaandersen

   Åh så kjipt å høre du mener det Lina. Gjør så godt jeg kan, og vil derfor gjerne ha tips til hva du savner her – så kan jeg prøve å gjøre noe med det? Fredagsklem!

  2. Jeg slenger meg på denne. Helt konkret så synes jeg bloggen bærer preg av en del forhåndsskrevne innlegg (om de er det er jo en annen sak, men virker som om nesten hvert søndagsinnlegg er skrevet tidligere, for eksempel). Får inntrykk av at du i stor grad prøver å skjerme livet og hverdagen din, og det er kanskje nettopp det du ønsker? 🙂

 9. Heii Kristina!
  Du har vært min favorittblogger i alle år, men må dessverre si meg enig i kommentaren til «Lina»… Jeg sitter faktisk å leser alle innleggene dine fra 2014 og fremover, elsket viben du hadde før, virker som den har blitt borte.. Lite oppdateringer her og korte innlegg…Noe som er veldig synd:(
  Men selvfølgelig, livet skjer, og livet ditt er jo ganske forandret nå sammenlignet med flere år tilbake. Savner vel egentlig bare flere oppdateringer, mer personlige innlegg, morsomme historier, at du byr mer på deg selv. Mer youtube-videoer, hverdagssnakk, osv osv. Ikke noe komplisert, bare mer sånn det var før. Hvis det gir mening.

  Nå vet jo ikke jeg hvordan det er å være blogger, og hva du gjør når det er såpass lite oppdateringer her, så det skal jeg ikke spekulere i. Og skjønner jo selvfølgelig at etter så mange år som blogger så føler man vel at man har skrevet om alt som er.

  Vet ikke helt hva jeg skal frem til, savner bare slik det var før… Men det viktigste er jo at du har det bra, og det virker det som 🙂 Ønsker deg en kjempefin helg Kristina <3 og håper ikke du tar kommentaren ille opp, for det er ikke vondt ment! Savner bare bloggen slik den en gang var..

  Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Tar det overhodet ikke ille opp, Christina <3 Setter kjempepris på konstruktive tilbakemeldinger. Å blogge slik jeg gjorde i 2014 er dessverre helt umulig for meg, jeg fyller snart 30 år, lever et familieliv og har generelt sett blitt voksen. Jeg ønsker ikke annet enn et vanlig, rolig liv. Så det gjenspeiler seg nok veldig i bloggen 🙂 Gjør alltid så godt jeg kan, og skal prøve å bli flinkere på både youtube og litt mer hverdagspjatt fremover. God helg <3

   1. CBE lever også et familieliv, og har «tusen» andre prosjekter på gang, så ser ikke helt argumentasjonen din her.

 10. Hei! Er svært dårlig på å kommentere, men akkurat nå måtte jeg bare svare og si meg helt uenig i kommentarene til Lina og Christina. Jeg syntes du har gjort et sikkelig LØFT med bloggen din og jeg elsker den mer i dag enn noensinne. Jeg personlig setter kjempe stor pris på de hverdagslige innleggene, bildene fra drømmehjemmet og generelt bare følge en HELT vanlig hverdag for en familie på sørlandet. Skjønner det er vanskelig å please alles meninger, så ville bare legge igjen en kommentar om at jeg elsker hvordan ting er nå, og elsker de tidligere morgenoppdateringene dine så jeg alltid kan svippe innom her mens jeg spiser frokost. TAKK <3

  1. kristinaandersen

   TUSEN TAKK, snille <3

 11. Jeg browser ofte på nettet etter nye oppskrifter jeg kan prøve, men føler meg alltid veldig overveldet da det er så sykt mange å velge mellom, hehe.. syntes det er herlig med slike innlegg hvor du nevnet noen forslag til middagsretter, tusen takk! 😀

 12. Syns bloggen din er superinspirerende! Spesielt oppussingen av huset, herlighet SÅ fint! Holder på å male en del selv og elsker fargen du har på veggen her på kjøkkenet, kan jeg spørre hva den heter? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *