SPISESTUE OG SNIKKSNAKK

H O M E


Spistestueområdet vårt ♥ Åh, det er så koselig! Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd over valg av bord. I alle år har jeg hatt hvitt spisebord, men på slutten var jeg så mektig lei av alt det hvite at jeg nesten ble gal. Uansett hvor mye jeg dekket og stelte til, fikk det liksom ikke det koselige preget jeg så gjerne vil ha nå. Som mange av dere har merket er jeg ferdig med en hvit og skandinavisk stil, og har gjort en helomvending her. Ja til farger på veggene, bord i heltre eik, klassiske møbler man kan ha i maange og år den hjemmekoselige følelsen som gjør meg varm i i hjertet når vi kommer hjem. Det er akkurat sånn jeg vil ha det, og en stil vi kan ha i flere år fremover.


Planen var egentlig at kjæresten skulle bygge bord for oss, men en dag vi var på shopping kom vi over dette bordet og når det i tillegg var på halv pris – så var det bare å slå til. Og vi fikk det med oss på dagen til vår store glede! Rett avgårde å hente henger, kjøre ut igjen og ta det med hjem. Kjempegøy! Nå er hele førsteetasje 100% ferdig og det er ubeskrivelig deilig. Soverommet står for tur, men her har vi besluttet med å vente til januar. En liten valp i huset krever mye, og han har allerede hatt noen uhell på teppet der oppe – så vi venter med å legge nytt til nyåret er her. Da er han forhåpentligvis stueren og vi kan legge på det nye, hvite teppet uten å ha hjertet i halsen… Haha!  ♥

37 kommentarer på “SPISESTUE OG SNIKKSNAKK

 1. Beate skriver:

  Ohhh my GOD! Så lekkert, Kristina! 😀 <3 Så enig med deg! Dritt lei av hvitt! Elsker tre! Hjemmet deres er bare så smashing! Har ikke ooord jeg! Höres meget fornuftig ut å vente med soverommet, hehe! 😉
  Stor klem til deg, gode, fine! <3

 2. Maren skriver:

  Veldig lunt og koselig! Liker veldig godt fargen på veggen 🙂 Vi flytter jo inn i ny leilighet til våren, og samboeren min er litt stressa for å male helt nye, rene, hvite vegger. Jeg tenker at her skal det males i fleng, for jeg orker ikke å bo i et sterilt lerret. Det skal være hjemmekoselig 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, superfornøyd <3 De er vilt gode å sitte i 🙂 Akkurat beina har jeg ikke tenkt over, det bør gå fint vil jeg tro 🙂

 3. Lena skriver:

  Å herremin, så fantastisk fint! Skikkelig hjemmekoselig, ikke så ”stivt” <3 Kan jeg spørre hvor stolene fra? Leter og leter, men finner ikke de perfekte jeg vil ha 😛

 4. kristinaandersen skriver:

  Nei, det har vi ikke merket noe til enda. Heldigvis 😀 Prøv å sett sånne små dotter under stolene, det er et lurt triks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *