BUSTETROLLET PÅ VIFT

Hei fra dette bustetrollet! Når jeg ser på disse bildene må jeg bare takke høyere makter for at jeg sitter i frisørstolen as we speak, for denne timen kunne ikke kommet en dag senere… 😂 Jeg er derimot desperat nok til å legge de ut likevel, for været samarbeider virkelig ikke om dagen og det blir mildt sagt manko på bilder utendørs. Så da tager man det man haver, gitt! Jeg regner med det ikke bare er meg som gleder meg til vår og lysere tider? Herregud, jeg er så lei av dette været. Hadde snøen bare kommet ville jeg vært strålende fornøyd og overhodet ikke klaget, men alt dette regnværet kombinert med lite dagslys og null sol kan ikke være sunt for noen tenker jeg. Bare å glede seg til det blir litt lysere tider ute, da blir liksom alt så mye lettere.

HEY HEY HELO

Ellers har jeg gått amok på ti kroners marked i dag, samt prioritert denne frisørtimen over trening og irriterer meg litt over det. Alt er som det pleier med andre ord. Resten av dagen vil jeg egentlig bare jobbe, før det er middagstid og jeg bare vil kose meg med kjæresten min resten av kvelden. Skikkelig seriekveld i sofakroken kjenner jeg frister veeeldig! Jeg er faktisk litt sliten av alt det sosiale som har vært de siste ukene, så da er det ekstra digg å senke skuldrene litt hjemme i disse dager hvor man prøver å komme seg tilbake til rutiner igjen. Flere som er enige eller? Det er blytungt å komme seg opp av senga når alarmen uler 06.00, så når kvelden først kommer er jeg trøtt som en strømpe… 😂

Håper onsdagen din er fiin! Vi sees igjen snart

21 kommentarer

 1. Jeg synes du ser smashing ut uansett 😉 Kan jeg spør hvor buksa og pologenseren din er fra?

  1. kristinaandersen

   Begge deler fra Bikbok 🙂 Klem!

 2. Haha,10 kroners marked er gøy!

  1. kristinaandersen

   Så sant!

 3. Du stråler som alltid🤩

  1. kristinaandersen

   <3<3

 4. 🥱🥱🥱🥱

 5. Kan du lage et innlegg om hva du kjøpte på 10 kr marked? Elsker tilbud🙊

  1. kristinaandersen

   For en kul ide! Next time skal jeg få det til 😀 10 kroners marked er livet!

 6. Huff, jeg skulle også vært hos frisøren 🙈🙈 Men Kristina, har du funnet noe sted man kan se Chicago Fire sesong 7?! Ser den ligger på NRK, men at den ikke er tilgjengelig lengre! 😳

  1. kristinaandersen

   Ligger den ikke på ViaPlat, tro? Jeg meeener den skal ligge der <3

   1. Nei, der ligger bare til og med sesong 6 😔

 7. Velkommen tilbake Kristina! Så hyggelig at du hadde verdens beste jul, og enda gladere blir jeg når jeg ser at du selv innser hvor mye du har blomstret og latt deg selv finne roen sist år. Men, hallo? Bustetroll er du ikke. Du ser jo ut som den strøkne frøkna. Som vanlig. Om det er mulig å komme med ønsker til bloggen så gjort jeg det nå. Keep up med oppskriftene, alltid bra. Mindre interiør, i og med at du nå er ferdig innredet. Men mer av deg! Jeg tror vi savner litt Kristina. Som ikke bare er sofa og juletre. Men deg. Nå som alt ser ut til å ha falt på plass, så ville det være fint å følge deg videre, uten sofatrekk og lamper. Hvis du skjønner 😄
  Uansett, så ønsker jeg deg all hjertens gode ønsker i det nye året. Håper du og din fine familie finner kun all lykke, kjærlighet og respekt. Kos deg med bloggen. X

  1. kristinaandersen

   Going, takk for fine ord Isabella <3 Må nok skuffe deg litt, der blir mer av interiør fremover – da dette er noe jeg ønsker å satse mer på. I tillegg er det deilig å ikke måtte levere personlig hele tiden, men ha flere bein å stå på:) Klem!

 8. Hei!Hvor er kåpa fra?☺️

  1. kristinaandersen

   Zara:)

 9. Jeg har sett verre bustetroll! 😀

  FIN!

  1. kristinaandersen

   <33

 10. Synes du ser fantastisk ut som bustetroll også jeg! 🙂
  Godt nytt år 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha, goding! Godt nyttår <3

 11. Haha. Du er fin. Hvis du er bustetroll på disse bildene så tør jeg ikke tenke på hva jeg kalles 🙂 God helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *