UKENS FILMTIPS

Ååå, denne ukens film har jeg gledet meg SÅ til å tipse dere om. Hvis du er like glad i hunder og dyr som meg, vil du eeelske denne! For en fantastisk fin og rørende film
Eight Below heter filmen, og den er basert på virkelige hendelser. Filmen handler om Jerry, som er polarguide og har hele åtte sledehunder på laget. Hundene betyr absolutt alt for Jerry, og når man ser hvor fantastisk flinke disse hundene er i det de driver med kan man ikke annet enn å bli helt rørt. En dag får Jerry og teamet vite at en livsfarlig storm er på vei dit de har base, og hele teamet blir beordret til å trekke seg ut så fort som mulig. Det er bare et problem: det er ikke plass til hundene på flyet som skal ta dem ut av det iskalde klimaet. Jerry lenker hundene fast før han drar og har planer om å reise tilbake innen ett par dager for å hente dem hjem igjen. Men brått får han beskjed om at vinteren har satt seg inn for fult og at alle flyvninger til forskningsbasen er avlyst frem til våren.Oppdraget med å komme seg tilbake til hundene skal vise seg å bli den vanskeligste oppgaven Jerry noen sinne har hatt…

E I G H T  B E L O W

Jeg leide filmen i iTunes, men den finnes helt sikkert flere steder. Anbefales skikkelig, herregud så jeg levde meg inn i denne filmen… Ble så rørt! En ting er sikkert: hunder er det fineste som finnes på denne jord.

20 kommentarer på “UKENS FILMTIPS

 1. Beate skriver:

  Åhhhh! Denne filmen så jeg for mange år siden!!! Jeg grein SÅ mye! Den er veldig bra! Ha en fin dag, fine! Klem! <3

 2. Ina skriver:

  Tusen takk for et bra film tips. En fantstisk film. Kan tipse om at den kan kjøpes på appel TV. Forsatt god søndag . Klem Ina

  • kristinaandersen skriver:

   Håper den falt i smak 😀 Tok bort deler av kommentaren din Maja, da jeg ønsker å holde sånt privat. Klem!

 3. Kaja skriver:

  Du har vell teknisk sett fridager lørdager og søndager? For du skriver vell disse serie/filmtipsene tidligere i uken og de publiseres bare søndager?

  • kristinaandersen skriver:

   Så lenge bloggen blir oppdatert har det vel strengt tatt ingenting å si når innleggene er skrevet, Kaja? :p

 4. Stine skriver:

  Til Kaja!!
  Hvis det er et så stort problem at det publiseres et innlegg på en dag du antok at det ikke skulle, foreslår jeg at du lar vær å sjekke! Det burde vel bare være en bonus dersom det kommer et innlegg på en dag Kristina i forkant har sagt hun har fri?
  Og, sånn by the way; «vel» skrives med én «L». Når man først skal henge seg opp i detaljer…..
  Synes du har en fin blogg med variert innhold, Kristina 🙂

 5. Kaja skriver:

  Hun har jo sagt at hun ikke har fri søndager? Hun har jo bare fri lørdager 🙂 Så da må man VELL kunne forvente at hun da jobber vanlig? Men at systemet publiserer et innlegg skrevet en uke før kan vell ikke kalles å være på jobb eller der er vi tydeligvis helt uenig…
  Enig i at du har en fin blogg 🙂 Men variert innhold er jeg kanskje ikke helt enig i. Men smaken er som baken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *