HISSIGPROPPEN PÅ SØNDAGSTUR

Det finnes enkelte ting som får ut det verste i meg. Spill, taper jeg så har jeg fort for å trasse som en syvåring. Kritikk, etter tolv år som blogger har jeg fått så mye kritikk at jeg til slutt ikke helt klarer å ta det til meg lengre. Folk som jukser, jeg klarer bare ikke se forbi det. Støv, det blir jeg gal av og klarer ikke få ro. Og i dag lærte jeg en ny ting som får hissigheten i meg til å blomstre: gnagsår kombinert med kjæresten min. For i dag la vi ut på søndagstur. Jeg, Preben og bestekompisen hans. Turen oppover til topps var helt magisk, vi hadde med hjemmebakte boller, humøret var på topp og sola strålte. Problemet var bare mine nye tursko, eller bysko som Preben kaller de. Jeg nektet nemlig å ta på meg de egentlige turskoene mine, fordi jeg mente de ikke var fine nok. Men det å gå en mil (!!) i nye sko anbefales ikke, for når vi hadde fem kilometer igjen fikk jeg tidenes gnangsår på beina. Det var altså ingen tvil om at jeg burde hørt på kjæresten fra begynnelsen av, noe han så sitt snitt til å påpeke mens han filmet meg der jeg trampet nedover i full smerte. «Jeg vet jeg ler nå, men innvendig holder jeg på å klikke på deg!!». Er det sånne filmer jeg egentlig burde legge ut på bloggen? 😂

Noen bilder før ting eskalerte, haha! Det var jammen godt å komme hjem igjen, inn i varmen og på med plaster over blemmene. Herregud. En ting har jeg lært i dag: neste gang blir ‘byskoene’ hjemme og turskoene med. Jeg er uansett strålende fornøyd med dagens tur, det er lite som er så deilig som å slappe av inne etter å ha vært en hel dag utendørs. Så nå blir det Breaking Bad til det er sengetid, med goood samvittighet. Søndagsklem fra hissigproppen.

20 kommentarer

 1. Gjerne legg ut sånne videoer! Det virker som alt skal være så perfekt hele tiden, men mye morsommere og koseligere hvis man kan vise hvordan det virkelige livet er✨

  1. kristinaandersen

   Enig med deg <3

 2. Uff, få på hunden din en sele!!! Ikke halsbånd rundt halsen (kan ikke fatte at folk er så uvitende i 2020) så utrolig stygt mot en hund!jÆrlig talt.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler din mening. 🙂

   1. Hvorfor takker for hennes mening på den måten med et smilefjes. Jeg vet ikke hva som er bra for hunder eller ikke, men er det ikke bedre heller å skive hvorfor bruker har et halsbånd, noe Som jeg t sekk må være greit, istedenfor å avslutte med et smilefjes.

  2. Halsbånd og sele er bra til hvert sitt bruk. Ønsker man mer kontroll på hunden er halsbånd lurt, da en sele inviterer hunden til å trekke. Går man på stier hvor det er en del folk feks så kan halsbånd være det beste for å få raskere kontroll på hunden når man møter på folk.

  3. Kanskje greit å lære hunden å gå ordentlig i bånd først, før man går over til sele Charlotte. Det har vi praktisert med alle hundene vi har hatt uten problem😂 Eller er du kanskje en selvutnevnt hundeekspert?

   1. Charlotte

    Sier det ikke seg selv at halsbånd ikke er bra? Flere dyreleger har snakket om skadene et halsbånd medfører. Og spar meg for den nedlatende tonen. Det krever ikke mye innsats for å forstå at å ha lenke rundt halsen (nakken) på en hund er ubehagelig og skadelig.

  4. Er det virkelig mulig? Kristina velger da selv om hun ønsker å ha sele eller halsbåndet på hunden sin. Jeg har to hunder på 3 og 4 år, og jeg veksler mellom å bruke halsbånd og sele. Så langt har dem ikke hatt noe skade av det 🙂 Det viktigste er å lære hunden disiplin slik at den forstår at det ikke hjelper å slite i båndet, og så enkelt er situasjonen løst. Helt sikker på at Kristina har kontroll på dette, og trenger ingen til å belære henne om hundehold <3

  5. Unnskyld meg men helt vanlig at en hund har halsbånd, er det mulig ???

 3. Gnagsår er så utrolig vondt det! Gikk barbeint i byen en gang på 17.mai en gang fordi bunadskoene mine gnaget så ekstremt!

  1. kristinaandersen

   AU! Seriøst den mest irriterende smerten, jeg vurderte å gå barbeint selv😂

 4. Ja til sånne videoer på bloggen🙌🏻 Klippet du viste av deg selv på ski med hund i sele – priceless😂 alt trenger ikke være så perfekt og polert!

  1. kristinaandersen

   Helt krise, haha! Han har noen blinkskudd på telefonen sin..😂😂

 5. Hehe, ser det for meg. 😊😊😊
  Et aldri så lite tips fra meg som har hatt gnagsår altfor mange ganger, skaff deg disse, så unngår du problemet: https://www.apotek1.no/produkter/basisfot-gnagsaarsokk-rod-str-s-2stk-871177p

  1. kristinaandersen

   Oh, TAKK for tips! Haha <3

  2. Oppdaget denne sokken for første gang i livet denne vinteren. He rre gud, skulle ønske jeg visste om dette før! Ikke mer gnagesår på hælen, tross nye vintersko! Og jeg sliter ekstremt med gnagesår på hælen, i bort i mot alle sko. Anbefaler denne hæl-sokken på det varmeste. Sportstape detter bare av.

 6. Du kan også prøve å på sportstape med en gang du tar på nye sko, det skal forhindre at man kan få gnagsår 🙂

 7. Så unge hunder skal ikke gå lange turer. Beina deres er ikke skikkelig vokst sammen. Jeg er enig med Charlotte og hundeselen.

 8. JA til sånne videoer!☺️✨

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *