ÅRETS JULEGAVER

HO-HO-HO

THIS YEARS X-MAS WRAPPING

Årets julegaver ser slik ut, og jeg er så fornøyd! Cirka alle som har vært her siden første desember har spurt om gavene er falske, og jeg kan vel eeeegentlig forstå hvorfor…😂 Men alle var ferdige til da, så desembers mål var nådd! Så ufattelig deilig å slippe unna dette med å stresse rundt i butikkene for å hastekjøpe gaver, hehe. I år gikk jeg for naturfarget papir, med bånd i både hyssig og burgunder. Oooog cancycanes på noen, mens det er grønt på de andre! Halve moroa med å gi bort gaver er innpakningen i mine øyne, det er så koselig å legge sjela litt i det og pakke inn selv. Er du ferdig med årets julegaver, eller har du enda litt igjen? ♥

10 kommentarer på “ÅRETS JULEGAVER

    • kristinaandersen skriver:

      Det kom opp når vi snakket om navn, syns det var så annerledes og fint. Aldri hørt om noen andre hunder som heter det<3

  1. Solveig skriver:

    Liker stilen din så godt! Kan jeg spørre hvor du fant velourbånd? Og de fine candy canesene? Og hva med de «Merry Christmas»-lappene? God jul fra Solveig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *