DESEMBERFAVORITTER

Annonse i samarbeid med Nakd.


Skjorte her.

Jeg har fått litt påfyll i garderoben min til julens happenings. Så gøy med noen nye, fine skjorter og ikke minst to deilige strikkegensere som jeg har bodd i siden de kom i posten. Jeg elsker ALT! Jeg har sagt det før, men sier det igjen: Nakd er liiiivets nettbutikk og jeg tror seriøst nesten hele garderoben min snart er derfra… Haha! Elsker konseptet med null toll, og ikke minst fri frakt og retur. Er jeg usikker på størrelser bestiller jeg ofte to, så sender jeg enkelt tilbake den jeg ikke passer. Null stress!
Ut 23.desember får dere 15% rabatt på alt hos NAKD med bruk av rabattkoden Andersen15 – den gjelder også på salgsvarer. Klemsi fra meeg! ♥

Ullgenser her.

Bluse her.

10 kommentarer på “DESEMBERFAVORITTER

  • kristinaandersen skriver:

   Skrev nettopp et innlegg om det, hvis du blar litt bakover 🙂 Milo deler jeg på sammen med mine foreldre pga sykdom <3

 1. B skriver:

  Posten må man betale 158kr (tollavgift) for uansett, ink. Mva. På nyåret. Grensa er 3000 nå fra nyåret 🙂 greit å informere om når det kommer til reklame fremover, bare en heads up. Så det ikke blir sure miner når de skal hente pakka si, når du sier tollfritt, ettersom mange risikerer nok å få pakka si på nyåret nå 🙂

   • VER skriver:

    Nei, dette gjelder kun fra utlandet. Og det skal være avgift på 158 (?) pluss mva, ikke inkl. mva (12-25%). Dette er ikke toll, men merverdiavgift.
    Tollgrensa vil bli på 3000 ja, så handler man fra utlandet for over dette vil tollen komme i tillegg.
    Anyways, Nakd sender fra lager i Norge og vil ikke få denne ekstrautgiften uansett. Så bare shop som du vil fra Nakd uten å tenke på dét hvertfall, Kristina 🙂

 2. Stine skriver:

  Hei! Hva tenker du om at så mange influencere samarbeider med klesbutikker på nett (som selger billige klær i stor skala), i et miljøperspektiv? Jeg forstår at det er en jobb og at samarbeid og affliate-linker er nødvendig for inntekt. Men, er det nødvendig å fronte et stort forbruk av klær ovenfor unge lesere? Trenger man alltid noe nytt for å være interessant? Jeg håper du ikke tolker dette som et angrep, jeg forstår at du ikke mener noe vondt på noen måte og at det er mange influencere som pusher mye mer rabattkoder og forbruk enn du, men jeg skulle ønske meg en refleksjon rundt dette både fra deg og andre influencere. Jeg ønsker deg alt godt og synes du fronter gode verdier ellers. Stå på videre 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Tolker det ikke som et angrep overhodet <3 Takk for at du deler din mening Stine, jeg bare orker ikke forsvare meg selv eller diskutere nå i hektike juledager 🙂 Klem!

   • Anni skriver:

    Så enig med Stine!
    Ellers er jeg veldig fornøyd med at det ikke har vært noe hår- og hudvitaminer og kollagen reklame i det siste. Thumbs up! Takk for en kjekk og inspirerende blogg for tiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *