JULENS BESTE SERIE

Denne serien tror jeg mange kan kjenne seg igjen i, inkludert meg selv. For rekk opp alle som var drita lei av maset om at «nåå må du snart finne deg en kjæreste» når man var singel? Det var i hvert fall jeg. Så til de grader. Og det er nettopp det denne serien, Hjem Til Jul, handler om. Noe jeg elsker. For herregud så slitsomt det er med det eviget jaget og maset om at man må være to, at det på en måte ikke er innafor å ha det godt alene og faktisk ville vente til man treffer det mennesket alt bare klaffer med. Jeg er glad jeg aldri stresset og hadde det så fint som singel som det jeg hadde, for plutselig en dag traff jeg det som nå er kjæresten min og han var et sånt menneske jeg bare kjente på hele meg at jeg aldri kunne vært uten. Og han hadde jeg ikke møtt hvis jeg skulle hørt på presset rundt meg, om at nå var det på tide å sette opp tempoet med å finne seg noen… Nei, jeg er så glad jeg ventet. Det å være singel trenger overhodet ikke å betyr at man er ensom. ❤️

HJEM TIL JUL

Så, en liten forklaring om hva Hjem til Jul handler om. 30 år gamle Johanne, som ble singel for tre år siden og stadig får kjenne på kjærestepresset fra de rundt seg. For Johanne har egentlig alt, en god jobb som sykepleier, gode venner, en fin familie og generelt en haug av mennesker som bryr seg. Problemet er at hun er singel og det syns mange rundt henne er fryktelig dumt. En dag skryter Johanne på seg en kjæreste for å slippe maset, og forteller at hun skal ta han med seg hjem til jul. Da er det i gang: en haug av dater for å få seg en mann. Og her skjer det så mye hysterisk at jeg seriøst ler av bare tanken. Jeg sier bare en ting: skituren med sportyfyren…. De som vet, vet! Jeg døde. 😂
Serien handler om mye mer enn dette og jeg elsker baktanken med hele greia. Det vil dere forstå hvis dere trykker play! Hjem Til Jul finner du på NetFlix, og jeg måå bare spørre. Kommer det en sesong to her? Please si ja!

18 kommentarer på “JULENS BESTE SERIE

 1. Eli skriver:

  Hei!
  Har tittet litt på bloggen din en gang i blant de siste ukene, og kjenner at det er så koselig å lese det du skriver og jeg blir så inspirert av bildene dine. Du har et nydelig hjem! Ekstra fint var det å lese dette innlegget om at du ikke har stresset med å finne deg en type. Har møtt litt gutter, men kjenner selv at ingen er de virkelige rette, og har vel kjent litt på det stresset som du har klart å la være å kjenne på. Vet ikke når du møtte din type, men jeg er nå bare 23 og kjenner jeg er mer motivert til å gå inn det nye året som singel og lære meg å ha det fint alene, og vente på han som virkelig føles rett.
  Du har nå fått deg en ny leser! 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Herligehet så koselig å lese Eli, tuusen takk! 23 år er ingen alder, og forsåvit ikke 30 heller om du hadde vært det. Kjærligheten kommer når man minst venter det, tro meg <3 God klem!

 2. Cecilie skriver:

  Hei Kristina! Kan du lage en video/tutorial for hvordan du lager de fine flettene du har på bildene med den røde Bergansjakka? Var superfint!

 3. Marion skriver:

  Hei Kristina.
  Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på. Du blogger mindre og mindre, og plutselig kan det gå to dager uten at du blogger eller godkjenner kommentarer på tidligere innlegg. Hva fyller du arbeidsdagen din med? Er det virkelig så mye som skjer behind the scenes som vi lesere ikke ser? Sammenlikner deg for eksempel med CBE, hvor man tydelig ser at bloggen og alt utenom krever mye jobb og tid. Hva gjør du de dagene du ikke blogger? Hadde vært interessant å vite hvordan en normal arbeidsdag ser ut for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *