KJÆRESTETUR TIL LONDON

Allerede nå til helgen så reiser jeg og kjæresten min til London og jeg kan nesten ikke vente ♥ London i desember har vært en drøm jeg bare aldri har fått oppfylt, så at det nå skjer sammen med verdens beste person gjør meg bare heeelt overlykkelig. Herregud som vi skal kose oss! Kjøpe litt julegaver selv om vi egentlig er ferdig, drikke god vin, spise digg mat, dra på musikal, strolle rundt i julegatene og bare nyyyyte. Åh, det kommer til å bli helt magisk!

JULETE LONDON-TIPS SØKES!

Jeg har vært i London flere ganger tidligere, men aldri rundt juletider. Og siden jeg er tidenes julemenneske vil jeg gjerne få med meg alt jeg kan som handler om jul. Så, har dere noen skikkelige desembertips til meg i London? Hva burde vi se, oppleve og få med oss mens vi er der? Og hvor burde vi spise? Finnes det noen magiske julebakerier der? Haha! Blir så glad for alle tips, da skal jeg notere ned og ta de med meg når vi drar. Iiiih! Bloggen blir selvfølgelig med på tur, og det blir så fint! Fredag pakkes kofferten, og jeg gleder meg så ♥

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

26 kommentarer på “KJÆRESTETUR TIL LONDON

 1. Ragnhild skriver:

  Så koselig! Jeg skal på kjærestetur til London litt senere i desember. Gleder meg så 🙂 Sjekk ut Winter Wonderland Hyde Park. Vil tro det kan falle i smak.
  God tur! Klem

 2. Ann skriver:

  Dalloway Terrace og Sushi Samba i heron tower er bra spisesteder. Og Neal’s Yard er veldig koselig og supert pizza sted ☺️

 3. Marwn skriver:

  Winter Wonderland i Hyde Park!! Da kommer virkelig julestemningen. Kjøp en stor kopp kakao med ekstra krem og en liten pose med brente mandler! ❤️ Rusle rundt, ta noen karuseller, kast på blink og bare nyt!! Ta også med en pakke med usaltede peanuts og gi til ekornene i parken. Veldig koselig!!!
  Et annet tips er sportsbutikken Lillywhites. Handler alltid masse der. OG hvis dere er glad i sushi?! Prøv ut restauranten Sushi Tetsu.
  Åå… kjente at jeg ble litt sjalu nå. Vil også til London ❤️❤️ Kos dere.

 4. Kristina LB skriver:

  Dere MÅ gå i Hyde Park, der er det Winter Wonderland! Sååå magisk. Og kanskje besøke Harrods, det er veldig julepyntet. Koooos dere <3

 5. Elise a. skriver:

  Du kommer til å elske London i juledrakt! Det er helt magisk! Mitt beste restaurant-tips er Tibits, om du vil smake god vegetarmat. Alt er vegetarisk og det er buffé, så man slipper å vente på maten. Bare å fylle tallerken med alt man ønsker 🙂
  Camden market er også veldig koselig i juletider. Om du bor høvelig til og har muligheten anbefaler jeg å gå til Camden gjennom Regent’s Park. Veldig romantisk!
  God tur 🙂

 6. Beate skriver:

  Åhhhh, så myyys det kommer til å bli! Ser for meg at julestemningen SPRENGES der! Haha! 😀 Gleder meg til London oppdateringer! Wiiii! Klem! <3

 7. TLi skriver:

  Anbefaler Tooties i Old Brompton Road
  Hvis du liker italiensk mat. Må bestille bord. Italiensk tapas ikke sammenlignes med spansk. Vi har allerede vært der to ganger en i oktober i år og nå sist i november

 8. Karoline skriver:

  Winter Wonderland i Hyde Park er et must. Se på julelysene i Harrods. Dra og drikk varm kakao og spis chocolate bomb (sinnsykt!!!) på Ivy – jeg foretrekker Ivy Chelsea. NB! Må bookes i forkant. Kew Gardens Christmas lights. Gå på skøyter enten på Somerset House eller utenfor Natural History museum. Se på juletreet i Covent Garden og lysene i sidegaten nær Seven Dials.
  Jeg har bodd i london i fire år nå og det eneste jeg MÅ gjøre hvert år er å dra til Backyard Cinema. Google it! Det er verdens koseligste kinoopplevelse. De bygger en hel magisk skog narnia stil som du må gå gjennom før du kommer i en svær sal med masse sakkosekker som kun viser julefilmer.

 9. Kristine skriver:

  Dere kan IKKE gå glipp av winter wunderland i Hyde Park! Helt magisk stemning, som ikke ligner noe annet <3

 10. Maiken Høgås skriver:

  Jeg var i London i fjor rett før jul med kjæresten min, vi storkoste oss! Anbefaler VIRKELIG å spise på The Ivy, der er det lurt om dere bestiller bord i forveien. Spisestedet gir MAKS julestemning med sykt mye juledekorasjon og gammeldags interiør! Vi sto også på skøyter på SKYLIGHT som er på taket til ei stor blokk/senter, slik at dere får sykt god utsikt utover byen samtidig som dere står på skøyter og kan drikke gode drinker! Anbefaler også å dra på det store julemarkedet som heter «winter wonderland», der kan jeg GARANTERE julestemning!! Håper dere storkoser dere 🙂

 11. Trude Bjørnseth skriver:

  Dere måååå gå i Hyde park sitt winter wonderland! Stå på skøyter, drikk varm kakao med marshmellows og sett dokke opp i det store hjulet og se hele London fra lufta ❤ Meg og Marius var også på Mamma Mia musikal, virkelig til å anbefale!!

 12. Karoline skriver:

  De har cupcakes med julemotiv på Lola’s Cupcakes på Selfridges☺️ Winter Wonderland i Hyde Park er er must!

 13. Solveig skriver:

  Du bør dra på Winter Wonderland i Hyde Park. Det er et helt fantastisk julemarked. Obs. ta på deg et par sko du ikke er så redd for, da det er litt gjørmete på bakken. Bestill deg en stor kopp kakao med marshmallow fra en av de første bodene ved inngangen, den er hjemmelagd og så deilig. Ellers er det fantastisk å gå i de små gatene ved siden av Oxford Street, f.eks. Soho. Der har de masse julepynt som pryder hele gaten, og skikkelig mange gode restauranter. Det er også veldig hyggelig på Westfield sentrene rundt juletider, og en perfekt plass å gjøre litt julegaveshopping uten at det er alt for mye folk.

 14. Victoria skriver:

  Åå så koselig! Dere MÅ booke dere inn på Afternoon Tea på The Doorchester (SÅ mye bedre enn the Ritz!) Jeg garanterer julestemning der, fantastisk fint pyntet og det største juletreet du kan tenkte deg når du kommer inn! Hiv dere rundt og bestill bord før det blir fullbooket – og god tur <3

 15. Anne skriver:

  Hvis jeg skulle gitt deg et tips så ville det vært å ikke planlegge alt for mye, heller ta ting litt som de kommer! I London kjeder du deg aldri uansett 🙂 Kos dere på tur!

 16. Cathrine skriver:

  Var nettopp i London selv, og det er helt magisk! Anbefaler å booke bord og spise Afternoon Tea, med bobler i glasset, på Richoux ved Piccadilly 😀 Ved siden av ligger «Fortnum & Mason» der det er perfekt å kjøpe små ekstra julegaver, som konfekt mm. Det er pyntet så fint til jul! God tur <3

 17. Karianne skriver:

  Winter wonderland, carnaby street. Sett deg inn på en overpyntet engelsk pub og nyt og observere den engelske julen!
  God tur 🙂

 18. Annie skriver:

  IKKE sløs tiden i Winter Wonderland. Det er bare en gimmick og utrolig oppskrytt. Blir alltid super-skuffet når jeg drar dit (jeg bor her borte, så er liksom alltid noen som vil dit når de er her rundt juletider…) Gå heller i Covent Garden, eventuelt julemarked på South Bank (ved National Theatre og ved City Hall, rett over Tower Bridge)
  Prøv å få bord i iglooene på Coppa Club ved Tower Bridge, anbefales å være der tidlig for middag, evt. til lunsj.
  Stå på skøyter ved Somerset House (der er det også popup-shop fra Fortnum & Mason – det kommer du til å elske! – Eventuelt dra til SELVE Fortnum & Mason ved Piccadilly Circus).
  Borough Market (matmarked) kan også anbefales på det sterkeste.
  Dickens Inn i St. Katherine’s Docks. Generelt er St. Katherine’s Docks å anbefale.
  Beste italienske maten jeg noengang har spist får du på Flour & Grape i Bermondsey Street – eventuelt tyrkisk på Lokhma på Bermondsey Square – veeeldig gode cocktails der også! Mmmmmm!

 19. nettothoughts skriver:

  Har ikke vært i London under juletider (bodde i Wales i to år så var kun frem og tilbake til Heathrow når jeg skulle hjem til jul <3) Men på musikal-fronten har jeg litt erfaring! "Wicked" er min all-time favoritt av musikalen, noe som var helt uforventet. Så om dere skal se musikal anbefaler jeg denne på det varmeste.

Comments are closed.