30% RABATT HOS DESENIO

Annonse i samarbeid med Desenio.


DESENIO.NO

Tv-stua i andre etasje var for lengst ferdig innredet med Desenio på veggene, så når de spurte om vi skulle gjøre et nytt samarbeid var det ingen tvil om at jeg selvfølgelig ville det. Desenio er livet når det kommer til plakater, rammer og posters man kan henge på veggene, de har så mye fint til en like fin pris. Jeg har alltid hatt oppheng fra de i hjemmet mitt og det kommer ikke til å endre seg.

Bilde 1 her / Bilde 2 her / Bilde 3 her

Desenio har en helt genial eksempel-byggevegg du burde sjekke ut! Den lar deg enkelt sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Dette gjør at man kan få et inntrykk av hva som passer i hjemmet, og jeg bruker den hver eneste gang jeg skal bestille nye posters. Og, et lite tips til! Posters til barnerom, herregud så mye fint Desenio har her! En annerledes og gøy ting man kan gi i babyshower, eller bestille selv. Ellers er jo ting som dette perfekt å gi i julegave, posters til veggen er jo en perfekt og annerledes gave å gi til de som har ‘alt’.
Så, en gladmelding mange av dere har etterlyst! En ny rabattkode hos Desenio. Det er fremdeles god tid til å bestille Desenio-posters for å gi hjemmet ditt den koselige stemningen nå før jul eller en fresh ny look til nyåret! Koden 30KRISTINA gir hele 30% rabatt på posters hos Desenio mellom 3 til 5.desember. Koden gjelder ikke rammer ellerhandpicked-/collaboration posters. Håper dere ble glade nååå! Stor klem ♥

8 kommentarer på “30% RABATT HOS DESENIO

Comments are closed.