LILLE JULAFTEN

GLEDES TIL NOK ET JULESELSKAP


Juleroen har skikkelig senket seg her hjemme og det er bare så koselig ♥ Vi har sett både The Holiday og Love Actually, to filmer jeg har sett hundre ganger men aldri blir lei. De må til hvert eneste år, da de er så fiine og gir så julestemning! Denne morgenen koser vi oss med julesokken her hjemme, med dyna i sofaen og julehygge på tv’n. Slike morgener er det beste med hele desember spør du meg.

I kveld blir det nok en gang fult hus her hjemme, vi venter besøk til koldtbord og jeg gleder meg så utrolig mye. Merker for alvor at jeg har blitt voksen denne julen her, hehe. I går var vi på storhandel for å handle inn til julens selskaper og jeg har aldri i hele mitt liv handlet så mye. Nå står jeg jo plutselig for flere av selskapene og maten selv, og det må jeg si er utrolig gøy. Sjukt koselig! Hva bruker dere lille julaften til? Her blir det å slappe av noen timer til, før jeg skal svinge meg på kjøkkenet og kokkelere til gjestene kommer. Nyt dagen, mine fine! Stor klem fra meg ♥

6 kommentarer på “LILLE JULAFTEN

  1. Anja skriver:

    Så koselig. I wanna be you. Jeg har flyttet hjem til foreldrene mine for julen, og ligger foreløpig i sengen med kaffe og Netflix julefilm, null stress. Så denne dagen skal jeg bruke til å gå tur, se litt mere film, trene litt og prøve å slappe av litt!!!
    Kos deg masse. Du er flink
    Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Comments are closed.