DET BESTE ÅRET

«Uansett hva som skjer så skal 2019 bli det beste året noen sinne.»

Ordene jeg avsluttet 2018 med, et år som virkelig ikke var mitt år på noen måter. Husker jeg var så innmari sliten og lei av året som hadde vært, der hele november og desember gikk til armbrudd, gips og alt for mange sykehusbesøk. Jeg var så innstilt på at i 2019 skulle bli det beste året mitt, at jeg skulle si mer ja til livet enn jeg sa ja til jobb. Og dette målet startet jeg med så fort januar var her, og jammen ble det også det beste året jeg har hatt. Noen sinne. Jeg kan ikke annet enn å smile, seriøst klype meg i armen og tenke på om 2019 virkelig skjedde på ekte. For herreguuud for et år det har vært! Det ble året der alt jeg ikke hadde forventet skjedde, og jeg elsket hvert minutt av det. Året der jeg møtte det fineste mennesket jeg vet om, året der jeg endelig fant roen i meg selv, året jeg solgte leiligheten min og året jeg fikk meg samboer. Året jeg flyttet inn i hus, begynte på en helt ny epoke og virkelig fikk oppleve hvor fin kjærligheten kan være. Åh! Alt har vært så fint at jeg skulle ønske jeg kunne gjort alt sammen en gang til, uansett hvor klisje det kanskje høres ut. ♥

2 0 2 0

Jeg har blitt skikkelig bevisst på hva tankenes kraft kan gjøre, og jeg tror virkelig på at man får det man gir. Og jeg er helt sikker på at 2020 blir akkurat like fint som året som var! I år har jeg faktisk ingen nyttårsforsetter, jeg ønsker bare at alt skal fortsette å være slik det er. Alt jeg ønsker meg er å leve livet med en frisk familie, gode venner og kjæresten min. Jeg ønsker at jobb skal gå bra, og at skrivesperren jeg har kjent litt på det siste året skal forsvinne. For ja, det å gå inn i en helt ny epoke i livet bydde så absolutt på en liten skrivesperre som aldri helt slapp taket. Plutselig fikk jeg en ny livssituasjon jeg så gjerne ville verne litt om, og det var til tider vanskelig å vite hvordan jeg skulle sjonglere alt. Men jeg føler jeg klarte å finne en fin balanse, og er klar for å dele et helt nytt år sammen med dere.
Hvordan var 2019 for deg, og er du klar for et helt nytt år? Det er jeg! Mandagen skal jeg starte på trening, før det blir hjemmekontor resten av dagen og fokus på jobb. Jeg gleder meg! Gigaklem til dere alle

25 kommentarer på “DET BESTE ÅRET

 1. Siv renate skriver:

  Så herlig innlegg! Godt å ha deg tilbake på bloggen, har savnet deg her:) nydelig hund du har fått deg. Det er godt å høre at du hadde et fint 2019. Håper du får et like bra år i år:) ha en nydelig fin uke, skjønne du:) klem

 2. Ia skriver:

  Jeg har lest blogger din I mange år nå og jeg må si at jeg nesten føler at jeg kjenner deg. Det er så utrolig fint at du har fått det så bra! Det fortjener du virkelig! Gleder meg til å se hva som hender videre. Må også si at det jeg liker med deg er at du gjør din egen greie. Du springer ikke rundt på glamor eventer, reklamerer for tannbleking som bevist ikke har effekt og legger ut masse trutmunnbilder. De “vanlige” dagene og ordnene dine inspirerer og møter oss vanlige folk midt I hjertet! lykke til videre!

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå for en fin kommentar, tuusen takk <3 Ordentlig koselig å lese at du trives her inne 😀 Klemsi!

 3. Mette skriver:

  Et riktig godt nytt år, fineste Kristina ☆ ☆ ☆
  Så utrolig kjekt å høre at 2019 var et så bra år – ingen ting som er bedre enn det – og det blir det garantert også i år. Kjærligheten er jammen meg en fin ting ღ Gleder meg til å følge deg videre i 2020 også, du er så sprudlende skjønn, jordnær og en fin person – at det er bare såååååå koselig å titte inn her til deg. Skrivesperre er ikke lett, men jeg tenker som så at noen ganger så er det jo bare koselig å se bilder også – en trenger ikke å skrive så mye… Et bilde sier tusen ord det også ツ og det kan være en fin inspirasjon/ide/tips til oss som titter inn – samt at det er jo ingen feil å kopiere andre – for uansett så er det en annen stil og andre «settinger»… Jeg er sikker på at jeg koser meg når jeg titter innom her, uansett hva det er ღ Ønsker deg en superfin ukestart ☆ Klem fra Mette

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Mettemor <3 Og takk for så fine ord, de skal jeg uten tvil ta med meg i det nye året 😀 Håper mandagen din er så fin som den kan bli <3 God klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Mettemor <3 Og takk for så fine ord, de skal jeg uten tvil ta med meg i det nye året 😀 Håper mandagen din er så fin som den kan bli <3 God klem!

 4. Beate skriver:

  You are back! 😀 Det har jeg gledet meg til! WIIIII!
  Godt nyttår Kristina! <3
  Så deilig at du bare vil fortsette på det som var i 2019! Det betyr jo at du er på et godt sted, og det betyr alt! Jeg har det på samme måte egentlig, fortsette med de gode vanene jeg har skapt meg! Og pleie meg selv, si ja til det JEG vil, og si nei til det JEG vil! Da er jeg ganske happy altså! 😀 Gigaklem tilbake, fine! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, snille deg <3 Godt å være tilbake 😀 Og heia deg, det er helt lov å sette seg selv først 😀 <3

 5. A.N skriver:

  2019, kanskje det verste året i mitt liv, samtidig sluttet det fint. Mistet babyen vår nesten 6 mnd på vei i julen 2018 med termin i mai 2019, mistet storebroren min noen mnd senere. Ble gravid igjen, med et sykehusopphold på 3.5 mnd – men i desember kom den fineste premien, frisk og fin:) så i 2019 har jeg kjent på hele følelsesregisteret. Derfor har jeg tro på, og håp på at 2020 blir et fantastisk år <3 ikke lagt inn nyttårsforsetter som skal være begrensede, kun det som oppleves positivt. Bevege kroppen, spise sunt – men balansert, være mer med familie, venner og sette pris på noe så deilig som en hverdag i egen leilighet med mine rundt meg:) godt nyttår til deg, håper 2020 blir fint 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Sender deg gode klemmer, kjære deg! Livet er ikke for pyser, det er helt sikkert.. Håper 2020 blir alt du ønsker deg + enda litt til. Stor klem <3

 6. Thea Marie skriver:

  Fikk seriøst frysninger av å lese dette innlegget! Blir så glad på dine vegne, dette livet fortjener du virkelig <3

 7. Maren skriver:

  Godt nyttår, kjære Kristina! Jeg har kikket innom bloggen din hver dag selv om jeg veet at du har hatt juleferie <3 Her ble vi i romjula overrasket med å få innflyttingsdato til ny leilighet mye tidligere enn forventet; 3. mars. Jeg er derfor i full sving med å selge, gi bort og kvitte meg med ting som ikke skal være med på flyttelasset. 2020 blir året vi kjøpte noe eget og gjorde det til vårt felles hjem 😀

  • kristinaandersen skriver:

   SÅ hyggelig å lese Maren, ekstra godt å komme tilbake når ord som dette møter meg 😀 Og guuri så spennende med ny leilighet! Lykke til med alt <3

 8. Linn skriver:

  Blir så glad av å lese at du har det så bra! Ønsker at 2020 blir like bra om ikke enda bedre for deg og dine <3 Selv var 2019 et ganske herlig år,nesten litt kvalmt å skrive. Haha. Giftet meg med mannen i mitt liv i januar, fant ut vi skulle ha et lite vidunder i august og vi flyttet inn i hus i slutten av året. Nå venter vi spent på en liten gutt om 3 måneder så jeg håper og tror at 2020 blir minst like magisk <3 Ønsker deg alt det beste herlige du 🙂

 9. Guro skriver:

  Veldig fint å lese at 2019 var et så fint år for deg – ønsker deg like mye hell, lykke og kjærlighet i 2020! Tusen takk for at du er den du er her på bloggen; ærlig, oppriktig og «gjør din greie». Det settes veldig stor pris på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *