FILMTIPS TIL HELGEN

Jeg er vel ikke den eneste som har planer om en ordentlig kosekveld i kveld? Åh, denne fredagskvelden har jeg gledet meg SÅ til  Jeg var nettopp på butikken for å handle inn til helgen, og i kveld blir det skikkelig innekveld i regnværet. Godis, pepsi max (endeliiig, haha!) og hjemmelaget lasagne med hvitløksbaguetter står på menyen. Pluss dyna i sofaen og en god film, selvsagt! Så hvis du skal gjøre det samme som meg når kvelden er her, må du love meg å snurre denne filmen jeg skal tipse om i dag. Den var for bra!

ANGEL HAS FALLEN 🍿

Angel Has Fallen er en skikkelig actionfilm, så denne kan du fint se sammen med både kjæreste, familie eller venninner. Jeg føler det er en sånn type film som faller i smak hos alle, og det liker vi. Filmen handler om Mike Banning, som er livvakt for USAs president. En dag er de på fisketur, og brått blir det satt i gang et brutalt attentatforsøk på presidenten. Men det er mislykket, for presidenten og Mike er de eneste som overlever. Hvorfor ble det sånn? FBI blir brått sikre på at det er Mike selv som stod bak oppdraget om å drepe, og setter i gang en kamp for å få han i varetekt. Mike legger avgårde på flukt og starter kampen med å hvitvaske navnet sitt, med sine tidligere kollegaer i hælene…

Denne er SÅ bra! Og må absolutt sees. Vi leide den hos Viaplay, men den finnes helt sikkert flere steder også. God fredagsklem fra meg

25 kommentarer

 1. Takk for tips, den skal jeg se i kveld😃🍿 Det er faktisk en serie med 3 filmer, de to første heter Olympus has fallen og London has fallen, og er minst like spennende😃 God helg til deg 😊

  1. kristinaandersen

   Må få sjekket de ut, Preben sa det var to til 😀 God søndag Emilie <3

 2. Hei Kristina! Lurer på om du er kjent med at det er båndtvang? I forhold til Instagram stori

  1. kristinaandersen

   Det er jeg 🙂

  2. Er det båndtvang nå?

   1. Båndtvang er vel normalt fra april til sent august/tidlig september, men noen steder har båndtvang året rundt 🤷🏼‍♀️

 3. Minner meg veldig om en serie jeh begynte å se forrige uke! Du burde se «Snikskytter» på Netflix😍Shooter på engelsk

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Jasmin!

 4. Så koselig😍 Jeg og min samboer elsket den filmen. Skal lett se den om igjen😄

  1. kristinaandersen

   Sant! Den er så bra 😀

 5. Så fin den kåpen/frakken du har på forsidebildet! Hvor er den fra? God helg! 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Trendywool 🙂 God søndag Solveig <3

 6. Vil tipse deg om «Faster» som ligger på Netflix!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Guro!

 7. Siden du likte denne burde du se «London has fallen» og «Olympus has fallen« også😊

 8. Hei! Helt enig, denne er knall god😊 Denne er den siste av tre filmer så jeg vil anbefale deg VELDIG å se Olympus has fallen og London has fallen. Samme livvakt i jobb for presidenten (ulike presidenter i ulike tidsperioder). Alle sammen er sååå spennende. Begge ligger på Netflix👍

  1. kristinaandersen

   Hørtes dette her! Så de må også uten tvil sees 😀

 9. Du må også se Olympus has fallen og London has fallen hvis du ikke har sett de! De er også DRIT bra slik som Angel 😍

  1. kristinaandersen

   Preben sa også det, så de må jeg få sett 😀

 10. Kan du dele oppskrift på lasagne?

  1. kristinaandersen

   Yes, neste gang jeg lager den 😀

 11. Bør man se de to første filmene før man ser denne syns du?

  1. kristinaandersen

   Nei, det syns jeg ikke. Eller, jeg har ikke det 🙂

 12. Håper du mener renvaske, og ikke hvitvaske. Hihi!

 13. Vil bare tipse deg om en sykt bra film som ligger på Viaplay. Journal64, en dansk action thriller. Vanskelig å fortelle hva den handler om uten å røpe for mye, men den er absolutt verdt å se 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *