UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor ofte ser du vennene dine?

En til to ganger i uka vil jeg tro. Noen ganger mer, andre ganger mindre. Jeg har en etablert vennegjeng, hvor ingen av oss lengre er single. Så når man har hus, barn, mann, jobb og alt som hører med – blir det ikke lengre like god tid til ‘hverdagshenging’ for noen av oss. Sånn blir jo livet, og det er en del av det med å bli voksen. Gode venner er de man ikke trenger å se hver eneste dag, men som man alltid vet at man har likevel og som man er flink til å prioritere når man kan.

Har du lyst til å gifte deg en dag?

Dette med giftemål er egentlig aldri noe jeg har tenkt så mye over. Men etter jeg møtte kjæresten min er det klart jeg en dag vil gifte meg med han. Jeg tror derimot jeg er en person som typ kunne vært forlovet i maaange år før jeg begynner å tenke på bryllup, og heller ville nok heller giftet meg i utlandet på en strand enn i en kirke. Tror jeg, hehe.

Hvor høy er du?

167 cm.

Hva slags utstyr har dere på treningsrommet?

Det meste du finner på et vanlig treningssenter. Romaskin, tredemølle, boksesekk, rack med vektskriver, vektvester, frivekter, kettlebells og alt som hører med. Jeg elsker virkelig treningsrommet vårt og er så glad vi valgte å bygge det. Nå skjønner jeg ikke hvordan jeg har klart meg uten.

Har dere basseng hjemme og blir det brukt?

Jepp. Vi har bare hatt en sommer med bassenget da det ble ferdig i fjor, men herregud så deilig det er! Vi badet cirka hver eneste sommerdag i fjor, og jeg håper på en skikkelig fin sommer i år også.

Vet du hvorfor Preben kjøpte hannhund?

Vi hadde snakket lenge om å kjøpe en til hund, og da var jeg veldig bestemt på at jeg ikke ønsket tispe. Rett og slett fordi jeg ikke orker styret med løpetid. Selv har jeg veldig god erfaring med hannhund, noe Preben også hadde fra før av. Så, da ble valget enkelt for oss.

Har du noen nye serietips?

Nei! Har du noen til meg? Haha! Jeg finner seriøst ingen nye serier, men håper jeg kommer over noen jeg blir hodestups hekta på snart. Akkurat nå holder vi på med Breaking Bad, den er helt ok+.

Hva er din største læring fra 2019?

At tankenes kraft har så utrolig mye å si. Sånn virkelig. Jeg tror så innmari på karma, og at man får det man tiltrekker seg. Hvis man klarer å være en snill, positiv og god person, vil man få det samme fra mennesker rundt seg. Det er også lurt å se løsninger i stedet for problemer, og vite at alt alltid ordner seg til slutt.

Hvor er den svarte sofaen deres fra?

Slettvoll.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

Jeg våkner rundt 06.00 av en ulende alarm og P som slumrer hakket for mange ganger. Han er en skikkelig slumrer og deeet er ikke jeg. Så jeg spretter opp av senga for å slippe mer alarmer, haha! Lufter hundene ute i hagen og gir de mat. Trakter kaffe og lager felles frokost til meg og Preben, vi spiser sammen hver morgen før jobb og det er så koselig. 08.3o starter jeg med jobb eller går på treningrommet, det kommer helt ann på hva som står på dagsplanen. Videre går dagen til hjemmekontor og eventuelt møter, før vi spiser middag fast 16.00. Resten av dagen slapper jeg enten av hjemme, besøker venninner eller familie, koser meg med kjæresten og f.eks går en lang tur sammen. Helt vanlig hverdag, noe jeg elsker.

Hva gleder du deg til?

Vår, sommer og sol! Eneste som står i hodet mitt om dagen, hehe. Jeg er så lei av det kjipe været ute nå at jeg har ikke ord. Så skal ikke snøen komme, vil jeg heller ha skikkelig digg vårvær og lysere tider. Gi meg dagslyyys!

40 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Lina skriver:

  Lufter du hundene i Hagen? Så utrolig ekkelt, lar du dem virkelig tisse og eventuelt bæsje på eiendommen…. latskap

 2. kristinaandersen skriver:

  Så sesong en av YOU, men kom faktisk aldri helt inn i den… Haha! Men takk for tips om Tell me a story, den skal jeg sjekke ut 😀 God helg Therese<3

 3. Camilla skriver:

  Hva er de hvite greiene ved enden av bassenget deres? Er det lys? 🙂 Vi vurderer også basseng og syns deres size ser perfekt ut. Hva er ca pris dere måtte ut med? Ønsker deg en fin dag og god helg <3

 4. Pernille skriver:

  Anbefaler heksejakt på sumo! Norsk serie som er basert på Tønne-saken (Google den). Norsk finansmann og politiker får et advokatfirma til å hvitvaske penger for han. En kvinne i firmaet finner ut av dette, og varsler ledelsen. I stedet for å ta dette på alvor og stoppe det, fryser de heller kvinnen ut av firmaet. Litt dårlig skuespill til tider, men veldig interessant når man vet bakgrunnen for serien. God helg 🙂

 5. Jeanette skriver:

  Gold digger på tv2 sumo er bra! Det er en miniserie på seks deler. Den likte jeg skikkelig godt . Ligger to episoder ute nå,det kommer ny episode på torsdagene

 6. Veronica skriver:

  Du MÅ se Kriger på Nrk(så den lå på Netflix nå og..tror den het warrior) og Dicte på Netflix!! Super spennende begge to. Og danske, ha ha. Elsker danske serier!

 7. Iselin skriver:

  Har du sett «a million little things» og «big little lies»? Førstnevnte finner du på TV2sumo, den andre på HBO. Veldig bra begge to! 🙂

 8. Isabelle skriver:

  Serietips: When they see us – miniserie på Netflix! Se også When they see us NOW, hvor man får møte mennene serien handler om sammen med Oprah og regissøren. I 89 ble fem gutter(!) arrestert for overgrep og mordforsøk på en dame i Central Park. Serien viser grusomhetene guttene ble utsatt for, som førte til at de ble uskyldig dømt, samt hva de måtte gå gjennom i årene som fulgte i fengsel. Aldri grått så mye av en serie i hele mitt liv! Hvis ikke du har sett den ennå, så bør den virkelig settes av tid til asap. Det er så fint å følge deg om dagen, forresten. Det virker som du har det utrolig bra ❤️ Klem fra en bloggleser gjennom maaange år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *