OSS OG HALVE VERDEN I LONDON

Da var vi hjemme fra London, og med fare for å høre ut som Grinchen sjæl så må jeg dessverre si at London i juletider relativt kaos. Sånn helt seriøst, vi fikk begge helt sjokk over hvor syke folkemengder det var der nede. Det virket nesten som at halve verden også hadde reist ned for å finne julestemningen, hehe. Følte vi gikk som sild i tønne nesten uansett hvor vi tok turen, og i Winter Wonderland? Det er det absolutt verste jeg har vært med på når det kommer til nettopp folkemengder. Jeg kan nesten ikke tro at det er innafor å slippe inn så ekstremt mye mennesker? Jeg fikk seriøst terrorangst mens vi var der, for tenk hadde det smelt der – da hadde det vært klin umulig å finne veien ut. Jaiks! Vi takket for oss etter en eske churros på deling og innså at julestemningen overhodet ikke eksisterte der. Til min store skuffelse, jeg hadde gledet meg så ekstremt til å oppleve det stedet. Men det minnet egentlig mer om et overstappet tivoli….
Til tross for kamerasmell og sjukt mye folk, så har vi kost oss så utrolig mye på vår andre tur sammen. Seriøst, kjærestetur er jo det koseligste i dette livet ♥ Vi har spist oss gjennom London, shoppet julegaver, kost oss med god vin og trasket rundt alle veier. Helt nydelig! Et lite London-tips til alle som vil få julestemning uten å gå som sild i tønne: ta turen til Covent Garden. Der var det så utrolig koselig, med tidenes største juletre og verdens skjønneste lille skøytebane. Store julepakker og falsk snø strødd utover, det var bare så utrolig fiiint. Anbefales!

Min aller beste venn.<3

Winter Wonderland.

Covent Garden var helt magisk, så dit må dere dra å stå på skøyter hvis dere er i London. De har også en superkoselig liten restaurant i midten av alle julegreiene, dit bør dere ta et lite matstopp. Bestill parmaskinkepizza og et glass vin, mmm!

Tre retters og vinos på uteservering. Kooos!

Julestemning! Minus sinnataggen i bildet, haha. Altså, se det blikket? Fikk nesten grøsninger nedover ryggen når jeg oppdaget det…

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

10 kommentarer på “OSS OG HALVE VERDEN I LONDON

 1. Jenni skriver:

  Høres ut som dere har hatt en fin tur til tross for folkemengder og at du fikk med deg julestemning i gatene. De var jo utrolig flott pyntet. Ønsker deg en fin Uke. Klem

 2. Maria skriver:

  Så ut som dere har hatt det hyggelig 🙂
  Jeg lurte bare på om du kjenner personen på det siste bildet?
  For jeg forstår at poenget med bildet er stemningen, de fine lysene, Men når personen i bilen blir i fokus, spesielt med tanke på at du kommenterer det og skriver at han er en sinnatagg og at du nesten fikk grøssninger? jeg hadde kanskje tenkt meg om to ganger, hvertfall ikke påpekt det, for det hadde kanskje ikke vært gøy om det var en fremmed blogger, men en god del antall lesere som hadde sett et bilde av deg, der andre omtaler deg som sinnataggen og nesten får grøssninger av å se deg?

 3. Camilla skriver:

  Herre – skjønner hva du mener med grøsninger av det bildet! Det fikk jeg også… :O Covent Garden er amazing!! Har du hørt om Gatekatten Bob? Det hele startet i Covent Garden faktisk 🙂

Comments are closed.