DESEMBERFAVORITTER

Annonse i samarbeid med Nakd.


Skjorte her.

Jeg har fått litt påfyll i garderoben min til julens happenings. Så gøy med noen nye, fine skjorter og ikke minst to deilige strikkegensere som jeg har bodd i siden de kom i posten. Jeg elsker ALT! Jeg har sagt det før, men sier det igjen: Nakd er liiiivets nettbutikk og jeg tror seriøst nesten hele garderoben min snart er derfra… Haha! Elsker konseptet med null toll, og ikke minst fri frakt og retur. Er jeg usikker på størrelser bestiller jeg ofte to, så sender jeg enkelt tilbake den jeg ikke passer. Null stress!

Ut 23.desember får dere 15% rabatt på alt hos NAKD med bruk av rabattkoden Andersen15 – den gjelder også på salgsvarer. Klemsi fra meeg! ♥

Ullgenser her.

Bluse her.

15 kommentarer

 1. Helt ute av tema, men hvor er Milo? Har du han enda? Savner han framfor kamera ❤️

  1. kristinaandersen

   Skrev nettopp et innlegg om det, hvis du blar litt bakover 🙂 Milo deler jeg på sammen med mine foreldre pga sykdom <3

 2. Posten må man betale 158kr (tollavgift) for uansett, ink. Mva. På nyåret. Grensa er 3000 nå fra nyåret 🙂 greit å informere om når det kommer til reklame fremover, bare en heads up. Så det ikke blir sure miner når de skal hente pakka si, når du sier tollfritt, ettersom mange risikerer nok å få pakka si på nyåret nå 🙂

  1. kristinaandersen

   Blir det toll på pakker sendt fra Norge?

   1. Nei, dette gjelder kun fra utlandet. Og det skal være avgift på 158 (?) pluss mva, ikke inkl. mva (12-25%). Dette er ikke toll, men merverdiavgift.
    Tollgrensa vil bli på 3000 ja, så handler man fra utlandet for over dette vil tollen komme i tillegg.
    Anyways, Nakd sender fra lager i Norge og vil ikke få denne ekstrautgiften uansett. Så bare shop som du vil fra Nakd uten å tenke på dét hvertfall, Kristina 🙂

   2. Blir det ikke sendt fra England når man bestiller fra NAKD? eller tar jeg feil?

 3. Hei! Hva syntes du om størrelsene til klærne fra na-kd? Jeg fikk nettop en kjole jeg har bestilt i posten, og den manglet ca 35 cm for å være i nærheten av str. 38 som jeg pleier å bruke 😅😅 hoho! Skal si det var et syn når jeg prøvde den 🤣

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg syns klærne der er normale i størrelsen. Ofte litt store heller 😅 Men angående kjoler er jeg mer usikker, det har jeg ikke bestilt så mye av <3

 4. Hei! Hva tenker du om at så mange influencere samarbeider med klesbutikker på nett (som selger billige klær i stor skala), i et miljøperspektiv? Jeg forstår at det er en jobb og at samarbeid og affliate-linker er nødvendig for inntekt. Men, er det nødvendig å fronte et stort forbruk av klær ovenfor unge lesere? Trenger man alltid noe nytt for å være interessant? Jeg håper du ikke tolker dette som et angrep, jeg forstår at du ikke mener noe vondt på noen måte og at det er mange influencere som pusher mye mer rabattkoder og forbruk enn du, men jeg skulle ønske meg en refleksjon rundt dette både fra deg og andre influencere. Jeg ønsker deg alt godt og synes du fronter gode verdier ellers. Stå på videre 🙂

  1. kristinaandersen

   Tolker det ikke som et angrep overhodet <3 Takk for at du deler din mening Stine, jeg bare orker ikke forsvare meg selv eller diskutere nå i hektike juledager 🙂 Klem!

   1. Så enig med Stine!
    Ellers er jeg veldig fornøyd med at det ikke har vært noe hår- og hudvitaminer og kollagen reklame i det siste. Thumbs up! Takk for en kjekk og inspirerende blogg for tiden

 5. Så fin! Synes du kledde alle plaggene bedre enn modellen 😊Ha en fin kveld.

  1. kristinaandersen

   Goding <3

 6. Hvor er de fine juletrærne fra? 😊

 7. Har du en rabattkode på bergans forsatt, eller kjem det snart en ny en?😊😇

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *