VERDENS FINESTE GULVTEPPE

I samarbeid med Fargerike Corona.


En haug av dere har spurt om gulvteppene vi har her hjemme, og jeg har gledet meg så til å dele med dere. For dette med gulvtepper var en liten kamp for meg, fordi jeg fant aldri noen jeg likte som hadde riktig eller stor nok størrelse. Det finnes jo en jungel av tepper der ute, men nå som vi skulle ha såpass store tepper – trengte vi ordentlig kvalitet og tepper som ville holde seg fine i mange år fremover. Og etter tips fra ei venninne som har hatt de vi nå har i to år, bestemte vi oss for å bestille selv. Og jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord! Disse gulvteppene er virkelig tepper man kan ha for alltid.

GULVTEPPE PÅ KAPP

Vi bestilte tepper på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. På kapp vil si at du selv bestemmer målene du vil ha på teppet, legger inn bestilling og får tilpasset gulvteppet akkurat slik du ønsker tilpasset dine gulv. Gulvteppet vi har valgt består av smartstrandgarn, som beskytter optimalt mot flekker og skitt. Det er umulig for sølte produkter å trekke inn i kjernen av fibrene på teppet, noe som er helt genialt hvis man f.eks har barn, hund eller…. bare er en vimse som meg. 😂 Dette med at teppet tåler flekker har vi mildt sagt fått testet ut, da teppene kom tre dager etter at vi fikk valp i hus. Første gangen Målte hadde et aldri så lite uhell begynte jeg faktisk å grine i panikk, fordi jeg kunne ikke forstå hvordan det skulle gå bort. Det ble mildt sagt liv i heimen den dagen, hehe. Men med lunkent vann og klut forsvant alt, og det har det også gjort de andre gangene. Og hvis flekkene skulle sitte ekstra bra, kjøper man en ‘teppeshampoo’ som fjerner flekken på nullkommaniks. Med andre ord har jeg virkelig fått testet om teppene holder sin lov om at man faktisk kan få alt av flekker bort.
Vi har samme lyse teppe i begge stuene våre, og jeg er så sjukt fornøyd! Faktisk så fornøyd at vi har kjøpt samme teppe til å ha på soverommet vårt, men dette skal legges vegg til vegg. Så det er også en mulighet for de av dere som vil ha fult gulvteppe. Herrefred, gulvteppe er virkelig livet! Så fantastisk godt og varmt å gå på, spesielt nå på vinteren er det skikkelig deilig.

30% RABATT

Så, en skikkelig gladmelding til dere! Jeg var så heldig å få rabatt når vi kjøpte teppene våre, og nå har jeg fått muligheten til å gi det samme til dere. Ønsker du å bestille teppe på kapp kan du besøke både Fargerike Corona i Sørlandsparken og Corona Søgne, eller sende mail til coronasorlandsparken@fargerike.no. Oppgir du rabattkoden «teppe30» så får du 30% rabatt på gulvtepper av denne typen. Teppene har forskjellige farger, og kan sendes over hele landet dersom du ikke holder til i Kristiansand. Leveringstid er 1-3 uker.

40 kommentarer på “VERDENS FINESTE GULVTEPPE

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg vet faktisk ikke farge eller navn, send de en mail og hør <3 Vil selv beskrive det som kremhvitt i fargen 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Det er jeg usikker på :/ Send de en mail. Pris per teppe vet jeg heller ikke, vi kjøpte alle tre på en gang 🙂

 1. Linn skriver:

  Veldig fint teppe, men jeg synes det ser så tynt ut (ser det ikke ligger tungt på gulvet men letter i kantene)
  Kjennes det mykt og deilig ut å gå på? Er det upraktisk at det ikke ligger flatt og tungt mot gulvet mtp å snuble i det eller at det kommer støv under?

 2. Marie skriver:

  Hei:)
  Lurer på hvilke farge dere har beiset pergolaen med og hvor loungen og solstolene ute er fra? Lurer også på hvor loungen i hagestuen og bordene der er ifra?

 3. Sanam skriver:

  Hei Kristina. Ser at det er en stund siden du kjøpte teppet, er dere fortsatt fornøyd?
  Vi tenker å slå til, hva tenker du om kanten?
  Går det greit uten kant linjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *