KYLLING TIKKA MASALA

Kylling i tikka masala er så utrolig digg! Og vi lager det ofte her hjemme, det er faktisk en av de beste rettene jeg kan tenke meg og slik jeg lager det så tar det heller ikke så lang tid. Så gode smaker, indisk slår aldri feil. ♥

DU TRENGER:

Kyllingfilet – basmatiris – naanbrød – 1 hakket rødløk – 1 ss finrevet ingefær – 2 fedd finhakket hvitløk – 2 ss garam masala – 1 ts chilipulver – 1 boks knust tomat – 3 dl fløte – 2 dl creme fraiche – 2 ss paprikakrydder – 1 ts salt – 1 ts sukker

SLIK GJØR DU:

 Skjær kyllingfileten i passe store biter, brun i en stekepanne med to ss olje i. Bland sammen alle ingrediensene til sausen, ha i stekepannen sammen med kyllingen og la småkoke i tyve minutter. Ønsker du sausen helt jevn slik som meg, så kjører du den med en stavmikser før du heller den over kyllingen. Kok opp ris, varm naanbrød og server med en god salat.

Mums! Jeg har aldri prøvd meg på hjemmelaget naanbrød, har dere en god oppskrift å dele? Så kan jeg prøve ut en dag jeg har god tid, det er garantert supergodt! Disse kjøpte jeg ferdig og det var naanbrød med hvitløk, veldig gode de også! Håper det smaker ♥

10 kommentarer

 1. Hei Kristina! Dette så superdigg ut. Selv elsker jeg og kjæresten min indisk mat, men jeg har vært alt for dårlig på å lage fra bunnen av. Det må det bli en forandring på! Kan jeg spørre hva slags type garam masala krydder du bruker? Også må jeg få si at dere har fått det så utrolig fint hjemme! Ønsker deg og dine en kjempefin jul!🤩

  1. kristinaandersen

   Den de selger på Kiwi 😀 Tuusen takk, snille Julie <3 God klem

   1. Takk for svar ❤️ Klem fra meg!

 2. Hei! Den klart beste naan oppskriften ( i mine øyne) https://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/incredible-naan-breads/
  Kos deg!

  1. kristinaandersen

   Ooooh, takk for link 😀

 3. Dersom du ønsker å lage retten vegetar, kan du erstatte kyllingen med kikerter, da vil den hete Chana masala 🙂 Elsker indisk, og er så heldig at jeg jobber med pakistanere, så har fått prøvd litt hjemmelaget mat, det er helt nydelig =)

  1. kristinaandersen

   Takk for gøy tips LH! Det må jeg prøve 😀

 4. Med mangosalsa til 😉 😀 Den oppskriften så utrolig god ut,den må prøves 😀 Vil samtidig ønske deg og dine ei riktig god jul <3

  1. kristinaandersen

   Så koselig, goood jul til deg også Hilde <3

 5. Du MÅ prøve hjemmelagde nan-brød! Du kommer ikke til å ville gå tilbake til de butikk-kjøpte etterpå, hehe 🙂 Det er faktisk ganske gøy å lage også, men krever litt tid. Jeg liker å bruke denne oppskriften fra godt: https://www.godt.no/oppskrift/567/indisk-nanbroed, og som topping pleier jeg å kjøpe ferdig hvitløkssmør som jeg smelter kjapt i mikro og smører rikelig på med. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *