BILDER FRA MOBILEN

Jeg har blitt ganske så flink til å knipse bilder med mobilen, det er jo så mye lettere å fange øyeblikkene på farten de gangene kamera ikke er med og ikke minst mye mer uhøytidelig. Så her kommer noen bilder fra de siste ukene! 😄✨

Skitur sammen med kjæresten. Så glad jeg har funnet en mann som er like glad i å gå på ski, og i tillegg kan lære meg litt… Haha! Dager som dette er så lykke.

Spillet som får frem det verste i meg…😂

To gode venner.

Mamma sitt julehus. Åh, savner desember allerede! Blir helt dårlig av tanken på at det er så lenge til neste gang, jul er virkelig det beste med hele året i mine øyne.

Det er lite som slår å våkne opp på hytta..<3

Når Preben disker opp, han er så flink! Og det lærte jeg typ ti måneder etter at vi hadde blitt sammen, den sniken har nemlig påstått at han ikke er flink på kjøkkenet. Her stod indrefilet av hjort, peppersaus og fløtegratinerte poteter på menyen. Mums!

Søndagstur medd solstrålen.. 😂

6 kommentarer

 1. Enig i at det er veldig gøy med mobilbilder, men alle disse bildene har du vel postet i andre kanaler tidligere? Hadde vært moro med bilder der du bjuda på og hvor ikke alt er stilt opp for bilde! Ref filmen av deg selv på ski😅👏🏻

  1. kristinaandersen

   Noen av de er delt på snapchat, ja 🙂 Slike filmer er supergøy, men forbeholdt instastory og snap, hehe.

 2. Hei! Så fine rødvinsglass – hvor er de fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   De er fra Magnor 🙂

   1. Takk 🙂

 3. Hei!

  Hvilken stekepanne har dere? Leter meg ihjel for å finne en som er bra <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *