DEN BESTE FØLELSEN

Jeg koser meg med noen rolige jobbdager for tiden. Det er alltid litt småstille i bransjen nå i januar, noe som egentlig er helt greit før ting braker løs. Rolige dager betyr ekstra tid til andre ting, og det setter jeg pris på. Som tid til å vaske huset, få gode treningssøkter, bruke litt mer tid med de man er glad i og lage ekstra gode middager. Denne uken har vært fin, stille og rolig, men også produktiv. Jeg har gjort alt jeg skal, og det er en god følelse. ♥

GOD HELG

• • • • • • • • • • • •

Her startet jeg fredagen med å shine over huset, jeg elsker å ta helg med at det er rent og fint rundt meg. Kjøleskapet er fylt opp med godsaker til de kommende dagene, for i helgen skal vi skikkelig kose oss. Og ikke nok med det! I dag er det for en gangs skyld strålende vær utenfor, så da passer det perfekt at dagen skal brukes i stallen. Jeg gleder meg så til masse frisk luft og ikke mist få kjenne litt på sola igjen. Det har virkelig vært mangelvare de siste ukene. Nyt fredagen, godtfolk! Stor klem fra meg og Målte.♥

19 kommentarer på “DEN BESTE FØLELSEN

 1. Astrid skriver:

  Hei!
  Kanskje du kan ha en dag i mitt liv med klokkeslett og bilder? Du skriver ofte at du skal gjøre unna jobb, og det hadde vært interessant å høre mer om hva som ligger bak for oss som ikke har en slik jobb. God helg!

 2. Rita skriver:

  For et nydelig hjem dere har skapt, Kristina:) Jeg lurer så veldig på hvor bildene over sofaen er fra? Har lest og lest i kommentarfeltet, men finner det ikke.

 3. kristinaandersen skriver:

  Den er SÅÅ bra 😀 Og jaa, lover å komme med noen så fort jeg finner en ny. Akkurat nå ser vi Breaking Bad, men den har nok de fleste sett 😀 Klem!

 4. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Det vaaar virkelig som å få en baby de to første ukene. Hjelpes! Men så ble han snill som en engel og alt går veldig fint <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *