JULESOKKER, STØVSUGER OG SPONSKUTT

Hei på deg ❤️ Og goood fredag! Denne helgen har jeg gledet meg skikkelig, for den er smekket med fine planer. Det blir noen skikkelig julete dager, og det gjør meg så glad! Og noe annet som gjør meg glad: den nye støvsugeren vår. Husker dere jeg fortalte at jeg ville kjøpe en sånn ny trådløs greie? Det har jeg gjort og livet blir aldri det samme. Årets beste kjøp, uten tvil! Det er faktisk helt sjukt hvor mye støv den tar med seg som ikke en vanlig støvsuger gjør (den har sånn genialt lys som viser aaalt støvet!), og ikke minst hvor gøy det har blitt å støvsuge i vei her i heimen, haha! Flere av dere anbefalte sterkt å kjøpe robotstøvsuger, men jeg syns de bråker så sykt og jeg hadde blitt gal av å ha den svevende rundt på gulvet om dagene. Og, jeg er så cray at jeg liker å gjøre det sjæl – for å være 100% sikker på at alt går med. Kanskje jeg endrer mening om noen år, men til dere som har spurt – trådløs støvsuger er livet og anbefaleeees på det varmeste! Hilsen Kristina 42 år…. 😂

DE FINESTE JULESOKKENE

Ellers må jeg jo vise de fine julesokkene våre! De ble med hjem i kofferten fra London. Egentlig hadde jeg bestilt fra USA på nettet, men de kom aldri frem til min store skuffelse og etter nesten to måneder ga jeg opp håpet. Så da kjøpte vi disse, meeen nøyaktig tre timer etterpå fikk jeg beskjed om at de andre hadde kommet i retur til avsender og at de nå skulle bli sendt på nytt. Så da får vi dobbelt opp, gitt! Noe så irriterende og tullete dyrt…..

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Denne dagen starter jeg med et etterlengtet frisørbesøk, noe som selvfølgelig må til før jul. Jeg har droppet alle samarbeid på slike ting og betaler med glede sjæl, for det er bare til å innrømme det: hvem søren bryr seg om å se bilder av at jeg farger etterveksten? Kanskje mer givende den tiden jeg hadde tre kilo extensions herfra til månen, men den tid er forbi og jeg bare… orker ikke. Så deilig å gå til frisøren som er normalt menneske og slippe å plage dere med det, haha! Vi skrives igjen i helgen, fine folk! Enn så lenge må dere ha en super start på fredagen<3

38 kommentarer på “JULESOKKER, STØVSUGER OG SPONSKUTT

 1. Beate skriver:

  Åhhh, det er bare SÅ lekkert hos dere!!! Det juletreet….. ahhhh! Jeg sprenges av de döds söte pepperkakene! Haha! 😉 De juleströmpene var alldeles nyyydelig også! Håper du får sendt de andre i retur! 😉 Og jeg er helt enig med deg angående stövsuging! Man må gjöre det selv for å bli helt fornöyd, når man er litt loco! 😉 Og robotene kan vel ikke nå helt i hjörnene vel? Stor helge klem til deg, superstar! <3

 2. TLi skriver:

  Hei
  Har både trådløs støvsuger og robbot deilig når man må jobbe sent, blir mye hår med to katter. Setter den på når jeg drar fra jobb slipper da og høre på den.
  Elsker min trådløse

 3. Elisabeth skriver:

  Hahahaha, så enige ang frisør! Får være måte på 🙂 tenker på en viss annen blogger som drar med både mann (og barn) , huff stakkar mann, og ja det blir kjedelig i lengden for oss lesere. Du er ett flott forbilde, med sunne og fornuftige holdninger og valg! ⭐️❤️

 4. Heidi skriver:

  Har både trådløs støvsuger og robotstøvsuger, kjøpte dette så fort jeg fikk egen leilighet da jeg var 22, haha. Alt for å gjøre rengjøringen litt lettere 😀

 5. kristinaandersen skriver:

  Okeeei, nå ble jeg nyskjerrig kjente jeg 😀 Haha! Takk for tips Stine, skal uten tvil notere meg navnet og lese meg litt opp 😀 Håper helgen din blir fiiin <3

  • Eirin skriver:

   Heilt einig, den er verkeleg bra!
   Og koster ikkje mykje heller med tanke på hva du får (3.800 kr). Eg setter den på kvar dag når eg er på jobb. Kan òg vele at den skal ta unngå bestemte områder i huset som om feks leikene ikkje er rydda ein dag eller så kan du støvsuge bestemte områder- typisk kjykkenet etter matlaging. Og den har mopp!

 6. Johanne skriver:

  Ser for meg at du er tidenes bonusmamma, tenkte sånn på podcast episoden din der du snakker så fint om din far ❤️ dere har det så fint!

 7. Linn skriver:

  Jeg skjønner godt du ville ha en skikkelig støvsuger, men signerer alle roborock fan, livet blir aldri det samme igjen:p Med en røytende hund, er det helt gull! Støvsuger over alle gulv + sofaer 1 gang i uken ca, resten fikser roboten, og jeg bruker alltid å sette den på når jeg går tur med hunden, da er den ferdig når vi kommer hjem:)
  Hvem har tråkket under det ene bordet, foresten?hihi…
  Utrolig fine strømper, og signerer de som sier at du nok er en skikkelig fin bonus mamma<3

 8. Karoline skriver:

  Skal du ikke skrive noe mer utfyllende om London? Jeg hadde gledet meg sånn til et skikkelig dag-for-dag guide )time for time`?) med alt det julete og koselige dere gjorde! 😀 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg også 🙁 Men dessverre ble kameraet mitt stjelt der nede, så jeg har ikke mer å vise til enn bildene jeg allerede har delt..

 9. kristinaandersen skriver:

  Bestilt på kapp fra Fargerike i Sørlandsparken. Kommer med en rabattkode til dere på nyåret, så kanskje du kan få bruk for den 😀 Verdens FINESTE teppe <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *