UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei beste dere! Update fra London kommer, vi koser oss en haug her nede – men dessverre har kameraet mitt blitt stjelt. Fy søren for en nedtur! Har heldigvis litt mobilbilder jeg kan dele, men først skal vi nyte siste kvelden, så her kommer ukens spørsmål og svar ♥


Hvor stort er huset deres?

500 kvm.

Hvordan går det med Milo og den nye valpen?

Det går så fint at jeg blir jo helt rørt, hehe. Fikk du med deg filmen jeg la ut på instagram? Milo er såå glad i å kose med sin nye bestevenn og det er så skjønt å se på. Målte og Milo får ikke nok av hverandre, og det blir nesten litt for mye av det gode. Det er ikke et stille sekund i stua når de to er sammen, haha!

Hvordan holder du hjemmet såpass rent?

Jeg har jo støv på hjernen, mildt sagt. Støvsuger hver eneste dag, tørker støv over alle border og vasker badet hver morgen når vi er ferdig stelt for dagen. Sistnevnte er supersmart å gjøre! Gulvene vasker jeg en gang i uka, som regel alltid på fredager – det er så deilig å starte helgen med gullrent hjem. Ellers rydder vi begge lett gjennom hele dagen, slik at vi aldri trenger å ta skippertak her hjemme. Setter alltid oppvask rett inn i maskinen, tømmer den med en gang den er ren og legger skittentøy rett inn på vaskerommet. Sånne småting som i det store og hele har mye å si på hvor ryddig huset holder seg. Må si jeg er veeeldig glad for å ha en kjæreste som er like ryddig som meg og som også setter pris på et strøkent hjem, da blir det automatisk lettere å holde orde.

Vil du ha barn?

Ja. Det håper jeg virkelig at jeg er så heldig å få muligheten til. Man vet jo aldri, og er det noe jeg har lært så er det at dette med muligheten til å få barn skal man ikke ta som en selvfølge.

Hvor er Knollen?

Knollen lever i beste velgående og jeg ser han som regel hver uke. Nå bor vi jo bare fem minutt unna hverandre, noe som er skikkelig koselig! Han har derimot tatt seg en fryktelig lang pause fra blogg og snapchat, så jeg skal se om jeg ikke kan få lurt han med på noe i julen, hehe.

Hva ønsker du deg til jul?

Dette året har jeg ønsket meg typiske ting til huset og fellesgaver sammen med P som vi trenger. Dempet sort bestikk, grytesett, ildfaste former og slike bruksting. Kjedelige ting som betyr at jeg virkelig har blitt voksen, hehe.

Hva er det beste med kjæresten din?

At han er så utrolig snill. Sånn virkelig, jeg har aldri møtt et snillere menneske i mitt liv. Han er bare god, viser hele tiden hvor glad han er i meg og får meg til å føle meg så trygg. Forholdet vårt er det fineste jeg vet, det er så sunt, trygt, stabilt og godt – noe jeg ikke har opplevd før jeg møtte han. Føler meg uendelig heldig som får dele hverdagen min med et sånt menneske, og jeg kan nesten ikke tro han er ekte… Haha! ♥

Julefilmer du bare må se?

The Holiday, Christmas Chronicles, Home Alone 1  og Reisen til julestjernen. Sikkert enda flere også som jeg ikke kommer på, hehe. Jeg elsker virkelig julefilmer og koser meg såå med det! Dyna i sofaen, julegodteri og julestemning på tv’n. Kan det bli bedre? Det er så lykke, det!

Hvilken rase er Målte?

Cocker Spaniel.

Hvem går du mest sammen med av venninnene dine?

De jeg bruker definitivt mest tid sammen med er Hilde og Celina, da de er bestevenninenne mine jeg har hatt i alle år. Ellers er jeg flink til å invitere jentene på felles jentekvelder og slike ting – sånn er så koselig. Det blir mindre venninnetid når vi alle har fått kjæreste og mange også barn, men vi prøver å være så flinke vi kan. Det er så viktig å ta vare på gode venner!<3

10 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

  • kristinaandersen skriver:

   Min lillebror, Eirik. Oppkalt Knollen av blogglesere, internt navn for de som har lest bloggen min i alle år 🙂

 1. Maren skriver:

  Setningen «forholdet vårt er det fineste jeg vet, det er så sunt, trygt, stabilt og godt», kan jeg virkelig relatere meg til. Kjæresten kan være så kjekk, generøs og alt kan føles bra, men det skal være sunt. Det er kanskje et av de første ordene jeg brukte for å beskrive forholdet til samboeren min; sunt og jordnært, stabilt og bekymringsløst. Heia kjærligheten <3

  • kristinaandersen skriver:

   Ja:) Usikker på om jeg vil dele det av hensyn til privatliv og hvor vi bor. Meeen, litt får dere alltids se utenfor også <3

Comments are closed.