VALPELIVET, SØVNLØSE NETTER OG JULESELSKAP

Hei fine dere ♥ I går flatet jeg helt ut, med sår hals og dårlig form. Ikke oppe og nikket i det hele tatt. En liten valp som ikke vil sove om nettene har tatt på, så når snille svigers ville passe han i går sa vi mildt sagt ja takk. Jeg sov elve timer i natt og kunne sikkert sove i elve til… Fint å se hva som venter en gang man får barn, for en ting må jeg si: en valp må jo være verdens beste prevensjonsmiddel?! Jeg er totalt utslitt, haha! Målte er verdens skjønneste lille, men vi sliter som dere sikkert forstår veldig med han om nettene. Eneste måten han vil sove litt på er hvis buret ligger bak senga og hodene våre, men da sniker han seg ut så fort vi har sovnet og tramper rundt i senga vår som en dinosaur for å finne en behagelig liggestilling til seg selv. Altså, jeg har ikke ord! 😂

Dette skjedde forøvrig femten sekunder etter dette bildet ble tatt:

#LIVET

Her må man ha øyner i nakken, haha! Uansett. Siden sist har jeg egentlig lugget strak ut, men på søndag hadde vi en superkoselig dag her hjemme. Vi hadde min familie og svigers på besøk, med god middag, julekaker og pakkeleken. Sistnevnte har blitt en slager i selskapene, det er så latterlig gøy og må bare anbefales videre! Kjøp en haug av pakker, godterier og bruksting som f.eks sminkeservietter, håndsåpe, dusjsåpe, vaskemidler, morsomme ting til kidsa og slike ting. Trenger ikke være dyrt i det hele tatt, ti kroner per pakke kommer man langt med. Pakk inn, strø pakkene på bordet og trill terning! Når man f.eks får en sekser på terningen kan man ta en pakke, og slik holder man på til alle pakkene er borte. Så begynner moroa! Sett på en stoppeklokke på ti minutter, og stjel pakkene fra hverandre hvis man får en ny sekser. Det blir fort at noen ender opp med en haug av pakker, mens andre (les: meg…) ender opp med null.. Garanterer høy stemingsfaktor rundt bordet, det er så gøy!

Hvordan har dere det, fine folk? Og er dere ferdige med pakkene og alt som hører med? Det er heldigvis jeg og det kunne jeg ikke vært mer glad for, hehe. Vi sees igjen snart, enn så lenge må dere ha en superduper tirsdag! God klem ♥

52 kommentarer

 1. Bildene på veggen, hvilken kunstnere?

  1. kristinaandersen

   Antony Gormley

 2. Hei! Veldig fine gulvtepper, hvor er de fra? Ser du tidligere har skrevet at de er fra Kapp, men klarer ikke å google meg fram til en nettside eller butikk som heter dette? Kan du legge ved link? Er du fornøyd med kvaliteten?

  1. kristinaandersen

   Bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Kommer med en fiin rabatt her på nyåret, vi fikk en rabatt selv når vi bestilte 🙂 Klem!

 3. Karin nielsen

  Hvis han sover i samme bur som milo?

  1. kristinaandersen

   Milo har aldri vært i bur, annet enn når han går inn selv. Og de to i bur funker ikke, de leker og koser hele tiden – så det går ikke. <3

 4. Savner virkelig ikke valpetiden. Vi syns den var ganske grusom igrunn. Vi hadde en skikkelig piraja som bet seg fast i buksebein og alt som var 🙈 Hva med å lære han at han ikke får være i senga, samt total ignorering når han styrer på natten? Lykke til. Og husk, det blir bedre ❤️

  1. kristinaandersen

   Yes, det har vi også. Utrolig at vi har tær igjen egentlig…😂😂 Ignoreren vi han så hyler han til jeg får nok, så det går heller ikke. Vi får prøve oss litt frem, håper det løsner snart <3

 5. Teajuliane@hotmail.com

  Hvor er stuebordet ditt ifra?

  1. kristinaandersen

   Skeidar.

 6. Så gøy å se litt mer av stuen, den er altså så nydelig og jeg kunne flyttet rett inn ❤️ Håper formen din blir bedre!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, snille <3

 7. Hei, jeg tenkte på lille Målte og søvnløsheten deres og ville dele noen tanker som kanskje kunne være til hjelp:) For alle pattedyr er det normalt og instinktivt å samsove. Målte har mest sannsynlig lagt tett sammen med mor og eventuelle søsken hver natt, før hun kom til dere, og det er derfor ikke naturlig for henne å roe seg alene når hun skal sove. Hun søker instinktivt flokken sin, som nå er dere. Hvis man har dette i bakhodet, er det gjerne lettere å finne en god løsning for alle:)

  1. kristinaandersen

   I know, Silje <3 Men slitsomt er det, hehe..

 8. For å berolige deg, jeg syns det var verre med valp enn med baby 😛 😀

  1. kristinaandersen

   Verste er at jeg faktisk ikke tviler på at dette er sant 😂 Men godt å lese, haha! <3

 9. Hei Kristina,
  Hvor er den fine sofaen din fra?🤩

  1. kristinaandersen

   Fagmøbler. Anbefales derimot ikke, den er supervond og vi blir nok å bytte den ut ettervært:)

 10. Hvor er den lyse sofaen fra? 🙂
  Dere har det så fint hjemme!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille! Fagmøbler 🙂

 11. Hei! Det staves elleve ikke elve 😀

 12. haha,en liten ramp han der! Hvorfor skriver du alltid elve? Elleve skrives det! sorry,men irriterer meg litt for mye over skrivefeil 😛

  1. kristinaandersen

   Gikk litt fort i svingene her, beklager.

 13. Kan jeg spørre hva gulvet deres heter og hvor det er kjøpt?😊 nydelig!

  1. kristinaandersen

   Usikker Silje, skal spørre Preben <3

 14. Valpen er jo bare så skjønn 😍 Ps! Regner med du mente elleve timer og ikke elve. Fort gjort å gjøre feil! Ha en fortsatt fin dag!

  1. kristinaandersen

   :))

 15. Sykt fin den lyse sofaen! Har du link, eller hvor er den fra?😀

  1. kristinaandersen

   Fagmøbler 🙂 Den er fin, men ikke god… 😂

 16. Dette med Målte drar meg rett tilbake til tiden hunden vår var valp. Første natta med hunden vår, sov vi på hotell. Vi fikk lov av de ansatte å ha han med oss, mot at han skulle sove i bur. Det gikk jo ikke akkurat som planlagt og det endte med at han sov ( styrte rundt) og tisset over alt på hele rommet… Altså i senga vi sov i var det en glipe i midten, hvor valpen tisset sikkert 174 ganger ila natta. Vi var veeeldig kjappe med å sjekke ut morgenen etter, og jeg tørr ikke tenke på hva de som vasket det rommet må ha tenkt om oss haha!

  1. kristinaandersen

   OMG!! 😂😂😂

  2. Fy søren så ekkelt, går det an å være så ansvarsløs! Håper du selv får et nedpissa hotellrom hver gang du bor borte resten av livet!
   Valpen min tissa på toget en gang, vasket selvfølgelig selv.

   Valp er forresten slitsomt, men det varer jo bare noen uker – mens en baby kan gi deg søvnmangel i årevis 😛

 17. Slitsomt med søvnløse netter. Har 2 unge hunder selv, som vi ønsker skal kunne sove i bur om natten. Med hund nr. 1 gikk det veldig fint. Han fikk sove inne på samme rom som oss en god stund før han ble plassert i gangen rett utenfor.

  Med hund nr. 2 gikk det ikke like greit. På dagtid gikk hun frivillig inn i buret, tok med seg godbiter og lekte der, og det var hennes «friplass». Men så fort jeg lukket døra til buret ble hun kjempe stressa. Vi måtte rett og slett gjøre hele prosessen i mye tregere tempo en jeg hadde håpt, men det gikk til slutt. Små steg om gangen. Jeg plasserte buret mellom døra, senga og veggen, slik at hun kunne ligge rett i nærheten. Da hadde hun tilgang til ca. 1 m2 og buret. Etterhvert godtok hun å sove med lukket dør. Så flyttet hun i gangen utenfor. Til slutt sov begge hundene i bur på eget rom gjennom natten.

  Lykke til med Målte, han virker utrolig skjønn 🙂 Anbefaler små steg frem mot målet.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Christina <3 Vi får prøve oss litt frem 😀 Heldigvis er han om du sier utrolig skjønn, smelter jo helt av han. Bare ikke på nettene, haha <3

 18. Ida Lauritsen

  Så fint du har det <3 hvor er den svarte og den lyse sofaen fra? Navn? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den svarte er fra Slettvoll, og den lyse er fra Fagmøbler. Men sistnevnte anbefales ikke, den er fiin – men dødsvond.. AU!

 19. Hvor er de svarte blomsterpottene din ifra? ❤️🥰😍

  1. kristinaandersen

   OooH mener jeg de heter, haha 😀

 20. Det skrives elleve* , ikke elve….

 21. Hva er navnet på teppet? Kjempefint 😊

  1. kristinaandersen

   Takk Victoria! Bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Kommer med en fiin rabatt her på nyåret, vi fikk en rabatt selv når vi bestilte 🙂 Klem!

 22. Jeg er helt enig i at en valp må være det beste prevensjonsmiddelet. Vår er 5 måneder nå, og det går heldigvis bedre, men på et tidspunkt satt jeg på gulvet og grein da samboeren min var borte på jobb en hel uke og jeg hadde eneansvaret😅

  Vi hadde valpen inne på soverommet i lukket bur de to første dagene, deretter sov jeg inne på stua i ei natt ved siden av buret, før vi til slutt endte med å sette buret i gangen utenfor soverommet med åpen dør inn til oss. Men buret har hele tiden vært lukket. Han prøvde seg med klynking de første dagene på gangen, men da gav vi bare lyd uten å se til ham, slik at han ikke skulle tenke at vi kom løpende med en gang han lagde lyd.

  Det funket for oss, men er det en ting jeg har skjønt etter å ha blitt hundeier, er det at ingen valper er like😅 og så mye mer arbeid enn jeg hadde trodd. Det er godt de er søte for å si det sånn🙈

  1. kristinaandersen

   Er så godt å lese at du aner ikke! Fordi jeg har seriøst lurt på om det er jeg som ikke tåler noen ting 😂 Men valp ER så slitsomt at man kan grine i blant, haha – huff! Takk for tips Elisabeth, vi skal prøve her hjemme å sette han utenfor soverommet i natt. Nå har han vært her i over tre uker, så det bør gå fint <3

 23. Hehe! Føler virkelig med deg! Fikk selv sjokk hvor krevende det var med valp! Det kom noen tårer underveis når det var på det verste (biting som f.eks…..) men hold ut! Til slutt går det over! Nå har vi veeerdens beste hund på snart 2 år 😍

  1. kristinaandersen

   Godt å lese Maiken <3 Milo var en så utrolig snill valp, så jeg er litt i sjokk kan du si… Haha! Bare å glede seg til han vokser litt mer opp tenker jeg <3

 24. Hei! For et helt nydelig hjem dere har! Alt er virkelig så gjennomført og SÅ fint😍 Kan jeg spørre hvor bordet og puffen er ifra?❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Henriette, så koselig! Begge deler er fra Skeidar 🙂 Klem!

 25. Og vi som har tenkt å skaffe oss vår første hund😂 må si jeg revurderer det litt etter å ha lest dette😂

  Må bare si at jeg elsker bloggen din, Kristina😊 du er virkelig min favorittblogger og et flott forbilde! Blir så glad av å være her inne:) Masse lykke til med Målte og god bedring til deg«3

  Klem

  1. kristinaandersen

   HAHA! Neei, ikke revurder det. Hund er det koseligste i verden, er bare valpetiden som tar litt på…😂😂 Tuusen takk for gode ord Christina, blir så glad <3 Klem!

 26. Så koselig med juleselskap! 😀 Det er bare SÅ lekkert hos dere!!! Dåååner! Haha! 😉 Åhhh, jeg blir sliten i hodet av at folk skal rette på skrivefeil hele tiden… Baaah! Det finnes vel viktigere ting å bry seg om, vel? Gaaad! God klem til deg, fine! <3

 27. Hvor er bordet fra? Og hører den «puffen» med? Hvis ikke, hvor er den også kjøpt? 🤩

  1. kristinaandersen

   Begge deler er fra Skeidar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *