FILMTIPS TIL HELGEN

Jeg er vel ikke den eneste som har planer om en ordentlig kosekveld i kveld? Åh, denne fredagskvelden har jeg gledet meg SÅ til  Jeg var nettopp på butikken for å handle inn til helgen, og i kveld blir det skikkelig innekveld i regnværet. Godis, pepsi max (endeliiig, haha!) og hjemmelaget lasagne med hvitløksbaguetter står på menyen. Pluss dyna i sofaen og en god film, selvsagt! Så hvis du skal gjøre det samme som meg når kvelden er her, må du love meg å snurre denne filmen jeg skal tipse om i dag. Den var for bra!

ANGEL HAS FALLEN 🍿

Angel Has Fallen er en skikkelig actionfilm, så denne kan du fint se sammen med både kjæreste, familie eller venninner. Jeg føler det er en sånn type film som faller i smak hos alle, og det liker vi. Filmen handler om Mike Banning, som er livvakt for USAs president. En dag er de på fisketur, og brått blir det satt i gang et brutalt attentatforsøk på presidenten. Men det er mislykket, for presidenten og Mike er de eneste som overlever. Hvorfor ble det sånn? FBI blir brått sikre på at det er Mike selv som stod bak oppdraget om å drepe, og setter i gang en kamp for å få han i varetekt. Mike legger avgårde på flukt og starter kampen med å hvitvaske navnet sitt, med sine tidligere kollegaer i hælene…

Denne er SÅ bra! Og må absolutt sees. Vi leide den hos Viaplay, men den finnes helt sikkert flere steder også. God fredagsklem fra meg

18 kommentarer på “FILMTIPS TIL HELGEN

  1. Pernille skriver:

    Vil bare tipse deg om en sykt bra film som ligger på Viaplay. Journal64, en dansk action thriller. Vanskelig å fortelle hva den handler om uten å røpe for mye, men den er absolutt verdt å se 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *