VERDENS FINESTE GULVTEPPE

I samarbeid med Fargerike Corona.


En haug av dere har spurt om gulvteppene vi har her hjemme, og jeg har gledet meg så til å dele med dere. For dette med gulvtepper var en liten kamp for meg, fordi jeg fant aldri noen jeg likte som hadde riktig eller stor nok størrelse. Det finnes jo en jungel av tepper der ute, men nå som vi skulle ha såpass store tepper – trengte vi ordentlig kvalitet og tepper som ville holde seg fine i mange år fremover. Og etter tips fra ei venninne som har hatt de vi nå har i to år, bestemte vi oss for å bestille selv. Og jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord! Disse gulvteppene er virkelig tepper man kan ha for alltid.

GULVTEPPE PÅ KAPP

Vi bestilte tepper på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. På kapp vil si at du selv bestemmer målene du vil ha på teppet, legger inn bestilling og får tilpasset gulvteppet akkurat slik du ønsker tilpasset dine gulv. Gulvteppet vi har valgt består av smartstrandgarn, som beskytter optimalt mot flekker og skitt. Det er umulig for sølte produkter å trekke inn i kjernen av fibrene på teppet, noe som er helt genialt hvis man f.eks har barn, hund eller…. bare er en vimse som meg. 😂 Dette med at teppet tåler flekker har vi mildt sagt fått testet ut, da teppene kom tre dager etter at vi fikk valp i hus. Første gangen Målte hadde et aldri så lite uhell begynte jeg faktisk å grine i panikk, fordi jeg kunne ikke forstå hvordan det skulle gå bort. Det ble mildt sagt liv i heimen den dagen, hehe. Men med lunkent vann og klut forsvant alt, og det har det også gjort de andre gangene. Og hvis flekkene skulle sitte ekstra bra, kjøper man en ‘teppeshampoo’ som fjerner flekken på nullkommaniks. Med andre ord har jeg virkelig fått testet om teppene holder sin lov om at man faktisk kan få alt av flekker bort.

Vi har samme lyse teppe i begge stuene våre, og jeg er så sjukt fornøyd! Faktisk så fornøyd at vi har kjøpt samme teppe til å ha på soverommet vårt, men dette skal legges vegg til vegg. Så det er også en mulighet for de av dere som vil ha fult gulvteppe. Herrefred, gulvteppe er virkelig livet! Så fantastisk godt og varmt å gå på, spesielt nå på vinteren er det skikkelig deilig.

30% RABATT

Så, en skikkelig gladmelding til dere! Jeg var så heldig å få rabatt når vi kjøpte teppene våre, og nå har jeg fått muligheten til å gi det samme til dere. Ønsker du å bestille teppe på kapp kan du besøke både Fargerike Corona i Sørlandsparken og Corona Søgne, eller sende mail til coronasorlandsparken@fargerike.no. Oppgir du rabattkoden «teppe30» så får du 30% rabatt på gulvtepper av denne typen. Teppene har forskjellige farger, og kan sendes over hele landet dersom du ikke holder til i Kristiansand. Leveringstid er 1-3 uker.

42 kommentarer

 1. Hei! Hvor er de fine bildene over sofaene fra?

  1. kristinaandersen

   Hei Line! De er av Antony Gormley:)

 2. Hvor stort er deres teppe?

  1. kristinaandersen

   4 x 5 meter og 3 x 4 troooor jeg.

 3. Hva er navnet på teppet og hva heter fargen? Dere har det såå fint!! ❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg vet faktisk ikke farge eller navn, send de en mail og hør <3 Vil selv beskrive det som kremhvitt i fargen 😀

 4. Hvor lenge varer rabattkoden?

  1. kristinaandersen

   Vi har ikke satt noen tid på det 🙂

 5. Kva farge har du på teppet?

  1. kristinaandersen

   Jeg vet faktisk ikke farge, send de en mail og hør <3 Vil selv beskrive det som kremhvitt.

 6. Helt nydelig stue. Hva heter fargen du har teppene i?

  1. kristinaandersen

   Jeg vet faktisk ikke farge, send de en mail og hør <3 Vil selv beskrive det som kremhvitt 😀

 7. Så fint! Aldri visst at det finnes så store tepper

  1. kristinaandersen

   Ikke jeg heller, derfor har jeg aaaaalltid hatt akkurat litt for små gulvtepper.. Haha!

 8. Kjempe fint! Hva heter malingsfarge e du har på veggen? 😍

  1. kristinaandersen

   Grålys fra Flugger 🙂 Tidligere samarbeid.

 9. Ser også at det er 20% rabatt på tepper på fargerike, gjelder disse 30 i tillegg? 😅

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂

 10. Ourluxuryhome

  Håper du vil lage en House Tour etter hvert. Er så innmari fint hos dere 👍🏼❤️

  1. kristinaandersen

   Goding! Det skal jeg uten tvil få til 😀

 11. Utrolig fine tepper!! Hvor lenge varer rabattkoden?

  1. kristinaandersen

   Vi har ikke satt noen dato <3

 12. Hei 💫For en fin stue! Hva heter sofaene? De er bare nydelige å ser sykt gode ut!😍

  1. kristinaandersen

   Den sorte er supergod, men den grå er DØDEN. Slettvoll er den sorte fra 🙂 Klem!

 13. Jippi, vi skal bestille! 🙂 hvor finner man utvalget?

  1. kristinaandersen

   Wuhuu! Send de en mail, så svarer de <3

 14. Så lekkert 😍
  Hvor stort et teppet i den mørke stuen deres? Og hva er ca pris?

  1. kristinaandersen

   3 x 4 meter trooor jeg. Mail de for pris, jeg er usikker da vi betalte alle tre på en gang 🙂

 15. Hei Kristina!

  Så bra tips!! Vet du om man kan sjekke utvalget på nett noe sted? Pris på teppe deres?

  1. kristinaandersen

   Det er jeg usikker på :/ Send de en mail. Pris per teppe vet jeg heller ikke, vi kjøpte alle tre på en gang 🙂

 16. Hva heter veggfargen på de forskjellige stuene? 🤩

  1. kristinaandersen

   Lysgrå og dempet sort fra Flugger (tidligere samarbeid). :))

 17. Nydelige tepper🙂Kjøpte meg nettopp en ganske stort teppe i samme farge og elsker det!!

 18. Veldig fint teppe, men jeg synes det ser så tynt ut (ser det ikke ligger tungt på gulvet men letter i kantene)
  Kjennes det mykt og deilig ut å gå på? Er det upraktisk at det ikke ligger flatt og tungt mot gulvet mtp å snuble i det eller at det kommer støv under?

  1. kristinaandersen

   Supersoft og godt å gå på <3 Og det er tungt, tro meg – haha!

 19. Hvor kan jeg kjøpe bildene du har på veggen? Søkte på Antony Gormley, men fant ikke noe

 20. Hvor kan jeg kjøpe bildene du har på veggen? Søkte på Antony Gormley, men fant ikke noe

  1. kristinaandersen

   Det er kunst, så jeg er usikker.

 21. Hvor er puffen fra? Så fin!

  1. kristinaandersen

   Slettvoll 🙂

 22. Hei! Lurer på om rabattkoden med 30% fungerer enda??😁

  1. kristinaandersen

   Jepp<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *