BUSTETROLLET PÅ VIFT

Hei fra dette bustetrollet! Når jeg ser på disse bildene må jeg bare takke høyere makter for at jeg sitter i frisørstolen as we speak, for denne timen kunne ikke kommet en dag senere… 😂 Jeg er derimot desperat nok til å legge de ut likevel, for været samarbeider virkelig ikke om dagen og det blir mildt sagt manko på bilder utendørs. Så da tager man det man haver, gitt! Jeg regner med det ikke bare er meg som gleder meg til vår og lysere tider? Herregud, jeg er så lei av dette været. Hadde snøen bare kommet ville jeg vært strålende fornøyd og overhodet ikke klaget, men alt dette regnværet kombinert med lite dagslys og null sol kan ikke være sunt for noen tenker jeg. Bare å glede seg til det blir litt lysere tider ute, da blir liksom alt så mye lettere.

HEY HEY HELO

Ellers har jeg gått amok på ti kroners marked i dag, samt prioritert denne frisørtimen over trening og irriterer meg litt over det. Alt er som det pleier med andre ord. Resten av dagen vil jeg egentlig bare jobbe, før det er middagstid og jeg bare vil kose meg med kjæresten min resten av kvelden. Skikkelig seriekveld i sofakroken kjenner jeg frister veeeldig! Jeg er faktisk litt sliten av alt det sosiale som har vært de siste ukene, så da er det ekstra digg å senke skuldrene litt hjemme i disse dager hvor man prøver å komme seg tilbake til rutiner igjen. Flere som er enige eller? Det er blytungt å komme seg opp av senga når alarmen uler 06.00, så når kvelden først kommer er jeg trøtt som en strømpe… 😂

Håper onsdagen din er fiin! Vi sees igjen snart

15 kommentarer på “BUSTETROLLET PÅ VIFT

  1. kristinaandersen skriver:

    Going, takk for fine ord Isabella <3 Må nok skuffe deg litt, der blir mer av interiør fremover – da dette er noe jeg ønsker å satse mer på. I tillegg er det deilig å ikke måtte levere personlig hele tiden, men ha flere bein å stå på:) Klem!

  2. Anita skriver:

    Haha. Du er fin. Hvis du er bustetroll på disse bildene så tør jeg ikke tenke på hva jeg kalles 🙂 God helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *