VALPELIVET, SØVNLØSE NETTER OG JULESELSKAP

Hei fine dere ♥ I går flatet jeg helt ut, med sår hals og dårlig form. Ikke oppe og nikket i det hele tatt. En liten valp som ikke vil sove om nettene har tatt på, så når snille svigers ville passe han i går sa vi mildt sagt ja takk. Jeg sov elve timer i natt og kunne sikkert sove i elve til… Fint å se hva som venter en gang man får barn, for en ting må jeg si: en valp må jo være verdens beste prevensjonsmiddel?! Jeg er totalt utslitt, haha! Målte er verdens skjønneste lille, men vi sliter som dere sikkert forstår veldig med han om nettene. Eneste måten han vil sove litt på er hvis buret ligger bak senga og hodene våre, men da sniker han seg ut så fort vi har sovnet og tramper rundt i senga vår som en dinosaur for å finne en behagelig liggestilling til seg selv. Altså, jeg har ikke ord! 😂

Dette skjedde forøvrig femten sekunder etter dette bildet ble tatt:

#LIVET

Her må man ha øyner i nakken, haha! Uansett. Siden sist har jeg egentlig lugget strak ut, men på søndag hadde vi en superkoselig dag her hjemme. Vi hadde min familie og svigers på besøk, med god middag, julekaker og pakkeleken. Sistnevnte har blitt en slager i selskapene, det er så latterlig gøy og må bare anbefales videre! Kjøp en haug av pakker, godterier og bruksting som f.eks sminkeservietter, håndsåpe, dusjsåpe, vaskemidler, morsomme ting til kidsa og slike ting. Trenger ikke være dyrt i det hele tatt, ti kroner per pakke kommer man langt med. Pakk inn, strø pakkene på bordet og trill terning! Når man f.eks får en sekser på terningen kan man ta en pakke, og slik holder man på til alle pakkene er borte. Så begynner moroa! Sett på en stoppeklokke på ti minutter, og stjel pakkene fra hverandre hvis man får en ny sekser. Det blir fort at noen ender opp med en haug av pakker, mens andre (les: meg…) ender opp med null.. Garanterer høy stemingsfaktor rundt bordet, det er så gøy!
Hvordan har dere det, fine folk? Og er dere ferdige med pakkene og alt som hører med? Det er heldigvis jeg og det kunne jeg ikke vært mer glad for, hehe. Vi sees igjen snart, enn så lenge må dere ha en superduper tirsdag! God klem ♥

34 kommentarer på “VALPELIVET, SØVNLØSE NETTER OG JULESELSKAP

 1. Linn skriver:

  Hei! Veldig fine gulvtepper, hvor er de fra? Ser du tidligere har skrevet at de er fra Kapp, men klarer ikke å google meg fram til en nettside eller butikk som heter dette? Kan du legge ved link? Er du fornøyd med kvaliteten?

  • kristinaandersen skriver:

   Bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Kommer med en fiin rabatt her på nyåret, vi fikk en rabatt selv når vi bestilte 🙂 Klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Milo har aldri vært i bur, annet enn når han går inn selv. Og de to i bur funker ikke, de leker og koser hele tiden – så det går ikke. <3

 2. Silje skriver:

  Hei, jeg tenkte på lille Målte og søvnløsheten deres og ville dele noen tanker som kanskje kunne være til hjelp:) For alle pattedyr er det normalt og instinktivt å samsove. Målte har mest sannsynlig lagt tett sammen med mor og eventuelle søsken hver natt, før hun kom til dere, og det er derfor ikke naturlig for henne å roe seg alene når hun skal sove. Hun søker instinktivt flokken sin, som nå er dere. Hvis man har dette i bakhodet, er det gjerne lettere å finne en god løsning for alle:)

 3. Jeanette skriver:

  haha,en liten ramp han der! Hvorfor skriver du alltid elve? Elleve skrives det! sorry,men irriterer meg litt for mye over skrivefeil 😛

 4. AnneSiri skriver:

  Dette med Målte drar meg rett tilbake til tiden hunden vår var valp. Første natta med hunden vår, sov vi på hotell. Vi fikk lov av de ansatte å ha han med oss, mot at han skulle sove i bur. Det gikk jo ikke akkurat som planlagt og det endte med at han sov ( styrte rundt) og tisset over alt på hele rommet… Altså i senga vi sov i var det en glipe i midten, hvor valpen tisset sikkert 174 ganger ila natta. Vi var veeeldig kjappe med å sjekke ut morgenen etter, og jeg tørr ikke tenke på hva de som vasket det rommet må ha tenkt om oss haha!

  • Siri skriver:

   Fy søren så ekkelt, går det an å være så ansvarsløs! Håper du selv får et nedpissa hotellrom hver gang du bor borte resten av livet!
   Valpen min tissa på toget en gang, vasket selvfølgelig selv.
   Valp er forresten slitsomt, men det varer jo bare noen uker – mens en baby kan gi deg søvnmangel i årevis 😛

 5. Christina skriver:

  Slitsomt med søvnløse netter. Har 2 unge hunder selv, som vi ønsker skal kunne sove i bur om natten. Med hund nr. 1 gikk det veldig fint. Han fikk sove inne på samme rom som oss en god stund før han ble plassert i gangen rett utenfor.
  Med hund nr. 2 gikk det ikke like greit. På dagtid gikk hun frivillig inn i buret, tok med seg godbiter og lekte der, og det var hennes «friplass». Men så fort jeg lukket døra til buret ble hun kjempe stressa. Vi måtte rett og slett gjøre hele prosessen i mye tregere tempo en jeg hadde håpt, men det gikk til slutt. Små steg om gangen. Jeg plasserte buret mellom døra, senga og veggen, slik at hun kunne ligge rett i nærheten. Da hadde hun tilgang til ca. 1 m2 og buret. Etterhvert godtok hun å sove med lukket dør. Så flyttet hun i gangen utenfor. Til slutt sov begge hundene i bur på eget rom gjennom natten.
  Lykke til med Målte, han virker utrolig skjønn 🙂 Anbefaler små steg frem mot målet.

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for tips Christina <3 Vi får prøve oss litt frem 😀 Heldigvis er han om du sier utrolig skjønn, smelter jo helt av han. Bare ikke på nettene, haha <3

  • kristinaandersen skriver:

   Den svarte er fra Slettvoll, og den lyse er fra Fagmøbler. Men sistnevnte anbefales ikke, den er fiin – men dødsvond.. AU!

 6. kristinaandersen skriver:

  Godt å lese Maiken <3 Milo var en så utrolig snill valp, så jeg er litt i sjokk kan du si… Haha! Bare å glede seg til han vokser litt mer opp tenker jeg <3

 7. kristinaandersen skriver:

  Takk Victoria! Bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Kommer med en fiin rabatt her på nyåret, vi fikk en rabatt selv når vi bestilte 🙂 Klem!

 8. Beate skriver:

  Så koselig med juleselskap! 😀 Det er bare SÅ lekkert hos dere!!! Dåååner! Haha! 😉 Åhhh, jeg blir sliten i hodet av at folk skal rette på skrivefeil hele tiden… Baaah! Det finnes vel viktigere ting å bry seg om, vel? Gaaad! God klem til deg, fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *