JULEFERIE

TAKK FOR I ÅR

I år som i fjor og året før der igjen, takker jeg for meg for i år og vil nyte noen dager med juleferie. Jeg gleder meg noe så innmari til 2020, og gleder meg også til å gi en oppsummering av året som har gått. For 2019 ble tidlig det beste året jeg har hatt i hele mitt liv ♥ Nå logger jeg av, og vil fokusere på de rundt meg uten å sitte med verken mobil eller laptop. Jeg håper du gjør det samme!

Vi sees igjen 6.januar ♥

5 kommentarer

 1. Fortsatt god jul til deg og dine, flotte Kristina! Håper du nyter max! Jeg har hatt en nydelig jul så langt med min kjernefamilie! Det er så hærlig det! ❤️ Gleder meg til et nytt år med bloggen din! Stor klem! ❤️

 2. Lite velfortjent ferie

  1. Lite Vellfortjent 🙄🤔 er du serr

 3. Nyt ferien! Det fortjener du virkelig! 🙂
  Plutselig er vi i 2020 og hverdagen starter for fullt 🙂
  Tiden og livet går jo helt vanvittig fort, så derfor er det svært viktig med dager som dette også, og ikke kun hverdager 😉
  Klem 🙂

 4. Hei Kristina, ❤️ God jul! Jeg lurte på noen angående juletreet ditt, husker du skrev tidligere at det er fra hageland men at du ikke husker modell. Er det det samme som du hadde i forrige leilighet? Vet du høyden på det? Vet du om det er full PE (slik at det bare er støpte nåler) eller er det forskjell på «fra barene» slik at de innerste på treet er annerledes materiale enn de andre?

  Hilsen hun som er på jakt etter det perfekte treet og syns ditt er så fint 😂🎅

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *