JEG HAR ENDRET HUDPLEIE

Annose i samarbeid med Filorga.


I løpet av årene som blogger har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt spurt om samarbeid på hudpleie. Men jeg har ikke ønsket å takke ja, rett og slett fordi jeg er så ekstremt nøye på dette med hud og heller ikke funnet et merke jeg har ønsket å samarbeide med. Så jeg har kjøpt mine egne greier, og vært superhappy med det. Men en dag kom jeg over Filorga, et verdenskjent hudpleiemerke som tilbyr effektive anti-age-løsninger som inneholder de samme ingrediensene og konsentrasjonene som brukes i estetisk medisin. Jeg ble supertrigget av produktene, og etter å ha hørt fra to venninner som hadde diverse kremer fra dette merket – bestemte jeg meg for å bytte over til Filorga for to måneder siden. Hele baderomsskuffe ble byttet ut med nye produkter, og herregud – JEG ER SÅ FORNØYD!

Dere skal få høre med om Filorga i året som kommer, og i dag ønsker jeg å ha en liten introduksjon på baseproduktene jeg bruker oftest. To nydelige kremer, en superdigg ansiktsrens og en ansiktsmaske jeg aldri har sett maken til. Jeg er så giret atte hjeeelp, haha! Dette har jeg gledet meg til å dele med dere.

F I L O R G A

Dagkrem: Hydra-Filler Absolute Hydration Cream er dagkremen min, og den er helt genial for oss som ønsker masse fukt til huden – uten å bli blank. Denne er kjent for at den «omprogrammerer» hudens naturlige fuktprosesss, slik at hunden selv regulerer seg og opprettholder maksimal fuktighet gjennom dagen. Den inneholder i tillegg hyaluronsyre, som øker produksjonen av kollagen. Og vi vet alle hvor mye jeg eeelsker kollagen, hehe. Denne kan du bruke både morgen og kveld, jeg bruker den kun på dagen da jeg har en annen nattkrem.

Nattkrem: Jeg har alltid ønsket meg en nattkrem som gir latterlig mye fuktighet. Sånn typ at man våkner opp og kjenner at kremen fortsatt er på. Og det har jeg nå funnet. Jeg eeelsker glød og fuktighet, så Time Filler Night Cream ble fort en storfavoritt hos meg. Kremen jobber aktivt i huden mens man sover, og man våkner opp full av glød i ansiktet. Eeelsk! Rens ansiktet godt før du legger den og påfør denne. Jeg lover deg du vil bli frelst!

Rens: Jeg har to kriterier når jeg skal rense huden min: det må helst være renseskum og rensen må fjerne all sminke både på ansikt og øyne. Jeg elsker skum, det er så digg å massere rundt i huden og man føler seg så ren etterpå. Foam Cleanser renser, fjerner makeup og gir fuktighet til huden. Denne bruker jeg morgen og kveld. På kvelden dobbeltrenser jeg alltid, slik at all sminke blir borte og huden blir 100% ren.

Sheetmask: Altså, glem alle ansiktsmasker du mener gir fuktighet. For ingen jeg har prøvd har vært så effektiv som denne sheetmasken, jeg er helt vill etter den og har nå fått en fast rutiner hver fredagsmorgen. Da er det på med Hydra Filler Mask, så får jeg en plettfri hud som gløder og er ekstra fin gjennom helgen. Jeg har den på i 20 minutter, og masserer inn masken når jeg er ferdig – før jeg påfører dagkrem. Denne måå alle som liker fuktighet og glød prøve!

25% RABATT

Filorga er allerede nedsatt med 20% hos Blivakker.no, og bruker du rabattkoden FILORGAEKSTRA så får du enda 5% rabatt – altså 25% på absolutt alle produkter. Rabattkoden gjelder til 31.januar og det er fri frakt på alt du bestiller. God mandagsklem fra meg!

57 kommentarer

 1. Hvor er blusen fra?😻

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara 😀

 2. Hvor er den toppen fra? Utrooooolig fin!! 💗

  1. kristinaandersen

   Takk kjære deg! Den er fra Zara<3

 3. Martine Austad

  Hvor er blusen din fra?😘

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara 🙂

 4. Hvor er den hvite toppen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

   1. Takk for svar 😊 Hvilken størrelse har du i toppen?

   2. kristinaandersen

    M:)

 5. Hvor er den nydelige blusen fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Heii! Den er fra Zara 😀

 6. Reseskum er det beste! Føles så herlig på huden . Bra at du dobbeltrenser! Dette er det nok ikke mange som vet,men det er viktig,ellers smører man jo bare sminken som skal av rundt i ansiktet. Er dette et nytt merke forresten? Aldri hørt om det,men virker jo veldig bra!

  1. kristinaandersen

   Sant, skum er liiivet <3 Og nei, det er det ikke. Anbefale virkelig <3

 7. Hvor er outfiten din ifra? Utrolig fint 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3 Topp fra Zara og bukse fra Nakd.

 8. åå herlig! Fikk med en prøve på dagkrem fra Filorga for en tid tilbake, ble helt frelst! ble en grei bestilling av diverse derfra nå ja:D

  1. kristinaandersen

   Så GØY Christina! Helt i ekstase over hvor bra produktene er. Har man prøvd en gang blir man faktisk helt hekta 😀

 9. Jeg digger at det er hunden som regulerer fuktigheten med dagkremen 😂

  1. kristinaandersen

   Wopsi! IKKE greit..😂😂

 10. Men de tester på dyr? Har brukt filorga lenge selv, men ble på leting etter nytt når jeg ble oppmerksom på det..

  1. kristinaandersen

   Hei T! Dette har jeg ikke satt meg godt nok inn i og kan ikke uttale meg. Skal sjekke opp med Filorga, jeg <3

  2. kristinaandersen

   Update og svar her <3 Filorga tester ikke på dyr, de forholder seg til alle europeiske reguleringer som har ulovliggjort bruk av slike metoder.
   Så dette trenger heller ikke du bekymre deg for <3

   1. Selv om ting som selges i Europa ikke direkte testes på dyr så tester firmaer som selger produkter i Kina på dyr. Så de fleste som er opptatt av dyrs rettigheter vil unngå de firmaene som selger der. Aner ikke noe om dette merket, men hvis de selger i Kina så bruker de dyr til testing av produkter. Ville bare si fra så man ikke tror at alt som selges i Europa er safe 🙂
    Det finnes et hav av produkter som ikke testes på dyr, så man kan unngå det om man vil.

   2. Dette stemmer ikke, Filorga er ikke cruelty free dessverre 🙁 https://www.crueltyfreekitty.com/brands/filorga/

    Når de sier at «Vi forholder oss til europeiske reguleringer.» eller «We do not test our products nor ingredients on animals and we do not either ask third parties to do it on our behalf, unless it is required by the law.»

    Betyr det at de tester i land der det er lovpålagt, som i Kina. Et merke som er cruelty free, selges ikke i Kina, og tester ikke på dyr, punktum. De trenger ikke tåpelige bortforklaringer.

    Hadde holdt meg unna om du er opptatt av dyretesting, T. 🙂

 11. Digger at du endelig har begynt å bruke tidenes hudserie og attpåtil samarbeider med dem ❤️ Jeg så resultater etter kun to dager, jeg fikk så mye skryt for gløden i ansiktet og at huden nå ser så mye renere og friskere ut, jeg kommer aldri til å bruke en annen hudserie, kun bytte på av produkter i serien, så huden ikke blir lei av noen produkter, men altså, det er tidenes hudserie og så enig med den masken, det finnes ikke bedre masker ❤️

  1. kristinaandersen

   SÅ GØY å lese Anna!! <3

 12. Elsker virkelig bloggen din, Kristina og håper du aldri slutter!
  angående det; ser du for deg å jobbe som blogger for alltid? Ser det er flere som legger ned bloggene sine for tiden og mener det ikke kommer til å være et marked for det i fremtiden. Hva tenker du angående det? Hva skulle du jobbet med hvis det ikke var blogging lenger?

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord Christina, så koselig! Bloggen holder jeg på med så lenge jeg trives og syns det er gøy. Og den dagen jeg ikke ønsker å drive lengre, håper jeg på noe innen interiør eller journalistikk<33

 13. Nydelig antrekk 🙂
  Har du noen butikker å anbefale som selger dongeri bukser med høyt liv og som går av på ankelen?
  Har sett etter slike lenge. Du har så mange fine dongeri:) ha en videre fin dag!

  1. kristinaandersen

   Kommer med tips om dette asap 😀

 14. Så ekstrem fin bluse. Kan dessverre ikke finne den på hjemmesiden så må vell se om jeg finner den i butikk:)

  1. kristinaandersen

   Den er noen måneder gammel <3

 15. Åååh, jeg vil vite mer! Har gått på Elixir lenge, men føler ikke at det fungerer like bra lenger :O Inneholder disse produktene syrer av noe slag slik som Elixir? Og hvordan skal det være mtp akne og fet hud? 🙂

  1. kristinaandersen

   Filorga har en haug av produkter til nettopp akne og fet hud, så her ville jeg lest på hvert enkelt produkt på siden og klikket hjem det du føler passer for deg og din hud. Skal forøvrig prøve å få til et sånt innlegg <3

 16. Synes du at det forebygger urenheter like godt som Elixir?

  1. kristinaandersen

   Nå sliter ikke jeg med urenheter, så her er jeg ikke den rette å spørre.

 17. Hei.
  Hvordan er produktene med kombinasjonshud? Har de forskjellige produkter som passer til ulike hudtyper? Det virker som du har veldig glatt og fin hud, så derfor jeg lurer – da jeg ikke har det selv 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har kombinasjonshud, og disse funker fint på meg 🙂 Skal høte Filorga om vi kan få til en full oversikt til alle hudtyper i et innlegg, kunne det vært av interesse?

   1. Ja takk til oversikt over diverse hudtyper – og Filorga-produktene som passer til de forskjellige! 🙂

 18. Hei! Hyaluronsyre bidrar ikke til kollagennivåer, men er en fantastisk fuktighetsbinder! I tørre klima er det utrolig viktig at man metter hyaluronsyre med vann. Hvis ikke vil syren møte tørr luft og trekke til seg fuktighet ut av huden. Veldig viktig å vite!

 19. Bruker du skrubb og serum? 🙂

  1. kristinaandersen

   Yes <3

   1. Fra filorga? 🙂 🙂

 20. Gikk på en smell og klikket hjem alt det du skrev om her. Gjorde det samme med Elixir da du anbefalte det tidligere og har brukt det i flere år og vært såå fornøyd! Hvordan synes du dette er i forhold? Synes Elixir gir så fin glød men er jo latterlig dyrt,

  1. kristinaandersen

   Så gøy å lese Janne! Superfornøyd med begge deler. Huden min trengte en forandring etter maange år på samme merke, så da byttet jeg over og angrer ikke 🙂

 21. Det gleder meg stort at du ikke bruker botox ol (ser hvertfall ikke sånn ut), og du er så pen!<3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3

 22. Tidligere sverget du til Elixir. Hvorfor byttet du og hva er forskjellen ? 😊

  1. kristinaandersen

   Fordi jeg ønsket en forandring etter syv år på samme merke, det har huden bare godt av <3

 23. Hei, Kristina 😉 Er det noen triks for hvordan man tar på ansiktsmasken?? Mulig det er et dumt spørsmål, men jeg synes den var så stor og sleit med å legge den helt inntil ansiktet om du skjønner? 🙂 Ble liksom litt sånn boblete…
  🙂

  1. kristinaandersen

   Bare klasjer den rett på, jeg! Du tok bort den delen som ikke skal på ansiktet i den? Den med sånn hull i?

   1. Hahahahahaha🤣🤣🤣 Nei, jeg oppdaget den da jeg skulle ta den av…. Det forklarer vel alt!!

 24. Så nydelig du er <3 dette må jeg teste! Forresten så du hadde på bukse fra nakd, hvordan synes du buksene fra nakd er i størrelsen? Har hatt lyst å bestille bukse derfra, men usikker på størrelsen 🙂

 25. Hvilket serum bruker du? Har fått produktene nå og synes ikke nattkremen gir nok fukt. Dagkremen er heeelt fantastisk, men føler huden min bare suger til seg nattkremen på null komma Niks så hadde vært greit å prøve et serum under.

  1. kristinaandersen

   Kommer med update her Janne <3

 26. Elsker slike innlegg😊 håper du vil dele med om din hudpleie of sminkerutine😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *