ET ØNSKE OM EN RIKTIG GOD JUL

Ingen julaften uten at jeg titter innom her for å ønske dere, verdens beste gjeng, en riktig god jul  ♥ Takk for at dere år etter år klikker dere inn her, følger så ivrig med og stadig kommer med oppløftende ord. Dere er fantastiske alle sammen! Tenk at nå har jeg delt livet mitt med dere i over elve år? Det er elve julaftener, det! Jeg håper og tror det blir mange fler, for det å få dele litt av livet med en fin gjeng som dere er virkelig bare glede. I dag vil jeg si takk for at dere er de dere er, og takk for at dere lar meg drive med det jeg liker best!

GOD JUL

Jeg håper dere alle er omringet med masse kjærlighet denne dagen, og at julaften blir alt dere har håpet på. Jeg vil også sende en ekstra varm tanke til alle de som har mistet noen, kjenner på savn eller kanskje kjenner på livets utfordringer. En klem sendes din vei fra meg! Og til de av dere som er så heldige å føler at livet er godt – nyt det og vær takknemlig ♥ Min julaften tilbringes med verdens fineste kjæreste, før det blir julefeiring med hele familien. Som jeg gleder meg! Stor juleklem fra meg til deg ♥

14 kommentarer på “ET ØNSKE OM EN RIKTIG GOD JUL

 1. Mette skriver:

  En riktig god jule til deg og dine også Kristina ❤️ Nydelig julebilde av to skjønne ❤️ En glede å titte inn her til deg – nyt kvelden sammen med dine kjære. Her er vi straks på vei til mine foreldre for å feire kvelden med god mat og drikke – og masse pakker… Stor juleklem fra Mette

 2. Iselin skriver:

  God jul Kristina! Du er min favorittblogger med beina blanda på jorda. Du lever et liv mange kan kjenne seg igjen i. Du stiller opp på bloggen med joggedress og innrømmer at du spiser sjokolade midt i uka. Det liker jeg veldig godt ❤️

 3. Charlotte skriver:

  Har fulgt bloggen din i alle år. Du er en fantastisk person, og har fått ett utrulig fint hus som jeg elsker å se mye av.
  Veldig morsomt om du delte bildene av de 11 julaftenen. Eller generelt om før og nå bilder, artig å se forandringer. Goood jul videre

 4. Isabella skriver:

  God jul til deg også, du vakre flotte menneske! Håper du har verdens beste jul med familien, både de på to og de på fire. Kos deg masse med velfortjent juleferie, ro, glede og kjærlighet. ♥️♥️♥️
  Bella og William

 5. Julie skriver:

  Hvor er de sorte krukkene fra? ☺️(De store som står på gulvet). Har sett etter slike til min leilighet, men finner dem ikke..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *