JULEFERIE

TAKK FOR I ÅR

I år som i fjor og året før der igjen, takker jeg for meg for i år og vil nyte noen dager med juleferie. Jeg gleder meg noe så innmari til 2020, og gleder meg også til å gi en oppsummering av året som har gått. For 2019 ble tidlig det beste året jeg har hatt i hele mitt liv ♥ Nå logger jeg av, og vil fokusere på de rundt meg uten å sitte med verken mobil eller laptop. Jeg håper du gjør det samme!

Vi sees igjen 6.januar ♥

 

3 kommentarer på “JULEFERIE

 1. Beate skriver:

  Fortsatt god jul til deg og dine, flotte Kristina! Håper du nyter max! Jeg har hatt en nydelig jul så langt med min kjernefamilie! Det er så hærlig det! ❤️ Gleder meg til et nytt år med bloggen din! Stor klem! ❤️

 2. Charlotte skriver:

  Nyt ferien! Det fortjener du virkelig! 🙂
  Plutselig er vi i 2020 og hverdagen starter for fullt 🙂
  Tiden og livet går jo helt vanvittig fort, så derfor er det svært viktig med dager som dette også, og ikke kun hverdager 😉
  Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *