10 SPØRSMÅL OG SVAR

Hva har du gjort i dag?

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å stå opp, hoppe i klær og kose meg med dagens første kaffekopp. Klokken er 07.20 og jeg har nettopp begynt på dagens første blogginnlegg. Målte har vært på vaskerommet og stjelt sokker, så han leker som en galning med de på gulvet. Bedre det enn at han hopper opp på laptopen, slik han gjør 90% av tiden. Milo er en mye bedre kollega, satser på at Målte lærer av han snart…. 😂

Hva står på planen videre?

Planen for dagen er jobb frem til 16.00. Lotte, lillesøsteren til kjæresten min, kommer opp for å hjelpe meg med bilder senere, og det settes pris på. Så bildeknipsing og hjemmekontor står egentlig på planen. Deretter blir det middag med P, før vi skal trene sammen på hjemmegymmet. Og sååå rigger vi oss garantert til i sofaen når kvelden kommer med film og dyne ❤️ Hver kveld er kosekveld her, høhø!

Hvem sendte du sist melding med og hvorfor?

Celina. Vi avtale når vi skulle ha en aldri så liten hangout igjen. Bestis er like glad i jul som meg, så jeg håper skikkelig vi kan dra på julekino.

Det siste du så på?

God Morgen, Norge! Alltid på morgenen. Det er seriøst ingen morgen uten frokost-tv her i heimen, og jeg koser meg bare så vilt med det. Elsker alt det rare programlederene ofte gjør der, ler meg ihjel og må hele tiden spole tilbake for å se det i reprise. Vår Staue er jo livets programleder!

Topp fem mest brukte apper på iphonen din?

Gmail, instagram, snapchat, messenger og mattilbud.

Det du liker aller best å gjøre på trening?

Crossfit, uten tvil! Vil dere at jeg skal begynne med å dele treningsøkter igjen? Hyl ut! Jeg er endelig i skikkelig gode rutiner og koser meg på trening om dagen. Hjemmegymmet må være den beste investeringen jeg noen gang har gjort, ever. Alt blir jo så mye lettere!

Hvordan ser årets julegaver ut?

Bilder kommer asap! 🎅🏻

Hva har du kjøpt i julegave til kjæresten?

London-turen vi nettopp kom hjem fra, som vi ga til hverandre på forskudd. Vi ble enige om å gi hverandre en opplevelse i gave dette året, og siden vi begge elsker å reise – ble valget enkelt. Akkurat dette med gave til kjæresten syns jeg selv det er helt genialt å gjøre slik vi gjorde i år, gi hverandre en opplevelse og noe koselig man kan gjøre sammen.

Dine favoritt julekaker?

Kakemenn! Det er faktisk den eneste julekaken av de syv slagene jeg liker.

Hvor har du kjøpt pynten på juletreet ditt?

Alle veier! Jeg bytter ikke ut slike ting, jeg bestemmer meg for en stil og kjøper heller litt nytt gjennom årene for å fylle opp treet. Nå er endelig hele fult, bortsett fra baksiden – haha! Juletrepynten er kjøpt hos alt fra Nille til på en lokal liten butikk i Fort Lauderdale, til Zara Home og i Barcelona. Finner jeg noe fint så plukker jeg det med meg. Er aller mest fornøyd med den superskjønne pepperkakepynten, de er så fine og annerledes! Kjøpt på Zara Home i fjor, til dere som har spurt.

16 kommentarer på “10 SPØRSMÅL OG SVAR

  1. Beate skriver:

    Åhhh, jaaa! Den pepperkake pynten på treet er bare så cute! Elsk på de! Er helt lik på God morgen Norge! MÅ sees hver dag! 😀 Legende Vår Staude ass! 😉 God klem til deg, georgeus! <3

  2. kristinaandersen skriver:

    Åå, koselig kommentar! Og ja, jeg er ufattelig heldig. De er begge to det fineste jeg har og jeg er så takknemlig.❤️ Tuusen takk for gode ord Lina, nå ble jeg glad 😀 Stor klem❤️

  3. Solveig skriver:

    Hei! Så fine de stjernene er! De som er på det bildet under teksten :Hvor har du kjøpt pynten på juletreet ditt?» De to til høyre der:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *