JULESOKKER, STØVSUGER OG SPONSKUTT

Hei på deg ❤️ Og goood fredag! Denne helgen har jeg gledet meg skikkelig, for den er smekket med fine planer. Det blir noen skikkelig julete dager, og det gjør meg så glad! Og noe annet som gjør meg glad: den nye støvsugeren vår. Husker dere jeg fortalte at jeg ville kjøpe en sånn ny trådløs greie? Det har jeg gjort og livet blir aldri det samme. Årets beste kjøp, uten tvil! Det er faktisk helt sjukt hvor mye støv den tar med seg som ikke en vanlig støvsuger gjør (den har sånn genialt lys som viser aaalt støvet!), og ikke minst hvor gøy det har blitt å støvsuge i vei her i heimen, haha! Flere av dere anbefalte sterkt å kjøpe robotstøvsuger, men jeg syns de bråker så sykt og jeg hadde blitt gal av å ha den svevende rundt på gulvet om dagene. Og, jeg er så cray at jeg liker å gjøre det sjæl – for å være 100% sikker på at alt går med. Kanskje jeg endrer mening om noen år, men til dere som har spurt – trådløs støvsuger er livet og anbefaleeees på det varmeste! Hilsen Kristina 42 år…. 😂

DE FINESTE JULESOKKENE

Ellers må jeg jo vise de fine julesokkene våre! De ble med hjem i kofferten fra London. Egentlig hadde jeg bestilt fra USA på nettet, men de kom aldri frem til min store skuffelse og etter nesten to måneder ga jeg opp håpet. Så da kjøpte vi disse, meeen nøyaktig tre timer etterpå fikk jeg beskjed om at de andre hadde kommet i retur til avsender og at de nå skulle bli sendt på nytt. Så da får vi dobbelt opp, gitt! Noe så irriterende og tullete dyrt…..

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Denne dagen starter jeg med et etterlengtet frisørbesøk, noe som selvfølgelig må til før jul. Jeg har droppet alle samarbeid på slike ting og betaler med glede sjæl, for det er bare til å innrømme det: hvem søren bryr seg om å se bilder av at jeg farger etterveksten? Kanskje mer givende den tiden jeg hadde tre kilo extensions herfra til månen, men den tid er forbi og jeg bare… orker ikke. Så deilig å gå til frisøren som er normalt menneske og slippe å plage dere med det, haha! Vi skrives igjen i helgen, fine folk! Enn så lenge må dere ha en super start på fredagen<3

55 kommentarer

 1. Så koselig dere har fått det 🙂 Kan jeg spørre hvilken støvsuger du har kjøpt? Klem <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille deg 😀 Testvinneren i tv2 hjelper deg, kjempegod! Klem:)

 2. Så koselig og fint det ble <3

  1. kristinaandersen

   <33

 3. Kine Johannessen

  Elsker at du dropper frisørsponsen🤩😂🥰 Du snakker om en trådløs støvsuger, hvilken? Vi driver å vurderer en selv men er litt usikre på hvilken vi skal velge😅🤔

  1. kristinaandersen

   Åh, vi valgte den som kom ut best i test på tv2:)

 4. Så fine julestrømper:) Hvilken støvsuger endte du opp med?

  1. kristinaandersen

   Testvinneren til Philips 🙂

 5. Åhhh, det er bare SÅ lekkert hos dere!!! Det juletreet….. ahhhh! Jeg sprenges av de döds söte pepperkakene! Haha! 😉 De juleströmpene var alldeles nyyydelig også! Håper du får sendt de andre i retur! 😉 Og jeg er helt enig med deg angående stövsuging! Man må gjöre det selv for å bli helt fornöyd, når man er litt loco! 😉 Og robotene kan vel ikke nå helt i hjörnene vel? Stor helge klem til deg, superstar! <3

  1. kristinaandersen

   Hahaha! GODING 😀 Takk <33 Nyt helgen Beate <3

 6. Ååå jeg får altså så mye julestemning av å se på disse bildene her. De julestrømpene var skikkelig koselige, og passet veldig godt inn der😍❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Silje, så koselig å høre <3

 7. Hei

  Har både trådløs støvsuger og robbot deilig når man må jobbe sent, blir mye hår med to katter. Setter den på når jeg drar fra jobb slipper da og høre på den.

  Elsker min trådløse

  1. kristinaandersen

   Supergenialt kan jeg tenke 😀

 8. Hahahaha, så enige ang frisør! Får være måte på 🙂 tenker på en viss annen blogger som drar med både mann (og barn) , huff stakkar mann, og ja det blir kjedelig i lengden for oss lesere. Du er ett flott forbilde, med sunne og fornuftige holdninger og valg! ⭐️❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Elisabeth <3

 9. Så fint 😍

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 10. Har både trådløs støvsuger og robotstøvsuger, kjøpte dette så fort jeg fikk egen leilighet da jeg var 22, haha. Alt for å gjøre rengjøringen litt lettere 😀

  1. kristinaandersen

   Jatakk til begge deler, haha 😀

 11. Handlet du mye i London? Vil du vise innkjøpene?

  1. kristinaandersen

   Nei, det kommer ikke et eget innlegg. Vi kjøpte lite <3

 12. Jeg må bare fortelle deg om denne! Vi kjøpte en robotstøvsuger (Xiaomi Mi Roborock s5) for to måneder siden og den forandret livet totalt!! For det første så bråker den mye mindre enn en vanlig støvsuger, og ikke mer slik du forteller i innlegget. Og for det andre så får den med seg MYE mer støv enn vi noen gang tidligere har gjort når vi støvsuger selv.

  Den får med seg det fineste støvet man ikke kan se med det blotte øyet, og den er mye mer nøyaktig og effektiv enn det vi selv har klart å være når vi støvsuger med en «vanlig» støvsuger. Jeg vil derfor anbefale denne på det sterkeste dersom dere skulle kjøpe dere en ny støvsuger om en stund😁 Denne kan man også tidsinnstille via en mobilapp, slik at den kan gå når som helst på døgnet og så mange dager i uken du vil, uten at du trenger å starte den manuelt! Helt kanon for oss, da vi alltid kommer hjem til et strøkent hjem om ettermiddagen etter jobb😁

  Ønsker deg en strålende helg Kristina! Jeg elsker å klikke meg inn her og jeg får SÅ masse inspirasjon fra deg!

  God klem fra fast leser gjennom mange år❤️

  1. kristinaandersen

   Okeeei, nå ble jeg nyskjerrig kjente jeg 😀 Haha! Takk for tips Stine, skal uten tvil notere meg navnet og lese meg litt opp 😀 Håper helgen din blir fiiin <3

   1. Heilt einig, den er verkeleg bra!
    Og koster ikkje mykje heller med tanke på hva du får (3.800 kr). Eg setter den på kvar dag når eg er på jobb. Kan òg vele at den skal ta unngå bestemte områder i huset som om feks leikene ikkje er rydda ein dag eller så kan du støvsuge bestemte områder- typisk kjykkenet etter matlaging. Og den har mopp!

   2. Signerer denne! Vi har også den, og elsker den!

   3. Enig med hun over her! Den er helt nyyydelig, å får som sagt med alt «finstøvet» i luften du ikke får tak i selv. I tillegg kan den moppe, men har ikke testet det enda😁

 13. Så fint dere har fått det 🎄♥️! Har du noen tips til jeans for tiden? du har så mange fine! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Berit <3 Denne er fra Nakd. Ellers er Zara og BikBok to favoritter 🙂

 14. Hvem sin julesokk er «S»? Har støvsugeren fått sin egen? 🙊😂

  1. kristinaandersen

   Leeer! Nesten så jeg har blitt så gal..😂😂

 15. Linn Cecilie

  Du må ha robotstøvsuger! Det er jo genialt! 😍 Den går på dagtid når vi ikke er hjemme uansett, evnt starter man den bare med appen når man er ute og handler feks.
  Blir nesten kvalm av å se hvor mye støv den får med seg, mye mer enn man klarer selv. Den går over hver cm av gulvet og viser deg kart etterpå hvor den har vært. Løp og kjøp!

  Vi har Xiamomi sin. Litt «dum» i starten helt til den blir kjent med huset og vet hvor den skal gå. (Lærer seg dette på noen dager)

  1. kristinaandersen

   Oioi! Må sjekke opp litt her likevel tror jeg 😀

 16. Så smart! Hvem sin julesokk er den med S på sin? Hehe, blir litt nysgjerrig av sånt

  1. kristinaandersen

   Skjønner jeg du blir. Vi har barn her 🙂 <3

 17. Du er så fin! Og huset deres er blitt knallfint <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Iselin!

 18. Hva står «S» på julesokk nr 3 for? 😍👶

  1. kristinaandersen

   Preben har barn <3

 19. Vet du, du skriver så mye bedre og variert og humoristisk etter at du ble kjæreste med livets mann! Man skjønner, gjennom tekst og bilder, at du har det tvers igjennom godt <3 Det fortjener du !! Så kult at du dropper frisørspons, utrolig lite givende for lesere og lese om sånt mange ganger i året 😂 kanskje det blir mindre spons av andre ting og tang og merker også etterhvert? Ønsker deg en herlig julehelg, elsker at deg snør og er julestemning, her skal det koses fra morgen til kveld!! 😀 smask

  1. kristinaandersen

   Herregud, nå ble jeg glad! Føler selv jeg har skrivesperre hver dag…😂😂 Takk Bell, du er helt gull <3 Klem

 20. Ha ha. Hilsen Kristina 42 år😂😂. Har også være skeptisk til robotstøvsuger, men etter å ha lest kommentarfeltet her ble jeg nysgjerrig. Men uansett tenker jeg at neste blir trådløs iallfall. Det er så fint hos dere og strømpene passet perfekt inn. Spisebordet deres var råfint og spisestuen så koselig🤩. God helg. Klem

 21. Hei.
  Hvor er det fine sofabordet deres fra?:)

 22. Ser for meg at du er tidenes bonusmamma, tenkte sånn på podcast episoden din der du snakker så fint om din far ❤️ dere har det så fint!

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord <3

 23. Signerer de andre med roborock som har endret livet deres🤩😅🙈 Jeg har «lidd» av samme typ støv på hjernen som du. Den var en enkel lidelse å leve med når en var to voksne i hus. Nå består husholdningen av to barn under 5 år og to voksne i 100% jobber. (barna i bhg, de nektet å være hjemme for å vaske hus mens vi var på jobb🥴) men altså, roboten, fikser biffen når vi er vekke. Veldig bra resultat. Nå holder det med en til to skikkelige runder med sentralstøvsugeren i uka så lenge roboten går hver dag. Frigjør verdifull ettermiddags tid. Men skjønner godt at du liker å gjøre det selv nå som du kan. Men et hett tips om behovene skulle endre seg😊

 24. Så utrolig heldig Preben sitt barn er som har deg til bonus mamma! ❤

  1. kristinaandersen

   Det var fint sagt, tusen takk Jeanette <3

 25. Det er så fint hjemme hos deg, guriland 😍 Det svarte brettet på bordet, hvor er det fra? ☺️

  God jul 🎄🎁🤶

 26. Jeg skjønner godt du ville ha en skikkelig støvsuger, men signerer alle roborock fan, livet blir aldri det samme igjen:p Med en røytende hund, er det helt gull! Støvsuger over alle gulv + sofaer 1 gang i uken ca, resten fikser roboten, og jeg bruker alltid å sette den på når jeg går tur med hunden, da er den ferdig når vi kommer hjem:)

  Hvem har tråkket under det ene bordet, foresten?hihi…

  Utrolig fine strømper, og signerer de som sier at du nok er en skikkelig fin bonus mamma<3

 27. Skal du ikke skrive noe mer utfyllende om London? Jeg hadde gledet meg sånn til et skikkelig dag-for-dag guide )time for time`?) med alt det julete og koselige dere gjorde! 😀 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg også 🙁 Men dessverre ble kameraet mitt stjelt der nede, så jeg har ikke mer å vise til enn bildene jeg allerede har delt..

 28. Synes teppet dere har i stuen er så fint! Hvor har dere kjøpt dette? Har lett etter et lignende teppe en god stund, men finner ikke helt slik jeg ønsker det🙈 God jul til dere❤️

  1. kristinaandersen

   Bestilt på kapp fra Fargerike i Sørlandsparken. Kommer med en rabattkode til dere på nyåret, så kanskje du kan få bruk for den 😀 Verdens FINESTE teppe <3

 29. Hei! Hvor er det fine bildet over sofaen fra?! 🤗🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *