LUNSJ, GEIR, AKSJER OG SERIETIPS

BESTE SALATEN I BYEN

Hei fine folk  Siden sist har formen vært syynkende, aiai så kjedelig. Men masse c-vitamin, vann og hvile gjør susen, så jeg satser på å føle meg bedre innen kort tid. I går var jeg på møte med den godeste Geiremann, hvor vi gikk igjennom året som har vært og snakket litt om planer fremover. En ting er sikkert: dette året vil jeg investere mer i aksjer og være enda mer økonomisk fornuftig. De siste årene har jeg vært flink med både økonomi og sparing, men jeg vil bli eeenda bedre – så da er det fint med en boost fra livets regnskapsfører. For er det noen som kan disse tingene, så er det virkelig han. Heldige meg som får lære av den beste! Planene for dagen er å bare ta det helt med ro, lage god middag og bare slappe av hjemme. Har dere forresten sett Seriemorderen i Orkdal som ligger på Sumo? Anbefales! Guuuri så spennende den er!! Et aldri så lite serietips fra meg 😄

14 kommentarer

 1. Har du dårlig motivasjon igjen?

  1. kristinaandersen

   Nei? 🙂

 2. Har sett den ja! Elsker true crime!
  Og den salaten så heeelt magisk god ut 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 3. Ååå, kan du plis dele litt om aksjeinvestering etterhvert? Ja har sett serien og elsker den! Såå spennende 🙂 Anbefaler også «mannen som falt»

  1. kristinaandersen

   Jepp, skal dele mer om sånt fremover tenkte jeg <3 Takk for tips 😀

 4. Skal du prøve deg på å lage denne salaten hjemme? 🙂

  1. kristinaandersen

   DET må jeg prøve på! Og dele oppskrift om jeg får den til 😀

 5. God bedring! Du burde se «Mannen som falt» på Dplay hvis du liker true crime:) Trist sak, men godt laget dokumentar. Tror de fleste episodene ligger ute.

  1. kristinaandersen

   Åh takk for tips Anne Lise! Elsker true crime, så den må sjekkes ut 🙂

 6. Hei fineste – det er så kjedelig når formen er laber og pjusk – usj… Her er jeg langt inne på andre uken i dårlig form – har hatt en kraftig influensa med feber i over en uke med mer… er så lei av å være syk, men denne salaten fristet i alle fall & det er jo et positivt tegn 🙂 Lurte på om du kan hjelpe meg med navnet på spisestedet du fikk denne fristende salaten heter? Ønsker deg en fortsatt fin uke og snart helg, og håper formen din blir bedre ❤️

  1. kristinaandersen

   Åh nei så kjedelig Mette! God bedring til deg <3 Salaten er fra Bønder i byen 🙂 Klem!

 7. Du burde spare med appen «Kron»👌 Sjekk den ut! Den er genial for oss som ikke kan alt om investeringer og finans😆 Legg inn engangsbeløp og/eller fast månedsbeløp.

 8. Hva er navnet på stedet du kjøpte denne salaten? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *