KYLLING TIKKA MASALA

Kylling i tikka masala er så utrolig digg! Og vi lager det ofte her hjemme, det er faktisk en av de beste rettene jeg kan tenke meg og slik jeg lager det så tar det heller ikke så lang tid. Så gode smaker, indisk slår aldri feil. ♥

DU TRENGER:

Kyllingfilet – basmatiris – naanbrød – 1 hakket rødløk – 1 ss finrevet ingefær – 2 fedd finhakket hvitløk – 2 ss garam masala – 1 ts chilipulver – 1 boks knust tomat – 3 dl fløte – 2 dl creme fraiche – 2 ss paprikakrydder – 1 ts salt – 1 ts sukker

SLIK GJØR DU:

 Skjær kyllingfileten i passe store biter, brun i en stekepanne med to ss olje i. Bland sammen alle ingrediensene til sausen, ha i stekepannen sammen med kyllingen og la småkoke i tyve minutter. Ønsker du sausen helt jevn slik som meg, så kjører du den med en stavmikser før du heller den over kyllingen. Kok opp ris, varm naanbrød og server med en god salat.


Mums! Jeg har aldri prøvd meg på hjemmelaget naanbrød, har dere en god oppskrift å dele? Så kan jeg prøve ut en dag jeg har god tid, det er garantert supergodt! Disse kjøpte jeg ferdig og det var naanbrød med hvitløk, veldig gode de også! Håper det smaker ♥

9 kommentarer på “KYLLING TIKKA MASALA

  1. LH skriver:

    Dersom du ønsker å lage retten vegetar, kan du erstatte kyllingen med kikerter, da vil den hete Chana masala 🙂 Elsker indisk, og er så heldig at jeg jobber med pakistanere, så har fått prøvd litt hjemmelaget mat, det er helt nydelig =)

  2. Hilde skriver:

    Med mangosalsa til 😉 😀 Den oppskriften så utrolig god ut,den må prøves 😀 Vil samtidig ønske deg og dine ei riktig god jul <3

  3. Mari skriver:

    Du MÅ prøve hjemmelagde nan-brød! Du kommer ikke til å ville gå tilbake til de butikk-kjøpte etterpå, hehe 🙂 Det er faktisk ganske gøy å lage også, men krever litt tid. Jeg liker å bruke denne oppskriften fra godt: https://www.godt.no/oppskrift/567/indisk-nanbroed, og som topping pleier jeg å kjøpe ferdig hvitløkssmør som jeg smelter kjapt i mikro og smører rikelig på med. Lykke til!

Comments are closed.