TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

Selv om vi er godt i gang med januar allerede, vil jeg gjerne dele mine ønsker og mål for måneden med dere

V EL K O M M E N  J A N U A R

.. Sette treningen som førsteprio, før jeg gjør noe annet. Når man bor i et stort hus man gjerne vil ha rent alle dager i uka og i tillegg har støv på hjernen, er det mildt sagt lett å glemme trening. Så i januar har jeg et mål om å trene før jeg drar frem støvsugeren. Så kan jeg heller gjøre rent etterpå mens jeg fortsatt er i treningsklær, win win! Det blir nesten en liten økt nummer to det, hehe.

.. Sortere klesrommet og rydde bort. Lage en haug som skal gis bort til Unicef, en haug som kan gis bort til venninner og en annen haug som skal selges på snap. Så deilig å starte det nye året med å renske opp litt!

.. Trene Målte på å være hjemme alene. Nå har vi vært hjemme med han og ikke latt han være alene på syv uker, slik det er anbefalt. Men nå passer det fint å begynne treningen, for det er klin umulig å være hjemme hele dagen og alltid ha pass når vi skal ut. Så denne måneden må han lære seg det! Tenker å begynne helt forsiktig med fem minutter, gå ut i gården og høre at han ikke bjeffer. Så øker vi dag for dag! Målte har blitt verdens snilleste lille, så det går helt sikkert kjempefint.

.. Bli flinkere på instagram og prioritere oppdateringer der hver eneste dag. Enten det er i feeden eller på story, det skal bare oppdateres. Lettere sagt enn gjort, instagram har liksom aldri helt blitt min greie, men jeg gleder meg til å få rutiner der også igjen.

.. Kjøpe fitbit! Jeg har såå lyst å se hvor mange skritt jeg har daglig, og har et mål om å ha minst 10.000 hver dag. Jeg har jo tidenes mest stillesittende jobb, derfor er det fint å ha kontroll på at man faktisk får nok bevegelse i løpet av en dag. Jeg og svigerfar skal i tillegg konkurrere på å ha mest skritt nå i januar, og jeg har selvfølgelig ingen planer om å tape. Så her skal det med andre ord beveges til den store gullmedaljen! 😂

.. Ha Fuelbox spillekveld med kjæresten. Det er så hyggelig!

.. Kutte ut brus i ukedagene. Jeg kan lett drikke 1,5 liter pepsi max til dagen, og det ønsker jeg å slutte med. Sånt får holdes til helgene, da blir brus liksom ekstra kos og ikke noe man får hver eneste dag. Jeg er allerede godt i gang og det er virkelig null problem. Er det flere pepsi max elskere som kanskje har samme mål? Mitt beste tips er å fylle opp flasker med vann i kjøleskapet, så har du alltid digg isvann lett tilgjengelig.

.. Ha fri hver lørdag. Dette tar jeg med meg fra 2019, rett og slett fordi en fridag i uken var skikkelig godt for meg. Og for bloggen, så får jeg mer inspirasjon og motivasjon til å levere gode innlegg til dere ellers i uken.

.. Få flere fine turer på ski. I romjulen koste vi oss så på hytta og fikk flere fine turer med ski på bena. Håper snart det kan komme godt med snø her hjemme, sånn at jeg kan komme meg ut når enn jeg måtte ønske. Det er liiite som slår langrenn som trening, elsker det!


Kjære januar, måtte du by på masse snø og bli skikkelig fin for oss alle! ♥ Har du noen ønsker og mål for januar?

24 kommentarer på “TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

 1. Jeanette skriver:

  Jeg vil kutte kraftig ned på cola light. Så litt samme mål som deg der 😉 det er lurt å kutte gradvis ned,så man ikke klikker helt hehe. Har gjort det en gang før,og det beste er å kutte gradvis 🙂

 2. Linn skriver:

  7 uker? Stakkars vår hund..Jeg begynte å gå ut og sette meg på trappen etter 3 dager, og økte litt hver dag. Etter 3-4(?) uker var jeg hjemme hos henne 3 ganger om dagen ila arb.dagen, deretter 2 ganger osv. Gikk kjempe fint! men nå har hun vært veldig selvstendig hele tiden,da:)
  Det tok bare to netter før vi sluttet å sove ved siden av buret også, hun sov jo hele natten fra første stund uansett:p

 3. Anni skriver:

  Åhåååj som jeg har savnet oppdateringer her. Haha. Fantastisk å endelig trykke inn å lese igjen ❤️
  Fine mål for 2020 – måtte dette bli ditt år!! Har selv som mål og være mer aktiv og bli enda flinkere å holde søtsaker til helgene.
  Ha en fin uke videre, fine deg.

 4. kristinaandersen skriver:

  Åh, det må vi også få kjøpt inn hjemme! Vi har Soda Stream, men trenger den pepsi max dingsen også 😀 Så genialt!!

 5. Mari skriver:

  Åh, jeg må bare tipse deg om å heller kjøpe en Apple Watch! Jeg er så fornøyd med min – og det finnes mange billige og fine klokkereimer på ebay/wish osv. Måler skritt, funker helt fint til mange treningsformer (også svømming) og hvis du har iPhone får du all trenings-/aktivitetsdata tilgjengelig der også. Jeg er hvertfall overraskende fornøyd med min! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *