TANKER PÅ EN TORSDAG

.. Jeg har fått helt hangup i å se serier og dokumentarer som handler om ekspedisjoner og villmarksliv. Vill i Hjertet på tv2 ble fort en favoritt og deretter bestemte kjæresten seg for å vise meg Lars Monsen sin serie Canada på Tvers. Altså, jeg ble så inspirert av jeg vurderte igjen å legge alt bak meg, bli villmarksjente og skaffe meg en haug av de store ulvehundene. Men så fikk det en brå stopp. Hundene hans døde jo plutselig som fluer på den turen og jeg brukte hele kvelden til å google Lars Monsen sin oppførsel med dyr. Tror jeg holder meg til vanlige skogsturer, jeg.

.. Vanderpump Rules sin nye sesong har endelig begynt og herreguud som jeg gleder meg! Er vi flere som digger den serien? Love it!

.. Hvor er det varmest nå på vinteren, sånn uten å måtte reise i ti timer for å komme seg til destinasjonen? Jeg har så lyst på en vinterferie til varmere strøk, og har sett litt på Spania. Har dere noen tips til hvor vi burde dra, der det virkelig er god sommervarme? Jeg virkelig leeengter etter å få litt brunfarge på kroppen, se sola og ha en skikkelig ferieuke. Denne tiden er jo den beste å reise på, vinteren er fort grå og kjipt – så det er deilig å korte den ned litt.

.. Jeg har lært at jeg er verdens dårligste taper. Sånn virkelig. På hytta spilte vi Monopol, hvor den ene parten plutselig bestemte seg for å jukse og jeg brått oppdraget det. Og til tross for at svigers var til stede og jeg virkeliiiig burde klart å ta meg sammen, så bare…. klarte jeg det ikke. Så jeg trampet usjarmerende opp i andre etasje med å gi beskjed om at jeg måtte ha en timeout og begynte å snakke ned til stua om at «juuuks er det veeeerste jeg vet!». Et lite mål for dette året må være å ikke ta helt avgårde i alt av spill, samt tap og vinn med samme sinn… 😂

.. Dette med å kutte ut Pepsi Max har gått overraskende fint, bortsett fra at jeg har hatt hodepine hver eneste dag denne uken. Det må da være pga av bruskuttet mitt? Helt sjukt hvor avhengig kroppen kan bli av denne brusen, og jeg gleder meg til jeg ikke har lyst på det i det hele tatt lengre. Kun i helgene, da er alt lov.

.. Jeg gleder meg så til vi får begynt på soverommet vårt! Det er ferdig malt, så vi mangler kun å legge på nytt teppe og bygge sengen vi allerede har skaffet materialer til. Dette skulle vi egentlig gjøre i november, men når vi fikk en valp som vi gjerne ville ha stueren før det nye teppet kom på, bestemte vi oss for å vente. Men nåå er Målte blitt superflink, så teppet kan på og vi kan starte. Det kommer til å bli så fiiint!

.. Nyvasket, hvitt sengetøy med kokostøymykner er det beste å sove i… Åh, det er bare så magisk det! Faktisk så magisk at jeg gjerne kunne vasket sengetøyet hver eneste dag, men her klarer jeg heldigvis å styre meg.

.. Det føles helt sprøtt at jeg flere ganger har kjøpt designervesker til en svindyr pris. Håper ikke jeg faller for fristelsen igjen og skyter meg selv i forten med å skrive dette, men jeg tror virkelig aldri jeg kommer til å kjøpe en slik veske igjen. Hvorfor i alle dager skal man ville bruke så latterlig mye penger på en veske, av alle ting? Jeg kan ikke se for meg å gjøre det mer, og vil mye heller bruke pengene på huset eller ting vi trenger her hjemme. Tankegangen her har altså endret seg i takt med at livet har forandrer seg, og det er jeg glad for.

34 kommentarer på “TANKER PÅ EN TORSDAG

 1. R skriver:

  Godt tips som jeg benytter meg av fordi jeg også elsker lukten på min foretrukne tøymykner så mye; bland littegranne tøymykner ut i en sprayflaske med vann, så sprayer du lett over sengetøyet ditt daglig:D På den måten dufter det himmelsk friskt og vidunderlig nyvasket av sengetøyet hver dag! Pleier også å spraye littegrann på lyspærer i lamper (evt på lampeskjermene hvis de takler det, jeg har aldri fått flekker på dem av det), slik at det dufter svakt og deilig av favorittøymykneren i rommet – haha, og du trodde _du_ var gal?? 😀

 2. kristinaandersen skriver:

  Åh, den burde jeg egentlig hørt på selv! Digger Stassi 😀 Tror nok hun er favoritten, sammen med Ariana. Så gøy gjeng, gleder meg til ny episode 😀

 3. Beate skriver:

  Eeeelsket dette innlegget, Kristina! 😀 High five! Gjerne ha et min dag i bilder innlegg snart også! Det er så göy! Gledes til å se soverommet! Yeeei! Stor klem til deg, fine! <3

 4. Malin skriver:

  Korteste du kan reise er egentlig til sørsiden av Gran Canaria. Vært her denne uka og det er som norsk sommer sånn cirka. Helt fantastisk når det har vært storm hjemme på vestlandet!

 5. Maria skriver:

  Målte er nydelig <3 Gran Canaria var forresten varmt på denne tiden da vi var der i fjor, usikker på hvordan det er nå.
  Det er ikke så ofte jeg kommenterer på blogger, men jeg har lyst å komme med en liten nyttårsoppfordring. Det hadde vært så fint å få lese bloggen din i 2020 uten all reklamen for betakaroten, beauty bombz og hårpiller, tannblekning og alt det der. Det første jeg tenkte da jeg så du ville til et varmt sted var at nå kommer det reklame for betakaroten…. Kan vi ikke alle prøve å konsentrere oss om å være fornøyde slik vi er? Og bruke pengene våre på litt viktigere ting?
  Jeg skjønner at man driver en kommersiell business som blogger. Men i 2020 håper jeg flere velger å fronte et litt mindre utseenderettet fokus <3

 6. Elise skriver:

  Jeg og samboeren har vært i Marbella i Spania flere ganger i begynnelsen av februar, men der får du mer norsk vår (er du uheldig er det 10-14 grader og heldig får du 20 grader). Blåser ganske mye der også, så vi har bestemt oss for å prøve Gran Canaria i år! Er jo nærmere Afrika så kan bare bli bedre 😉 Flyturen er på 5-6 timer, men hva gjør man ikke for litt varme midt på vinteren?

  • kristinaandersen skriver:

   Marbella er nydelig, men som du sier usikkert med temperatur.. Vi får sjekke litt rundt før vi bestemmer oss 😀

 7. Hanne skriver:

  Gran Canaria er ikke så altfor langt unna (5t fra Oslo), og har over 300 soldager per år! Vi pleier å reise dit på vinteren 🙂 synes det har ufortjent dårlig rykte da.. spørs hva man er ute etter, men de har jo alt. Arguineguin ligger mest i ly og har svært lite vind og er derfor stabilt varmt! 😀 anbefales!

 8. Veronica skriver:

  Bare en kommentar til det med vesker; det er jo på en måte for å «skryte» og vise økonomisk status (eller ønsket økonomisk status) at man gjør det, i mine øyne på et eller annet nivå. Hadde man vært fattig og sulten så bryr man seg ikke om merkevesker, – det er kun et behov for å vise seg frem for andre. I mine øyne er det samme greia om man bruker tusenvis av kroner på en veske, eller om man bruker 10 000 kr på et pledd fra Hermés. Begge deler er for å vise seg frem for andre, hadde ikke det vært en logo med Hermés på pleddet hadde man ikke brukt 10 000kr…

  • kristinaandersen skriver:

   Uenig i at det er for å vise seg frem eller vise økonomik status. For min del har det handlet om interesse, en interesse som nå har dabbet av :))

   • M skriver:

    Gledet meg å lese at du synes veldig dyre vesker er helt unødvendig, men som det sies i kommentaren over her så dukker det jo stadig opp ting på bloggen, enten i fokus eller strategisk(?) plassert i bakgrunnen, ekstremt dyre ting som på lik linje med svindyre vesker, egentlig er helt unødvendige. Pledd til over 13 000, tror jeg? Det er jo vilt. Så da blir jo det du sier om vesker ganske hyklersk…?
    Ellers- takk for en fin blogg, du er en av få man gidder å lese nå til dags 🙂

  • LH skriver:

   Helt uenig, jeg har ikke økonomi til det, men hadde jeg hatt råd ville jeg kjøpt meg en klassisk Chanel, ikke fordi det er «status» men fordi jeg syns det er en tidløs og klassisk veske, med vakkert design.

 9. Kris skriver:

  Vil virkelig anbefale deg å reise til Madeira! Der blomstrer det på denne tiden og har perfekt syden temperatur på denne tiden av året. Og ikke er det langt å reise heller! Nydelig blått vann, fantastiske naturparker og de fineste fjellturene du kan tenke deg. Dette er virkelig en perle som mange ikke har oppdaget. Er mange pensjonister som drar dit for å få en rolig ferie, men en rolig ferie er vel hva dere ser etter? 🙂

 10. Lise skriver:

  Hei, så gøy å følge deg og ikke minst gøy å se hvor godt etablert du har blitt. For meg har bloggen din blitt en ny og enda bedre versjon enn tidligere. Nå fenger det oss ‘gamle på 40 også»;) koser meg skikkelig med å lese og få litt tips til både det ene og det andre. Og her i huset elsker vi «Kristinas kyllingsuppe»:)
  Fortsett det gode arbeidet ditt:) Dine innlegg og tips er gode å ha med seg i hverdagen:)
  Ha en fin helg:-)

  • kristinaandersen skriver:

   Kooselig å lese Lise, TUSEN TAKK for sånne ord <3 Nå ble jeg skikkelig glad 😀 God klem og goood helg <3

  • Mari skriver:

   Kan anbefale «Monsen og hundene» som ligger på NRK sine sider. Der får man et litt bedre inntrykk av hvordan han tar vare på hundene sine i en mer hverdagslig setting. Ikke at man skal behandle hundene sine dårligere på ekspedisjoner, så klart!!
   Veldig enig i at hunden som knakk tanna i Vill i Hjertet burde bli tatt med rett til dyrlegen! Fikk så vondt i hjertet av å se på!

 11. Ingrid skriver:

  Granca som flere skriver, var der i fjor på ca denne tiden, deilig med litt varme <3 anbefalet Mogân om du ikke har vært der, helt nydelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *